Darba apģērbi

Drukāt
Banner 1050x80

Austrumu ekspresis, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Darba apģērbi , darba apavi, aizsargapavi, profesionālie apavi, gumijas zābaki, velteņi, darba cimdi,, signālvestes, ūdensnecaurlaidīgs apģērbs, lietusmēteļi, metinātāju apģērbs, vienreizējas lietošanas apģērbi

B-Baltic, SIA

Pildas 16b, Rīga, LV-1035
Metālizstrādājumi, Darba apģērbi cimdi, Instrumenti, Smērvielas., Darba apģērbi , darba apavi, metināšanas apģērbi . Ugunsdrošība.

Bajarsska, SIA

K.Barona 122 k.2, Rīga LV-1012
Jūrnieku darba apģērbs, kombinezoni 100% kokvilna, ar kompānijas logotipu., Darba apģērbs, apģērbi .

Balteks-Lat, SIA

Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "Balteks-Lat" Rīgā, Maskavas ielā 17/19. Audumi darba apģērbiem. www.balteks.lv (vairumtirdzniecība), mob. 29431712

Uzņēmums piedāvā iegādāties audumus darba apģērbiem, kā arī oderes, tenta audumi, tents, kamuflāžu, audumi somām, karavīru mednieku audumi, atstarojošās lentes. Katra saņemtā audumu partija tiek pārbaudīta, lai nodrošinātu mūsu klientus tikai ar kvalitatīvu preci. Audumiem ir pieejami nepieciešamie atbilstības sertifikāti.

Baltic Management Force, SIA

Baltā 7, Rīga LV-1055
Sadzīves tehnikas tirdzniecība
ZL.LV iesaka

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k-2 - 20, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

Bisoks, SIA

Kalnciema 74a, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

Brasa Defence Systems, SIA

Plieņciema 16, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi un apavi; tirdzniecība

Breslava, SIA, Juvelierizstrādājumu veikals

Izsmalcināts juvelieru veikals Rīgā
Brīvības 90, Rīga LV-1001
Apraksts: Juvelierizstrādājumu tirdzniecība

CNC Baltic, SIA

Strazdumuižas 74, Rīga, LV-1024
CNC, plazmas griezēji, darba galdi, CNC darba galdi, metālapstrāde, metālapstrādes instrumenti, tehnoloģija, galdu remonts, cnc sistēmu remonts, cnc darba galda remonts, darba galda apkope, plazmas iekārtu remonts

Ceļubūve24.lv

Hanzas 12, Rīga LV-1010
Darba apavi. Darba apģērbi . Darba cimdi. Darba gaismas. Darba jakas. Darbarīki., LED darba gaisma. LED gaismas. LED mobilie luksafori. LED optika. Lentas. Lentu tipa barjeras.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

DA projekti, SIA

Latgales 423-75, Rīga LV-1063
Darba aizsardzības konsultācijas, darba drošība

DC Rent, SIA

Valgales 2a, Rīga, LV-1029
, bremžu pārbaudes, bremžu stends, kondicionieru iekārtas, dūmgāzes analizātors, gāzes analizātors, darba , apģērbs, darba galdi, darba kombinzons, darba apavi, darba cimdi, dinamometriskas atslēgas, domkrati

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
Remontam: Būvmateriāli, kokmateriāli, stiprinājumi, apkure, ventilācija, kokapstrādes darba galdi un, apģērbi .

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 6" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu
Firmas stils un drošība. Izskatīgi un ērti darba apģērbi dažādu profesiju pārstāvjiem. Apģērbi paredzēti iekšdarbiem un ārdarbiem, aizsardzībai pret traumām, apdegumiem, aukstumu un mitrumu. Uzņēmumi piedāvā arī uniformas, speciālos cimdus, signālapģērbu, armētos zābakus, vienreizlietojamos apģērbus.