Digitālā druka, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

PrintPack Service, SIA, kartona kastes, BIG BAG maisi

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Iepakojuma materiāli, kartona kastes, kartona iepakojums, kastes, gofrētas kastes, gofrēta kartona iepakojums, stingras kartona kastes, izturīgas kartona kastes, kastes pēc pasūtījuma, kartona kastes pēc pasūtījuma, kartona kastes iepakošanai, kartona kastes transportēšanai, kartona kastes uzglabāšanai, Big bag maisi, Big bag, big bag

PromoHouse, SIA

Ģertrūdes 97, Rīga LV-1009
Apdruka, suvenīru apdruka, sublimācija, transfērdruka, termodruka, dekoldruka, digitālā druka , gravēšana, , tampondruka, sietspiede, tekstildruka, izšūšana, karstspiede, maketēšana, dizains, ofseta druka .

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
Augusta Deglava 50-305, Rīga LV-1035
, priekšmeti izstādēm, piederumi izstādēm, piederumi semināriem, aksesuāri konferencēm, Lielformāta druka , , cepures, apdruka, nozīmītes, tiešā digitālā druka , dizains, maketēšana, Tiešā digitālā druka , druka
ZL.LV iesaka

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Reprint-Foto, SIA

Alberta iela 2a-6, Rīga, LV-1010
Lielformāta druka , foto, foto pakalpojumi, digitālā druka , fotodruka, lielformāta druka , (fotodruka), druka uz fotopapīra, (foto papīra) digitālā druka , foto preču tirdzniecība, ātrais foto, melnbalts, foto

Rīgas Sesoma, SIA

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
termo preses, termo plēves, sietspiedes tehnika, sietspiedes materiāli, sietspiede iekārtas, digitāla druka

Rīgas Valsts tehnikums, Drukas un mediju tehnoloģijas nodaļa

Dārzciema 70, Rīga, LV-1073
vidējās izglītības programma, Poligrāfija un izdevējdarbība, iegūstamā kvalifikācija, Iespieddarbu digitālā

STS Group, SIA

Jūrmalas gatve 136, Rīga LV-1029
, digitaldruka, digitāldruka, digitālā druka , lielformāta druka , paškopējošas veidlapas, stendi, apdruka, , digitālā druka , lielformāta druka , paškopējošas veidlapas, stendi, apdruka, auto apdruka, auto reklāma

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

Tava druka, SIA

Nometņu 6-9, Jūrmala, LV-2016
Digitālā druka ., , kanva ar savu attēlu, kanva ar savu zīmējumu, fotogrāfiju druka , fotogrāfiju ierāmēšana, fotogrāfija

Tavadruka.lv, SIA

Nometņu 6, Jūrmala LV-2016
Apraksts:

"TAVA DRUKA" ir apdrukas interneta veikals, kur var iegādāties gatavus oriģināldizaina produktus, kā arī izveidot savu dizainu un veikt apdruku uz dažādiem produktiem. Pie mums var pasūtīt arī apdruku vairumā - iespējams visplašākais piedāvājums ar apdrukas produktiem!

This Studio, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga, LV-1006
, Blockout, Digitāla druka , Afišu, plakātu druka , Bukletu, katalogu druka , Flaijeru druka , Kalendāru, druka , Kartiņu druka , Veidlapas, mapes, Vizītkaršu druka , Reklāmas stendi, Roll up, X-Baner & L-Baner

UAB Konica Minolta Baltia, filiāle Latvijā

Mūkusalas 42e, Rīga LV-1004
Drukas risinājumi, digitālās drukas risinājumi. digitālā druka Rīgā., Ražošanas druka , serviss un tirdzniecība. IT risinājumi. Dokumentu plūsmas risinājumi.

UDS Solution, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga LV-1026
izejmateriāli, dokumentu iesiešanas iekārta, iesiešanas izejmateriāli, cietie vāki, digitālais foil printeris, druka

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

1

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
Ernesta Birznieka-Upīša 8, Rīga, LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.
  • 1 Poligrāfijas pakalpojumi

Vecpilsētas drukātava, SIA

Mazā Muzeja 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Ātra un kvalitatīva druka no idejas līdz gatavam darbam.

ViiEye

Šmerļa 3 k-1, Rīga, LV-1006
Pieraksts. Rediģēšana. Rezultāts.: ✓ Veiciet rezervāciju, sazinoties ar mums vai izmantojot mūsu mājaslapu. ✓ Fotogrāfijas tiek rūpīgi apstrādātas, saglabājot to oriģinālās krāsas un rakstus. ✓ Saņemiet savas fotogrāfijas digitālā formātā un izdrukātas uz materiāla pēc jūsu izvēles.

Vizarts, SIA

Ganību dambis 38-36, Rīga, LV-1005
Digitālā druka . Mazā tirāža. Ātra izgatavošana. C65 druka no abām pusēm.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri