Grīdas segumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Grīdserviss, SIA

Caunes 7-2, Rīga, LV-1006
Apdares materiāli: grīdas segumi

Grīdu serviss, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājam:: ✓ Linolejs ✓ Vinila grīdas segumi ✓ Paklājflīzes un paklāji ✓ Sporta segumi ✓ Epoksīda un poliuretāna grīdas ✓ Grīdu ieklāšana Par uzņēmumu:

Veicam jebkura veida grīdas seguma ieklāšanu, izmantojot populārāko ražotāju materiālus. Mūsu specializācija ir grīdu ieklāšana sabiedriskajos, industriālajos un komercobjektos. Mēs piedāvājam kompleksus grīdu izbūves risinājumus, pilnībā uzņemoties atbildību par izbūvēto grīdu. Mēs izmantojam vadošo grīdas segumu ražotāju materiālus, kuri nodrošina seguma kvalitāti atbilstoši ražotāja noteiktam standartam.

1

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

  • 1 Apdares materiāli: grīdas segumi

Help! Services, SIA

Krastupes 10-68, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
tīrīšana, vitrīnu mazgāšana, vitrīnu tīrīšana, skatlogu mazgāšana, skatlogu tīrīšana, vitrāžu mazgāšana, grīdas , segumu tīrīšana, grīdas segumu mazgāšana, grīdas segumu vaskošana, grīdas segumu apstrāde ar aizsarglīdzekļiem

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

IKB grupa, SIA

Bauskas 61-2, Rīga LV-1004
Apraksts:

Piedāvājam uzbūvēt Jūsu sapņu māju sākot ar pamatiem līdz pat jumtam. Betonējam lentveida, montējam vai mūrējam ar pamatu blokiem kā arī veidojam pamatu plāksnes izveidi.  Privāto objektu pilna cikla būvniecība. 

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

Iekšdarbu meistars Briedis Edijs

Jelgava LV-3007
Par mums:

Piedāvājam pilna cikla iekšdarbus par pieņemamām cenām. Kvalitāti garantējam, iekļaujamies noteiktos termiņos, informējam klientu par izpildi gan tiešsaistē, gan klātienē. Sniedzam bezmaksas konsultācijas, palīdzēsim izvēlēties atbilstošus būvmateriālus ar piegādi objektā. 

Impel Serviks Kurzeme, filiāle

Ziemeļu 19, Liepāja LV-3405
marmora, grīdu tīrīšana, apstrāde ar aizsarglīdzekļiem, impregnēšana, vaskošana, pulēšana, eļļošana, grīdas

Impel Serviks Latgale, filiāle

"Oši" , Barkavas pagasts, Madonas nov. LV-4834
Kompleksā programma. TELPU UN TERITORIJAS IKDIENAS UZKOPŠANA. Uzkopšanas serviss, ikdienas uzkopšana, ģenerāltīrīšana, linoleja, laminata, parketa, flīžu, akmens, betona, marmora, grīdu tīrīšana, apstrāde ar aizsarglīdzekļiem, impregnēšana, vaskošana, pulēšana, eļļošana, grīdas mīksto segumu, paklāju, tepiķu tīrīšana, mazgāšana,

Impel Serviks Vidzeme, filiāle

Cempu 8f, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Uzkopšanas serviss

Impel Serviks, SIA

Skanstes 50, Rīga LV-1013
marmora, grīdu tīrīšana, apstrāde ar aizsarglīdzekļiem, impregnēšana, vaskošana, pulēšana, eļļošana, grīdas

Industrial Serviss, SIA

Daugavpils LV-5401
Mūsu rūpnieciskā alpīnisma grupa piedāvā šāda veida pakalpojumus: Logu mazgāšana. Logu mazgāšana grūti pieejamās vietās izmantojot rūpnieciskā alpīnisma metodi. Fasādes mazgāšana. Fasādes mazgāšana ar augstspiediena ūdens strūklu. Fasādes, jumta vai citu konstrukciju krāsošana. Dažādu rūpniecisko ēku, bunkuru, angāru tīrīšana. Sniega

Irbis, SIA

Austuves 1a, Rīga, LV-1063
Jumta darbi, jumtu un noteku attīrīšana, jumtu konstrukciju un segumu novērtēšana. Jumta noteksistēmu tīrīšana, jumta bojājumu novēršana, noteksistēmu montāža. Ēku paneļu, ēku fasāžu darbi, balkonu nomaiņa, balkonu atjaunošana, koku zāģēšana, arboristi. Logu mazgāšana augstumā, logu palodžu uzstādīšana, logu darbi augstumā.

Irlava, sporta klubs

Irlava, "Svēteļi" , Irlavas pagasts, Tukuma nov., LV-3137
Klubs organizē pasākumus, pasākumu organizēšana, jauns Gerflor grīdas segums.