Būvuzraudzība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
ūdens urbumi, vides infrastruktūra, ūdensgūtne, dzeramā ūdens attīrīšanas stacija, rekonstrukcijas būvuzraudzība , , būvuzraudzība , projektēšana, būvniecība, atdzelžošanas stacija, caurules apkurei, cirkulācijas sūknis

3C, SIA

Filozofu 3b-3, Jelgava LV-3001
Ceļu, inženiertīklu projektēšana un būvuzraudzība .

3is, SIA

Nākotnes 14, Jūrmala, LV-2016
Būvuzraudzība, būvvaldes

A-Mants, SIA

Spartaka 11, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

A.A. & būvkompānijas, PS

Lazdona, Dārza 20a, Lazdonas pagasts, Madonas nov., LV-4824
Celtniecības un remonta darbi, būvuzraudzība būvvaldes., Celtniecības un remonta darbi, būvuzraudzība būvvaldes, ēku būvju un inženiertīklu projektu izstrāde,

AAO projekts, SIA, projektēšana, elektromontāža, būvuzraudzība, caurduršana

Kazarmu 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
SIA "AAO Projekts'' dibināts 2015. gadā. Uzņēmuma pamatdarbība ir elektroietaišu projektēšana, izbūve, remonti, pārbaudes un mērījumi. Saviem klientiem vienmēr cenšamies būt uzticams sadarbības partneris, kas nodrošina augstu kvalitāti un solītos termiņus. Uzņēmumam ir visa nepieciešamā tehnika, aparatūra un materiāli, kā arī darbiniekiem ir vajadzīgās atļaujas un sertifikāti, lai nodrošinātu būvdarbu veikšanu, projektēšanu, uzraudzību un mērījumus.:

Darbojamies visā Latvijas teritorijā. Elektromontāžas darbi. Elektroietaišu projektēšana. Būvuzraudzība. Beztranšeju horizontāla urbšana.

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30a, Rīga LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

AEG būve, SIA

Klusā 20-407, Rīga, LV-1013
Sertificēts būvuzraugs, Ēriks Zīverts, ēku būvuzraudzība , tehniskā apsekošana - būvuzraudzība , būvniecības

AM Būvvadība, SIA

Elijas 17-558, Rīga, LV-1050
Ēku būvuzraudzība . Projektu vadība projektēšanas un būvniecības laikā.

ARG projekts, SIA

Aveņu 1, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Būvniecība, būvuzraudzība .

AZ-Inter, SIA

Mazā 2, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Būvuzraudzība . Būvdarbu uzraudzība. Vispārējo celtniecības darbu būvuzraudzība ., Rekonstrukcijas un renovācijas darbu būvuzraudzība , ēku rekonstrukcija.

AZ-Inter, SIA, Rīgas birojs

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Celtniecības un remonta darbi. Ēku būvniecība. Ēku celtniecība. Jaunbūves, rekonstrukcija, ēku pārbūve, renovācija, ēku atjaunošana, rūpniecisko ēku būvniecība, angāru tipa būvniecība. Sabiedrisko ēku būvniecība, celtniecība. Ēku siltināšana, ēku siltināšanas darbi un energoefektivitātes paaugstināšana. Sporta zāļu būvniecība,

Alūksnes Energoceltnieks, SIA

Apes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

Elektromontāžas darbi Alūksnē, Balvos, Gulbenē, Madonā. Elektrobūve, celtniecība, projektēšana. Elektropreču veikals. Termogrāfija. Elektrotehnisko parametru pārbaude. Termogrāfiskie mērījumi. Konsultācijas par elektro izbūvi. Kabeļi, vadi, drošinātāji, aizsargslēdži, vienfāzes elektrības skaitītājs, sadalnes, nozarkārbas. Transporta pakalpojumi.

Darba laiks elektropreču veikalam Alūksnē darba dienās 8:30-13:00; 13:30-17:00