Bārs, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Roze, restorāns

Rožu 37, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

ROZE RESTAURANT – Eiropas virtuves restorāns, kas atrodas vienā no labākajām vietām Liepājā, netālu no Baltijas jūras krasta. Restorāns ir atvērts sezonāli no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Rožlaukums, veikals-konditoreja

Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Samalin, SIA

Sakas 5, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Staburadze, kafejnīca

Liepājas 8, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301

Stender's, bārs-klubs

Liepājas 3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301

Strautu veikals-bārs

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Pārtikas tirdzniecība

Take the Bake, picērija

Atmodas 31, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Ģimenes uzņēmuma Take the Bake, picērija Aizputē. Mūsu gardās, malkas krāsnī gatavotās picas var nobaudīt mūsu picērijā-restorānā Giardino di Napoli vai uzaicinot mūs uz savu dzimšanas dienu vai pasākumu. Mūsu veikalā atradīsiet dažādas itāļu pārtikas preces kā miltus un olīveļļu, kā arī dažādus piederumus, kuri izpalīdzēs picas gatavošanai mājās!

Tex-Mex, meksikāņu restorāns

Stendera 3, Liepāja, LV-3401
virtuve, gavēņa ēdienkarte, zivju ēdieni, pilsētas centrs, Liepājas centrs, bezmaksas internets, banketi, bārs

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
Eduarda Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Visi laipni gaidīti stilīgajā kafejnīcā, kur pazudīs laiks un ir tik labi un jauki. Gaidīti ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie liepājnieki, baudīt gardus ēdienu un dzērienus. Ienāc, atvelc elpu vasaras kafejnīcā un baudi Liepāju!