Brokastis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Royal Hotel Liepāja, viesnīca

Stūrmaņu 1, Liepāja, LV-3401
restorāns, bārs, kafejnīca, vasaras terase, kāzas, korporatīvie pasākumi, picas, bistro, ēdienu piegāde, brokastis

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.
1

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Ceraukste, Nameju 2, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov. LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

  • 1 Kafejnīcas, bāri, restorāni

Rudzons, viesnīca

Saules 15, Madona, Madonas nov. LV-4801
Kafejnīca –krodziņš "Rudzons" Madonas centrā piedāvā garšīgus "mājas virtuves" ēdienus: brokastis , pusdienas

Rācenis, kooperatīvā sabiedrība

Lādezers, Kļavu 2, Limbažu pagasts, Limbažu nov., LV-4011
Kulinārijas izstrādājumi, uzkodas

Rīgas dzirnavnieks, AS

Lizuma 5, Rīga LV-1006
Rīgas Dzirnavnieks, graudu pārstrāde, ražošana, pārtika, miltu izstrādājumi, milti, graudaugu pārslas, brokastu pārslas, graudaugu batoniņi, gatavie miltu maisījumi pankūkām, kūkām, kēksiem, klijas, auzu pārslas, rudzu pārslas, 5 graudu pārslas, 4 graudu pārslas, 7 graudu pārslas, rudzu pārslas, kviešu pārslas, miežu pārslas, makaroni,

SIA Brokastu Māja

Akadēmijas iela 28 – 5, Jelgava, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sanders, kafejnīca

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Viesu nams, kafejnīca, naktsmītnes, brokastis , pusdienas, vakariņas, pirts, motelis, viesnīca; numuriņos

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Senlīči, viesnīca

"Senlīči" , Jaunsvirlaukas pagasts, Jelgavas nov., LV-3031
naktsmītnes, nakšņošana, telts vietas, telšu vietas, treileru vietas, ugunskura, piknika vieta, guļvietas, brokastis

Silvans, SIA, Bārs

Silva, "Silva 16" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Piedāvājumā:: ✓ Iespēja ieturēt brokastis, pusdienas un vakariņas medību stila zālē vai vasaras terasē; ✓ Konditorejas izstrādājumi; ✓ Svinību galda klāšana uz vietas 40-80 personām, kā arī izbraukumos; ✓ Izbraukumu tirdzniecība; ✓ Biljards. Par uzņēmumu:

Bārs “Silvans” atrodas ciematā “Silva”, kas ir 2 km no Smiltenes un netālu no Vidzemes šosejas, ceļa Gulbene – Valmiera malā.

Spicīte, viesu nams

Cirpstene, "Saulstari" , Vārves pagasts, Ventspils nov., LV-3623
saulrieta vērošana, līdz Ventspils centram 4km, blakus piedzīvojumu parks, slēpošanas kalns, Lemberga hūte, brokastis

Sprīdīši Dobelē, kafejnīca

Tērvetes 10, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Brokastis , pusdienas, vakariņas, siltas pusdienas, kafejnīca, banketi, banketu zāle, banketu apkalpošana

Sprīdīši, kafejnīca

Tērvete, "Sprīdīši" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Ēdināšana, brokastis , pusdienas, kafejnīca, terase, svinības, svētki, banketi, banketi, dzimšanas dienas

Spāre, viesnīca

Spāres 3, Rīga LV-1002
Brokastis . Bezmaksas Wi-Fi. Bezmaksas autostāvvieta viesiem. Standarta numuri, divvietīgi numuri.

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18.novembra 204, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Piedāvājam galda klāšanas pakalpojumus dažādām dzīves situācijām. Uzņēmums uz sms ziņām neatbild.

Sunrise, restorāns

18.novembra 204, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Piedāvājam galda klāšanas pakalpojumus dažādām dzīves situācijām.

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
Apraksts:

"SVENTES MUIŽA" ir mājīga, pagājušā gadsimtā celta muiža, kurā ir iekārtota viesnīca un kas atrodas prom no pilsētas steigas gleznainā Daugavpils novadā. Restaurētās grāfa muižas atmosfēra, kas papildināta ar mūsdienīgām ērtībām, ir lieliska vieta atvaļinājumam, romantiskām brīvdienām, darba komandējumiem vai svinīgiem pasākumiem. Pie mums Jūs jutīsieties kā mājās, vai pat labāk.