Bārs, adresē Rīga

Drukāt

Krāsošanas iekārtas GRACO, tirdzniecība, noma, remonts, LDE LINING

Krasta 103, Rīga, LV-1019
Augstspiediena mazgāšanas iekārtas FALCH līdz 3000 bar, Iekārtas poliuretāna putu uzklāšanai, Poliurea materiālu uzklāšanas iekārtas, Hidroizolācijas industriālās iekārtas, Abrazīvā tīrīšana, Smilšu strūkla, Poliuretāna sveķu, krāsu pārklājumi, Poliuretānaputu uzklāšanas iekārtas, GRACO krāsošanas iekārtas, Industriālās iekārtas,

Kafejnīca Pie Ērikas, SIA Jaunais Averss

Lakstīgalu 38, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Ēdienu pasūtīšana svinībām. Izbraukuma banketu organizēšana. Galdu klāšana Rīga, Baložos, Ķekavā, Ķekavas novadā. Kafejnīcas, bāri, restorāni. Kafejnīca, kafejnīca Baložos, Kafejnīca Pierīgā, kur paēst Ķekavā, galdu klāšana, banketi, uzkodas, pusdienu piegāde ofisiem, aukstās uzkodas, siltie ēdieni, jubilejas, dzimšanas dienas

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24A, Rīga, LV-1005
Metāla tirdzniecība, metāla izstrādājumi, metāltirdzniecība, metāls, melnā metāla velmējumi, melno metālu tirdzniecība, metālu vairumtirdzniecība, nopirkt metālu, metāizstrādājumi, metālkonstrukcijas, metāla piegāde, griešana, tērauds, nerūsējošais tērauds, alumīnijs, nopirkt alumīniju, kvadrātveida profila caurules,

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69A, Rīga, LV-1057
Moskītu, odu, insektu, pretodu, mušu tīkli, tīkls, pretinsektu, tīklu uzmērīšana, uzstādīšana, serviss. Pret kukaiņiem, kukaiņu tīkls. Rullo, Rāmjveida, ruļļveida, logu tīkli, durvju moskītu tīkli, veramie, sarežģītas formas, pēc individuāla pasūtījuma, logiem un durvīm, bīdāmie moskītu tīkli. Moskītu tīkls „Antikaķis”.
ZL.LV iesaka

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Jaunā Rauna, kafejnīca-bistro

Rīgas 2A, Rauna, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Piedāvājam:: ✓ Pusdienu komplekti ✓ Banketi ✓ Uzkodas ✓ Brokastis un vakariņas ✓ Ēdināšana tūristu grupām ✓ Aukstie un siltie ēdienu ✓ Deserti ✓ Izbraukuma banketi Apraksts:

Kafejnīca/bistro "Jaunā Rauna" ir mājīga vieta, kur baudīt gardu maltīti vienā no skaistākajām Vidzemes vietām - Raunā. Pusdienu piedāvājums no pl. 11.30 līdz 14.00. Klājam arī banketus un gatavojam uzkodas dažāda veida pasākumiem. Piedāvājam tūristu grupu ēdināšanu.

ZL.LV iesaka

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga, LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

ZL.LV iesaka

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par kafejnīcu:

SIA "Ahh-meat" - kafejnīca Valmierā, ceļojums Turcijas garšu pasaulē! Izbaudi turku baklavu ar aromātisko tēju vai nogaršo Pide ar kapātu balto buļļu gaļu! Perfekto garšu salikumu atradīsi tieši šeit!

Balt Load, SIA, Stropes, troses, ķēdes

Aisteres 6, Rīga LV-1007
Apraksts: Celšanas aprīkojums, stiprināšanas aprīkojums. Pārvietošanas aprīkojums Rīga.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

ZL.LV iesaka

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1 - 335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.