Apavi, adresē Centrs

Drukāt

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

K.Barona 31, Rīga LV-1011
Eiropas bižutērija, čehu, itāļu, vācu, poļu, kaklarotas, auskari, brošas, rokassprādzes, matu sprādzes, izstrādājumi no pusdārgakmeņiem, bižutērijas labošana, pīrsings, furnitūra, juvelieru bižutērija ar Swarovski kristāliem, tirdzniecība, vairumtirdzniecība, Swarovski auskari, Swarovski gredzeni, Swarovski kaklarotas,

Ženēva, SIA, JET pulksteņu veikals, Tērbatas ielā

Tērbatas 9/11, Rīga LV-1011
Sieviešu pulksteņi, Vīriešu pulksteņi, juvelierizstrādājumi, zīmoli, augstākās klases pulksteņi, juvelierizstrādājumu zīmoli, pulksteņu siksniņas, aksesuāri, pulksteņi.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
kopēšanas tehnika, laminatori, giljotīnas, papīra smalcinātāji, plašu izejmateriālu klāsts, vāki, spirāles, laminēšanas plēves, datoru aksesuāri, ergonomiskie produkti, tīrīšanas līdzekļi, arhivēšanas sistēmas, digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālie kopētāji, pilnkrāsu kopētāji, lielformāta kopētāji, printeri,

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
elastīgās fiksācijas saites, vate, teipi, rehabilitācija, pretizgulējumu matrači, aizsargapģērbs, medicīnas apavi

Ģimenes pēdu veselības centrs, Foot.in, SIA

Lāčplēša 59, Rīga LV-1011
Pēdu aprūpe, ārstnieciskā pēdu aprūpe, podologa konsultācija, sertificēts podologs, bērnu, pusaudžu pēdu ādas un nagu aprūpe, kārpu, varžacu apstrāde, ieauguša naga korekcija, ortoniksija (naga koriģēšanas sistēmas), naga protezēšana, apavu dezinficēšana, pēdu masāža/reflektorā pēdu masāža, roku nagu apstrāde, fizioterapija,

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri

Eva, SIA

Ģertrūdes 41-5, Rīga LV-1011
Apraksts: Rīgas zinātniskā ražošanas firma "EVA" Latvijas tirgū darbojas kopš 1992. gada, uzsākot savu darbu kā formas tērpu priekšmetu (šūtie izstrādājumi, apavi, zīmotnes un emblēmas) un mīkstā inventāra ražotājs, vairumtirgotājs, mazumtirgotājs un piegādātājs. ZRF "EVA" rīcībā ir speciāli aprīkotas noliktavu telpas, preču pārvadāšanai ZRF "EVA" izmanto gan savu, gan arī nomātu autotransportu. Uzņēmumam attīstoties, pamazām tiek paplašināts preču sortiments, meklēti tiešie piegādātāji.

Krafters, SIA

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Juvelierizstrādājumu tirdzniecība

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Repa Ring, apavu darbnīca - veikals

Audēju 16, TC "Galerija Centrs", Rīga, LV-1050
Apavi labošana, remonts Rīgā, Vecrīgā. Labošanas remonta darbnīca.

Artima, SIA

Artilērijas 24-15, Rīga, LV-1001
Apavu tirdzniecība, apavi , sieviešu apavi , vīriešu apavi , apavi internetveikalā, kurpes, izejamās kurpes

Apavu Komforts, SIA

Satekles 7, Rīga, LV-1050
Apavi labošana. Apavu labošanas un remonta darbnīca Rīgā, Rīgas centrā.

Repa Ring, apavu darbnīca - veikals

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga, LV-1050
Apavi labošana, remonts Rīgā, Vecrīgā. Labošanas remonta darbnīca. Apavu kopšanas līdzekļu un aksesuāru tirdzniecība. Apģērbu ķīmiskās tīrīšanas, veļas mazgāšanas pieņemšanas punkts.

Repa Ring, apavu darbnīca - veikals

Satekles 7, Rīga, LV-1050
Apavi labošana. Apavu labošanas un remonta darbnīca Rīgā, Rīgas centrā. Ādas un apavu kopšanas līdzekļu un aksesuāru pārdošana, tirdzniecība. Apavu remonts Centrs. Apavu kopšana, apavu līdzekļi, apavu kosmētika.

Repa Ring, apavu darbnīca - veikals

Pulkveža Brieža 7, Rīga, LV-1010
Apavi labošana, remonts Rīgā. Apavu labošanas, remonta darbnīca.

Apavu serviss

Lāčplēša 70b, Rīga, LV-1011
Apavi: ražošana