Gultas, adresē Rīga

Drukāt

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Produkti:: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.

Otto, pasūtījumu centrs

Lokomotīves 22-110, Rīga, LV-1057
brendu apģērbi, apģērbu pasūtīšana pēc kataloga, kosmētika, virtuves tehnika, viss ģimenei un mājai, gultas

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Pamperu Outlet, bērnu preču veikals

Nīcgales 2a, Rīga LV-1035
, Fred&Flo, Huggies, Tommee tippee, Tidoo, BabyLIno, Drebes, apģerbs, cepures, zobu birstes, apavi, gultas

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

Promet Safe, SIA

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
mobilie arhīvu plaukti, metāla noliktavu plauktu sistēmas, metāla plauktu montāža un demontāža, medicīnas gultas

Protezēšanas un ortopēdijas centrs, AS

Pērnavas 62, Rīga, LV-1009
Personīgās aprūpes palīglīdzekļi: gultas , matrači, vannas un dušas soli, tualetes krēsli.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Pulsar-Rīga, SIA

Hipokrāta 2d-2.st., Rīga LV-1079
dušas krēsli, ierīces matu, galvas mazgāšanai, tualetes paaugstinātāji, palīglīdzekļi pacelšanai no gultas

RENOVA Group, SIA

K.Valdemāra 11-14, Rīga, LV-1010
durvis, paneļi) interjera dizaina izstrāde, arhitektūra, interjera un dekora elementi tekstils, audumi, gultas

ROKOKO, veikals, SIA Betibellas Mēbeles

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts: Iespēja iegādāties antīkas mēbeles, kā arī tās nomāt.

Radošā darbnīca LM, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Izstrādājumi:: ✓ Interjeram ✓ Galdam ✓ Apģērbam ✓ Dažādi tekstilizstrādājumi Uz stellēm austi:: ✓ Lina audumi ✓ Lina šalles ✓ Lina galdauti, salvetes un dvieļi ✓ Lina aizkari ✓ Vilnas pledi ✓ Vilnas segas ✓ Vilnas šalles

Raita, SIA

Ķengaraga 1a, Rīga, LV-1063
ofisa mēbeles, biroja mēbeles, kabineti, galdi, krēsli, skapji, plaukti, bīdāmās sistēmas, garderobes, gultas

Ratinuparadize.lv, bērnu rati, bērnu ratu veikals

A.Saharova 21-2.st., Rīga, LV-1082
Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Sortimentā vienmēr ir pieejami vismaz 200 ratiņu un 10 autesēdeklīšu modeļu varianti. ✓ Visām pie mums iegādātajām precēm tiek piešķirta ražotāja garantija – 24 mēneši no pārdošanas datuma. ✓ Mūsu pārdevēji sniedz kvalificētu konsultāciju par ratiņiem un autosēdeklīšiem ✓ Tiek pieņemti pasūtījumi krāsu gammām, ko piedāvā ražotājs. Pasūtījuma saņemšanas termiņš ir 4–6 nedēļas. ✓ Mēs esam ražotāju Roan, Bebetto, Camarelo, Bexa, Coletto, un Adamex oficiālie pārstāvji Latvijā.

Ratupasaule, veikals

Lubānas 78, Rīga, LV-1073
Bērnu ratiņu veikals, preces bērnien, preces zīdaiņiem, bērnu mēbeles, Lielākais bērnu preču veikals, Lielākais bērnu ratiņu veikals, bērnu ratiņu bāze, bērnu ratiņi no ražotāja, Rīga Katlakalna 13, Kombinēti kulbu rati, bērnu rati, bērnu ratiņi, bernu rati, Sporta ratiņi, klasiskie kulbu rati, pastaigu ratiņi, Universālie bērnu rati, kulbu

Regulis, SIA

A.Saharova 21-2.st., Rīga, LV-1082
Guļammaisi, konverti, grūtnieču spilvens, barošanas spilveni, barošanas pakavi, pakaviņi, bērnu gultas , veļa, sedziņas, palagi, baldahīni, gultas apmales, apmalītes bērnu gultiņai, plediņi, ligzdiņas, matrači

Reliņš, SIA

Pakalniešu 18, Rīga, LV-1006
bistro, viesnīcām; frizētavām, biroja, virtuves, viesistabu, guļamistabu, bērnistabu mēbeles, skapji, gultas