Aksesuāri, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Aksesuāri . Matu sprādzes. Matu ruļļi. Matu sukas, (matu suka).

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Profesionālā matu kosmētika. Matu krāsas. Skropstu un uzaču krāsas. Matu balinātāji. Matu lakas. Matu putas. Matu želejas. Matu kopšanas līdzekļi. Matu veidošanas līdzekļi, matu laka, krāsainas matu lakas, putas, matu maska, (maskas) matu šampūns, matu kondicionieris, matu serums, eļļa matiem, keratīns. Juliette Armand, Starpil, BAEHR, Doll,

Eva, SIA

Ģertrūdes 41-5, Rīga LV-1011
Šūšanas pakalpojumi, ziemas jakas, vasaras jakas, kombinezoni, puskombinezoni, formastērpi, krekli, blūzes, žaketes, kaklasaites, darba apģērbs, cepures, gaismu atstarojošās vestes, policistu formastērpi.

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Fotogrāfs, fotogrāfi, foto salons, fotosalons, foto studija, fotostudija, fotopakalpojumi, fotogrāfs Rīgā, fotogrāfs Centrā, fotostudija Rīgā, fotostudijas Centrā, fotostudijas īre, noma, reklāmas foto, dāvanu karte. Dokumentu foto, kanvas druka, lielformāta fotogrāfiju druka. Fototehnikas īre, fotogrāmatas.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
maki, elektroinstrumenti, atslēgu komplekti, bārdas trimmeris, autoservisa aprīkojums, mobilo telefonu aksesuāri

Raed Lock, SIA, Veikals

Aleksandra Čaka 65, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Atslēgu izgatavošana; ✓ Durvju aizvērēji; ✓ Piekaramās slēdzenes, aksesuāri; ✓ Pretplāksnes; ✓ Durvju rokturi; ✓ Mēbeļu slēdzenes u.c. Projektējam: Projektējam daudzpakāpju slēgšanas sistēmas. Izstrādājam durvju furnitūras projektus pēc durvju tipa un pielietojamības prasībām. Tas ir: ✓ aizsardzības pakāpes, ✓ piekļuves kontroles sistēmas, ✓ ēku evakuācijas izejas, ✓ Master Key sistēmas, ✓ iestrādāšana nestandarta variantos; Darbojamies ar nestandarta risinājumiem, nodrošinot profesionālu montāžu.

Fleit, SIA

Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Mājdzīvnieku piederumu un aksesuāru izgatavošana - ādas kaklasiksnas, kaklasiksnas ar ornamentiem, ar atstarotājiem, ar rotājumiem, pavadas, ādas uzpurņi, neilona izstrādājumi.

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Smart Eco Tiny" ražo pārvietojamās un moduļu mājas, kā arī bērnu mēbeles un aksesuārus. Sniedzam arī CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas pakalpojumus.

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērniem, velosipēdu aksesuāri , velosipēdu rezerves daļas, velosipēdu serviss, remonts, apkope, velosipēdu

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Importa aksesuāri, SIA

Elizabetes 2-1.st., Rīga, LV-1010
Antikvāri priekšmeti

iServiss.lv, internetveikals

Gaiļezera 8, Rīga LV-1079
, iPod aksesuāri , iPad aksesuāri , mobilo telefonu aksesuāri , mobilo telefonu serviss., DJI aksesuāri . Dronu detaļas, DJI detaļas.

Aksesuārs Plus, SIA

Starta 1, Rīga, LV-1026
Galantērijas preču tirdzniecība

Tirdzniecības centrs Dole, SIA

Latgales 357, Rīga LV-1063
Apģērbi, apavi, aksesuāri . Mēbeles. Galactico. Dāvanu kartes. Doles veikals, lielveikals, Rimi.

iDeal Group, AS

Brīvības 40, Rīga LV-1050
Apple, iPod, Macintosh, APPLE piederumi, iPhone aksesuāri , Jbl, iPad.