Foto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Ziemeļu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
granīts, granīta pieminekļi, ansambļi, monumenti, kapakmeņu iegravēšana, gravēšana kapos, gravieris, foto , granīts, granīta pieminekļi, ansambļi, monumenti, kapakmeņu iegravēšana, gravēšana kapos, gravieris, foto

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Ogle, Sepija, Kodoli, Naži, Špakteles, Veidošanas steki, Sūkļa otas, papīrs, zīds, tuša, līme PVA, foto

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
kvalitāte, augsta produkcijas rentabilitāte, baneri, plakāti, uzlīmes, uzlīmes automašīnām, stendi Roll-Up, foto

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
vizītkartes, zīmogu izgatavošana, uzlīmes, etiķetes, kalendāri, plakāti, reklāmas plakāti, lielformāta druka, foto , druka uz kanvas auduma, logo izstrāde, foto gleznas, vizītkaršu dizains, reklāmas stendi, plāksnes,

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Līgas Floristika, SIA

Tērbatas 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Līgas floristika Valmierā. Floristika, floristikas materiāli, dāvanas, pērles, pērlītes, dāvanu papīrs, lentes, lentītes, spalvas, materiāli dekorēšanai, dāvanu kastītes, putuplasta izstrādājumi, saiņojamie materiāli Valmierā. Helija baloni un to piepūšana. Dekoru noma, no foto stūrīša līdz kazu galdam. Svečturi, likturi, spuldžu virtenes, arkas, stikla trauki, karodzini.

Labas preces Valmierā, veikals-noliktava

Stacijas laukums 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā –noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

EuroSign, SIA

Rubeņu ceļš 14, Jelgava, LV-3002
Apraksts: Iespējams nodrukāt labā kvalitātē mazas tirāžas, sākot no viena eksemplāra.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Bendzulis ir rūpīgs akmeņkalis Balvos. Piedāvājumā ir dažādu akmens izstrādājumu izgatavošana pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam kapakmeņus, pieminekļus un citus objektus.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Vilevi, SIA, darba drošība Latgales filiāle

Rīgas 22a, Daugavpils LV-5401
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošības Zemgales filiāle

A.Pumpura 7, Jelgava, LV-3004
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Darba aizsardzība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Ugunsdrošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē.