Foto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Ventilējamās fasādes foto . Māju siltināšana. Mājas fasādes ventilācija.

Aivars, IK, granīta kapu pieminekļu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Dārziņu 11. līnija 41, Rīga LV-1063
Foto uz kapakmeņa. Gravējumi uz pieminekļa. Bilde uz pieminekļa. Uzrakstu gravēšana uz pieminekļa.

Pindzele, veikals radošiem cilvēkiem

Raiņa 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Veikala "Pindzele" piedāvātais preču klāsts:: ✓ Dažāda veida un lietojuma krāsas (akrila, eļļas, akvareļu, guašas, stiklam un porcelānam u.c.) ✓ Preces gleznošanai (audekli, otas, molberti, gleznošanas lāpstiņas u.c.) ✓ Zīmēšanai (mākslinieku zīmuļi un otas, marķieri, tintes u.c.) ✓ Kaligrāfijai (Spalvas un kāti, tuša un kaligrāfijas tinte u.c.) ✓ Kancelejas preces (zīmuļi, pildspalvas, līmes, klades, burtnīcas, mapes, somas, penāļi u.c.) ✓ Papīrs un albumi (albumi, bloki, krāsainais kartons, biroja papīrs u.c.) ✓ Piezīmju grāmatas, kalendāri, plānotāji ✓ Veidošanai (plastilīns, skulptūras plastilīns, efektu plastilīns u.c.) ✓ Floristikai (kreppapīrs, stieples, auklas, gumijas u.c.) ✓ Dekupāžai (dekorējamās sagataves, līmes, struktūrpastas u.c.) ✓ Radošiem darbiem (konstruktori, sejas krāsas, dekoratīvās uzlīmes u.c.) ✓ Izklaidēm un rotaļām ✓ Našķi ✓ Sveces, sveču liešana ✓ Datorlietas (peles, peles paliktņi, datorsomas, ID karšu lasītāji u.c.) ✓ Printeru tintes un toneri ✓ Higiēnas un saimniecības preces (roku dezinfekcijas līdzekļi, maskas, salvetes, atkritumu maisi u.c.)

PC Konsultants, SIA, Veikals

Raiņa 4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Grāmatvedības programmu izplatīšana un serviss ir viens no uzņēmuma nozīmīgākajiem darbības virzieniem:

Mūsu konsultantu pakalpojumus izmanto vairāk nekā 200 uzņēmumu un pašvaldības iestādes visā Latvijā. Mūsu konsultanti ir profesionāļi ar vispusīgām zināšanām un pieredzi ne tikai apkalpojamo programmu iespējās, bet arī grāmatvedībā un lietvedībā. "PC Konsultants" var nodrošināt pilnu uzņēmuma grāmatvedības sistēmas servisu - sākot no lietotāju apmācības un konsultāciju sniegšanas, beidzot ar visas datorsistēmas konfigurēšanu un administrēšanu. Mūsu pakalpojumi tiek sniegti ne tikai klātienē pie klienta, bet ir izveidoti arī efektīvi attālinātās administrēšanas rīki, kuri nodrošina klientam ļoti operatīvu un ievērojami lētāku servisu. Lai arī uzņēmuma birojs atrodas Kurzemē, attālinātās administrēšanas rīki mums dod iespējas nodrošināt ātru un kvalitatīvu grāmatvedības programmu lietotāju atbalstu arī Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Lielvārdē, Salaspilī un citur Latvijā.

Dizains un Poligrāfija, SIA

Dobeles iela 43, Jelgava LV-3001
Mēs piedāvājam:: ✓ Poligrāfijas izstrādājumi ✓ Veidlapas | zīmogi | vizītkartes ✓ Lielformāta un uzlīmju druka ✓ Auto aplīmēšana ✓ u.c.

Home & you

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga, LV-1006
Apraksts: Interneta veikals HOME-YOU rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Momentbox.lv, Foto kaste, foto spogulis, 360 video spineris

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Lieliem pasākumiem:

Momentbox komanda parūpēsies arī par ļoti lielu pasākumu foto momentu iemūžināšanu nodrošinot Zelta momenta piedāvājumu ar šādām papildus lietām:

✓ Reklāma uz Momentbox momentiem un foto aparāta ✓ Reklāmas displeijs ✓ Foto būdiņas noformējums

Nepieciešama konsultācija un īpaši risinājumi. Sazinies ar mūsu projektu vadītāju un noskaidro visus sev interesējošos jautājumus.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

Estētiskā kosmetoloģija, salons

Brīvības gatve 306, Rīga LV-1006
Estētiskā kosmetoloģija, salona pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Masāžas ✓ Vaksācija ✓ Lāzerepilācija Sejas kosmētiskās procedūras:: ✓ Ādas stāvokļa diagnostika ✓ Sejas masāža ✓ Aparātkosmetoloģija ✓ Galvanika, dezinkrustacija, jonoforēze ✓ Mikrodermabrāzija, elektroporācija ✓ Radioviļņu liftings (bipolārs) ✓ Ultraskaņa, liftings, stimulācija ✓ Endodermalā masāža ✓ Mezoterapija ✓ Injekcijas metodes ✓ Lāzerprocedūras ✓ Ķīmiskais pīlings

Juvelats, SIA, Juvelierizstrādājumu salons

Bērzu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts: Pērles, Majorka pērles, dabīgi un mākslīgi audzētas pērles. Zelta, apzeltīti un sudraba juvelierizstrādājumi. Sudraba krusti ar 999 zelta klājumu.

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Jūrmalas gatve 96, Rīga, LV-1029
Programmas:: ✓ Multimediju dizaina speciālists (WEB, animācija, mobilā aplikācija) ✓ Videooperators ✓ Apgērbu dizaina speciālists ✓ Foto dizaina speciālists ✓ Metālmākslas izstrādājumu modelētājs ✓ Stila mēbeļu modelētājs ✓ Vizuālās reklāmas dizaina speciālists ✓ Vides dizaina speciālists ✓ Tēlniecības objektu dizaina speciālists ✓ Tekstilmateriālu dizaina speciālists ✓ Apdares darbu tehniķis ✓ Interjera dizaina speciālists ✓ Mēbeļu galdnieks

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

PM Laboratory, SIA

A.Deglava 66-315, Rīga LV-1035
PM LAB Jūs varat veikt:: ✓ mikropigmentāciju visām sejas zonām ✓ rētu kamuflāžu (vitiligo, strijas) ✓ krūšu areolas atjaunošanu (pēc onkoloģijas vai citas operācijas) ✓ permanento grimu vīriešiem, alopēcijas pacientiem ✓ nekvalitatīvu permanentu labošanu un noņemšanu ✓ BB Glow procedūru sejai ✓ "Yumi lashes" skropstu/uzacu laminēšanu Detalizētāku informāciju var saņemt, konsultējoties pie mūsu speciālistiem. Gaidām Jūs ciemos!

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
"SPECTRUM" PRODUKTI, PAKALPOJUMI:: ✓ Apgaismojuma projektēšana ✓ Gaismas dizaina veidošana ✓ Apgaismes iekārtas ✓ Spuldzes ✓ Komponentes ✓ Gaismekļi ✓ LED izstrādājumi ✓ Apgaismojuma vadības sistēmas LiCS un Lixos ✓ Kustības un klātbūtnes sensori ✓ Taimeri ✓ KNX ✓ Rozetes un slēdži ✓ Spuldžu nomaiņa ✓ Gaismas dizains/projektēšana ✓ Elektroenerģijas ekonomija ✓ LED tehnoloģijas

 

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Tiramventilaciju.lv

Kalnu 4-1, Līgatne, Cēsu nov. LV-4110
Pakalpojumi:: ✓ Gaisa piesārņojuma līmeņa noteikšana ✓ Ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbi ✓ Objektu apsekošana ✓ Darbu dokumentēšana video un foto formātā ( pirms un pēc) ✓ Virtuves tvaiku nosūces sistēmu tīrīšana Par mums::

SIA „LP Construction” nodrošina dabīgās un mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, izmantojot profesionālas skandināvu kvalitātes tīrīšanas iekārtas. Piedāvājam pilna servisa ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbus, lai paaugstinātu telpas gaisa kvalitāti, ugunsdrošību un energoefektivitāti. Mūsu pakalpojums pieejams visā Latvijas teritorijā. Konsultācijas, profesionāļu padomi .