Gaismas kastes, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Dizains un Poligrāfija, SIA

Dobeles iela 43, Jelgava LV-3001
Mēs piedāvājam:: ✓ Poligrāfijas izstrādājumi ✓ Veidlapas | zīmogi | vizītkartes ✓ Lielformāta un uzlīmju druka ✓ Auto aplīmēšana ✓ u.c.

EuroSign, SIA

Rubeņu ceļš 14, Jelgava, LV-3002
Apraksts: Iespējams nodrukāt labā kvalitātē mazas tirāžas, sākot no viena eksemplāra.

ProHid, SIA

Dobeles šoseja 45, Jelgava, LV-3007
LED moduļi, gaismas kastes , auto LED, LED prožektori, traktora darba lukturi, H sērijas LED, eņģeļacis, LED tālas gaismas .

M un V, SIA

Jelgavas 1b, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
polikarbonāta siltumnīcas, siltumnīca, polikarbonāta siltumnīca, siltumnīcu plēve, agroplēve, komposta kastes , elektroinstalācija, instalācijas caurules, kabeļu kanāls, apgaismojums, dienasgaismas lampas, dienas gaismas