Garderobes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Asnova, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
durvis, iebūvētais skapis, korpusa mēbeles, kupejas skapji, skapis ar bīdāmām durvīm, skapis–kupeja, garderobes

Beauty Seasons, kosmētikas, krāsu un stila studija

Marijas 23-13, Rīga, LV-1011
Garderobes veidošana. Šopings, shoping, (iepirkšanās kopā ar klientu)., Garderobes revīzija/ veidošana. Veikalu apmeklējums. Vizuālā tēla stilists.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Skapju kupe izgatavošana Rīga, Skapis kupe Purvciemā, Virtuves mēbeļu izgatavošana, Skapis pēc pasūtījuma, Skapju ražošana pēc individuāla pasūtījuma, Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, Virtuves mēbeles, iebūvējamie skapji, iebūvējamie skapji ar bīdāmām durvīm, mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma, Korpusa mēbeles, bērnu istabas

Bisoks, SIA

Kalnciema 74a, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.

Colombini Casa Latvija, SIA

Jaunmoku 26, Rīga LV-1046
ekskluzīvas mēbeles, klasiskas mēbeles, moderna stila mēbeles, guļamistabas, guļamistabas mēbeles, garderobes

Concepta Garderobe, veikals

Tērbatas 12, Rīga LV-1050
Kreatīvs apģērbs. Rundholz. Stilīgs apģērbs. Neformāls apģērbs. Apģērbs no Vācijas. Sieviešu apģērbi, sieviešu apģērbu tirdzniecība. Sieviešu apģērbu veikals Rīgā. Apģērbu veikali, drēbju veikali, apģērbi, apģērbu veikali Rīgā, sieviešu apģērbu veikali Rīgā, apgerbu veikali riga, sieviešu apģērbi, apģērbi sievietēm, sieviešu drēbes,

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Ekskluzīvu durvju salons Rīgā:: ✓ Slēptās durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Stikla durvis ✓ Spoguļa virsmas durvis ✓ Sienā iebūvētas durvis ✓ Durvis ar dažāda izmēra kārbām un aplodām ✓ Masīvkoka iekšdurvis un ārdurvis ✓ Durvis pēc individuāla pasūtījuma ✓ Tehniskās durvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Dizaina durvis ✓ Energoefektīvas durvis ✓ Durvju rokturi ✓ Smart lock ✓ Sienā iebūvējamas alumīnija grīdlīstes ✓ Akustiski sienu paneļi

EG mēbeles, salons

Latgales 322, Rīga LV-1063
, bērnu un jauniešu mēbeles, galdi, galdiņi, guļamistabas kumodes, priekšnama iekārtas, priekšnami, garderobes

Ejulat, SIA

Nīcgales 2a, Rīga, LV-1035
Bērnu un jauniešu mēbeles, galdi, galdiņi, guļamistabas kumodes, priekšnama iekārtas, priekšnami, garderobes

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

GM Style Plus, SIA, Filiāle

Višķu 2 k.1, Rīga, LV-1063
projektēšana, Latvijā ražotas mēbeles, iebūvējamie skapji, iebūvētie skapji, sienas skapji, korpusa mēbeles, garderobes

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

Garderobe, komisijas veikals

Ģertrūdes 52, Rīga, LV-1011
Apģērbi: tirdzniecība

Indeco studija, SIA

Juglas 1a-11, Rīga, LV-1024
indeco studija, indeco mēbeles, virtuves mēbeles, iebūvētie skapji, bīdāmās sistēmas, bīdāmās durvis, garderobes

Inventa, SIA

Ilūkstes 101 k.2-72, Rīga, LV-1082
vāzes, dīvāni, dīvāngulta, salokāmi dīvāni, ādas dīvāns, izvelkams dīvāns, gulta bērnistabai, skapji, garderobes

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

Lazurīts S, SIA

Zemitāna iela 3, Rīga LV-1012
Par firmu:

SIA "Lazurīts S" piedāvā Latvijā ražotas kvalitatīvas mēbeles – birojiem, skolām, bērnudārziem, mājām. Polijā ražotus metāla dokumentu un garderobes skapjus. Stacionāros plauktus arhīviem un noliktavām no Itālijas ražotāja. Piedāvājam biroja krēslus un mīkstās mēbeles. Precēm nodrošinām 2-5 gadu garantiju. Nodrošinām preču piegādi un uzstādīšanu.

Lekta, SIA

Anniņmuižas bulvāris 30-112, Rīga, LV-1067
bīdāmām durvīm, mājas mēbeles, dārza mēbeles, mēbeles birojam, mēbeļu sagataves, mēbeles bērnistabai, garderobes

Lesīte I., stiliste

Elizabetes 65, Rīga, LV-1050
Garderobes veidošana, komplektēšana. Stilista konsultācijas vīriešiem un sievietēm. Dāvanu kartes.