Kāzas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Ingra, SIA, Ziedu salons

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Ziedi Valka, Ziedu Salons INGRA, Valka, Ingra, ziedi, ziedu pušķi, konfekšu pušķi, līgavas pušķi, mašīnu rotāšana, mašīnu dekorēšana, kāzu mašīnu dekorēšana, dāvanas, dāvanas Valka, sveces, dāvanu saiņošana, trauki, svečturi, ziedu piegāde, ziedu piegāde Valka, ziedu piegāde Valga, mākslīgie ziedi, grieztie ziedi, telpaugi, floristikas

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Milli Pro, veikals

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, ziedu bāze

Ulbrokas 4, Rīga LV-1021
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Laidas, SIA, Ziedu salons

A.Deglava 69b, Rīga, LV-1082
Ziedu veikals. Florista pakalpojumi, konsultācijas, floristika. Ziedi uz, pēc, pasūtījuma. Ziedu salons Pļavniekos. Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi,
ZL.LV iesaka

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Ziedu salons, ziedu tirdzniecība. Piegādāsim ziedus un apsveikumus Jūsu norādītajā adresē! Idejas dāvanām, dāvanas un to iesaiņošana. Florista pakalpojumi.

Meldra , Floristika, ziedi, davanas

Rīgas 67-4, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Meldra" ziedu un dāvanu saloniņā ir ziedi ikviena gaumei. Padariet savus svētkus un ikdienu krāšņākus! Grieztie ziedi, pušķi un pušķīši, kā arī sirsnīgas dāvanas. Florista pakalpojumi: kāzu floristika, svētku floristika, sēru floristika. Personīga pieeja Jūsu vēlmēm!

Ziedu veikals “Hedera” Mazsalacā, SIA Iltas Dārzi

Baznīcas 15, Mazsalaca, Valmieras nov. LV-4215
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība. Ziedu piegāde. Floristika. Floristikas materiāli. Grieztie ziedi un telpaugi. Svētku un sēru floristika. Preces dārzam!!!

Mazsalaca, Valmiera, Rūjiena, Aloja, Vidzeme 

ZL.LV iesaka

„Krokusiņš”, ziedu un dāvanu salons

Strādājam pēc pasūtījuma!
A.Lerha-Puškaiša 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Ziedu un dāvanu tirdzniecība, floristikas pakalpojumi dažādiem dzīves gadījumiem, jubilejām, kāzu un kristību noformējumi, sēru pušķi, telpu dekorēšana. Ziedu piegāde, ziedu muzikālā piegāde. Glāžu un citu stikla trauku dekorēšana pēc pasūtījumiem, kartiņu, dāvanu aplokšņu izgatavošana. Fotosesija ar zirgiem Strādājam, uzklausot un izpildot klientu vēlmes. Strādājam pēc pasūtījuma, iespējama arī piegāde!

Ziedu veikals Kristas ziedi

Lielcieceres 2a, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Ziedi katrai dienai - "Kristas Ziedi". Ziedi ikdienai un svētku priekam! Daudzveidībā. Krāsās. Sajūtās.

Laidas, SIA, Ziedu salons

Skolas 10, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Ziedu veikals. Salaspils rajonā. Florista pakalpojumi, konsultācijas, floristika. Ziedi uz, pēc, pasūtījuma. Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu

Vēja roze, ziedu salons

Vējavas 31, Rīga LV-1035
Ziedu veikals. Florista pakalpojumi, konsultācijas, floristika. Ziedi uz, pēc, pasūtījuma. Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu,

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Mazā Pils 15, Rīga LV-1050
Apraksts: Ātra ziedu piegāde no "Mārupes zieds" veikaliem.

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 6b, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Apraksts: Ātra ziedu piegāde Rīgā un Rīgas rajonā no "Mārupes zieds" veikaliem.

Milli Pro, ziedu veikals

Griķi, "Vidiņi" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
Apraksts:

Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!