Gaisa apstrādes iekārtas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
ģeneratoru rezerves daļu tirdzniecība, amortizatoru nomaiņa, gultņu nomaiņa, bremžu remonts, bremžu apkope, gaisa , , auto diagnostikas centrs, auto diagnostikas iekārtas cenas, auto diagnostikas skeneri, auto diagnostikas

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
, DORIN saldēšanas agregāti, kompresori un to rezerves daļas, RIVACOLD gaisa dzesētāji, aukstuma sistēmu, agregāti, saldējamās iekārtas , saldētāj iekārtas , atdzesēšanas iekārtas , saldēšanas kameru aprēķini,

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Dīzeļdzinēja gaisa iesmidzināšanas sistēmas attīrīšana, Xenum autoeļļas, hidrauliskās eļļas, transmisijas

BizeA Latvija, SIA

Piņķi, "Priedes 1" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Pneimatiskās sistēmas, naglas, skavas, tapas, štiftes, termolīmes, karstlīme, kompresori, gaisa vadi,, Kokapstrādes, iekārtas , furnitūra, ražošana, ražošanai, sagataves.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
mucu paletes, mucu ratiņi, skrejrati, āķi, atvilktņu skapji, darbagaldi iepakošanai, darbnīcu ratiņi, gaisa , instrumentu āķi, izberamie konteineri, konsoļu plaukti, ķimikāliju plaukti, ķimikāliju skapji, marķēšanas iekārtas

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
gaisa vadi, savienojošie elementi, gaisa vadi, jumta savienojumi, trokšņu slāpētāji, regulēšanas vārsti, angāri, angāri Smiltene, konveijeri, ķēžu konveijers, lentes konveijers, ruļļu konveijers, kokapstrādes iekārtas

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
riekstu koka, koka logu izgatavošana, pēc individuāla pasūtījuma, individuāls pasūtījums, virtuves iekārtas , , ekskluzīvas virtuves iekārtas .

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Ventilācijas iekārtas . Gaisa apstrādes iekārta. Siltumsūkņi. Decentralizētas ventilācijas iekārtas ., Ventilācijas iekārtas privātmājām. Difuzori. Filtri. HEPA filtri. Ugunsdrošības vārsti.

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Dīvāni / Stūra dīvāni, Dīvāns – gulta, Dīvāns gulta, Dīvāni atlaides, Ērti dīvāni, Mīkstie dīvāni, Kvalitatīvi dīvāni, Pelēki dīvāni, Brūni dīvāni, Gaiši dīvāni, Tumši dīvāni, Krāsaini dīvāni, Mazi dīvāni, Lieli dīvāni, U veida dīvāni, U formas dīvāni, P formas dīvāni, P veida dīvāni, Izvelkami dīvāni, Izvelkami stūra dīvāni, Izvelkami U/P

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Nestandarta iekārtas pārtikas ražošanai, Konveijera sistēmas, Transportieri, Konveijeru līnijas, Svēršanas, Ražošanas iekārtas , iekārtas pārtikas rūpniecībai, konveijeri, svari, automatizētās līnijas, automatizācija

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
impregnējoši aizsargpārklājumi, FARRIS, drošības vārsti, CALLONI, gāzes degļi, titāna degļi, degļi ar gaisa , reduktori, degļa galvas, kājiņas deglim, remontkomplekti, šķiltavas, KANON, uzpildes un noliešanas iekārtas

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
dīzeļa dzinēja, (motora) remonts, zobsiksnu maiņa, Eļļu maiņa, eļļas serviss Ķengaragā, sajūga remonts, gaisa

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
gludināšanu, hidrostatiskā spiediena tests, mitrināšanas tests, lineāro izmēru izmaiņas pēc slapjās apstrādes , , gaisa caurlaidība krāsnoturība pret gaismu, atstarojoša materiāla testēšana, atstarošanās koeficienta

VTS Latvia, SIA

Bieķensalas 21-218b, Rīga LV-1004
Produkti: ✓ Gaisa apstrādes iekārtas VENTUS; ✓ Gaisa apkures agregāti VOLCANO; ✓ Gaisa aizkari WING Piedāvājumā arī citu pasaulē zināmu ražotāju iekārtas:: ✓ Asami – kondicionieri, VRF sistēmas Par uzņēmumu:

Gaisa apstrādes iekārtu ražotājs Nr. 1 pasaulē. VTS GROUP ir progresīvu tehnoloģiju iekārtu ražošanas uzņēmums apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas nozarē, piedāvājot visaugstākā standarta iekārtas un pakalpojumus, zemas cenas un visīsākos piegādes termiņus tirgū. Daudzpakāpju kvalitātes kontroles sistēma garantē aprīkojuma uzticamību. Sērijveidā izgatavojamu iekārtu masveida ražošana ļauj tās piedāvāt par ļoti konkurētspējīgu cenu. Unikālais biznesa modelis garantē visīsākos piegādes termiņus tirgū. VTS Latvia piedāvā VTS GROUP gaisa apstrādes iekārtas VENTUS, gaisa apkures agregātus VOLCANO, gaisa aizkarus WING.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.

Epion, SIA

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA Epion ir sertificēta militāra un dubulta lietojuma, ieskaitot ūdenslīdēju, ugunsdzēsības un taktisko produktu izplatītājs un integrētājs. Aizsardzības, drošības un glābšanas ekipējuma imports. Gan virsūdens, gan zemūdens elpošanas ekipējuma un piederumu, mērierīču un specializētā apģērba serviss. Improvizētu sprāgstvielu un nesprāgušas munīcijas riska novēršanas ekipējums. Attālinātas sprādzienbīstamu ierīču neitralizēšanas ekipējums. Militāras un specializētas medicīnas ierīces.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.