Kāzas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri, auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons ar gravējumu, personalizētas rotas, dāvana sievietei, rotu darbnīca, dabīgie akmeņi, dabīgo akmeņu rotas, individuāla dizaina rotas, bērnu rotas, vīriešu rotas, līgavu rotas, pāru aproces, rotu piegāde, Nela Gems.

Teniss Events, SIA

A.Bieziņa 9-44, Rīga LV-1029
Par mums: Kāzu un ballīšu vadīšana Latvijā un ārzemēs   Ar lielu degsmi un prieku mēs rīkojam kāzas un ballītes!   Mums ir 12 gadu pieredze šajā jomā!   Mēs vadām svinīgos pasākumus trīs valodās — angļu, latviešu un krievu.   Svinīgo pasākumu izdošanās par 80% ir atkarīga no pasākuma vadītāja     Tieši vadītājs rada svētku atmosfēru: gan kā svētku rīkotājs, gan kā nodrošinātājs vienā personā, spēdams atrisināt jebkurus jautājumus dažu minūšu laikā!   Mūsu aģentūrā par "svētku nodrošinātājiem" strādā 2 vadītāji - Artūrs Teniss un Tanya Rid - gan individuāli, gan duetā.

Rāmavas Depkina muiža

Rāmava, Rāmavas 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Apraksts: Es esmu Rāmavas muiža. Mans lielākais prieks ir dāvāt brīnišķīgu noskaņu, sirds siltumu un neaizmirstamas atmiņas tiem, kuri pie manis ciemojas. Laipni lūgti Rāmavas muižā!

TIFĀNA, SIA, Mākslas galerija TIFĀNA

Jāņa 16, Rīga LV-1050
Mūsdienu un klasiskā glezniecība. Ekskluzīvi mākslas darbi. Modernās mākslas novietošana interjerā. Īpaša dizaina noformējumi. Mākslinieciski augstvērtīga mākslas darbu noformēšana. Mūsdienu latviešu mākslas izstāžu darbība. Ofisu telpu mākslinieciskā noformēšana. Elites mākslinieku mākslas darbi. Darbu noformēšana pēc Jūsu vēlmēm.

Brands Avenue, SIA

Tīruma 5, Rīga LV-1058
Apraksts: Sieviešu apakšveļas un naktsveļas interneta veikals www.BrandsAvenue.lv, kur varat iegādāties kvalitatīvu, skaistu un ērtu sieviešu apakšveļu, krūšturus, dažāda tipa apakšbiksītes, naktsveļu, naktskreklus, pidžamas, halātus vai arī ko pikantāku. Mūsu mājaslapā atradīsiet dažāda izmēra un modeļu sieviešu apakšveļu katrai gaumei. Plašs sortimenta klāsts. Ir pieejami arī lielie izmēri sieviešu apakšveļai un naktsveļai. Piedāvājam arī apakšveļu jaunajām māmiņām. Rūpējamies par katru klientu un mēģinām rast risinājumu katrai sievietei. Katru dienu ir spēkā atlaides kādai preču grupai. Droši, ērti un ātri pirkumi internetā. Patīkamu iepirkšanos www.BrandsAvenue.lv

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Performance, SIA, Ģimenes frizētava

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Friziera pakalpojumi ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Make-up ✓ Uzacu korekcija Apraksts:

Ģimenes frizētava "Performance" Cēsīs sniedz šādus pakalpojumus: sieviešu un vīriešu matu griešana, matu krāsošana, ilgviļņi, bērnu matu griešana. Vakara un kāzu frizūras. SPA procedūras, make-up, manikīrs, pedikīrs, uzacu, skropstu krāsošana, uzacu korekcija. Būsiet mīļi gaidīti pie mums!

Rīgas Jauniešu leļļu teātris I-ā

Zebiekstes 3-14, Rīga LV-1082
Apraksts: JUMS IR GAIDĀMS PASĀKUMS? Jūsu iecerētais pasākums kļūs jautrāks, krāsaināks un neaizmirstamāks, ja rūpes par tā norisi uzticēsiet profesionāliem aktieriem. Rīgas Jauniešu leļļu teātris "I-ā" piedāvā: bērniem - bērnu ballītes, muzikālas izbraukumu leļļu izrādes, rotaļas, dejas, dziesmas, burvju trikus, cirka mākslinieku priekšnesumus utt. Kopā ar Burvju feju, Pūķīti, Lācīti vai kādu citu lielo masku. Pieaugušajiem - prezentācijas, sporta spēles, kāzas, jubilejas un citi izklaides pasākumi, kurās ietilpst pasākuma vadīšana, "pikantas" rotaļas, viktorīnas, konkursi utt. Pasākumu ilgums - pēc vienošanās. Pasākuma norises laikā mēs varam nodrošināt muzikālo noformējumu. Pastāv iespēja izveidot individuālu svētku norises scenāriju ar svētku salūtu, dažādiem specefektiem, cirka mākslinieku, aktieru, muzikantu, deju grupu utt. piedalīšanos. Lai programmas būtu jautras un interesantas, mēs sadarbojamies ar tautā labi pazīstamiem profesionāliem aktieriem, kuri spēs aizraut jebkuru publiku.

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69a, Rīga LV-1084
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk nekā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. "Aleksandrs" nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir vēlme atgriezties atkal un atkal.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Vecmīlgrāvī

A.Dombrovska 26, Rīga LV-1015
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

OpenMity, SIA

Ūbeļu 13, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājums: ✓ Romantiskas galdas spēles; ✓ Masāžas sveces; ✓ Dāvanas; ✓ Uzglabāšanas kastes. Par mums: Latvijā ražotas galda spēles un romantiskas dāvanas pārim, tai skaitā masāžas sveces, pikantas apsveikuma kartītes. Par stiprām un kaislīgām attiecībām, jo dzīve ir pārāk īsa, lai ļautu rutīnai iezagties guļamistabā. OpenMity ir radījis vairākas romantiskas pāru spēles: TITāniks, Pikanto Kaislību Spēle, Sex Memory Game un vēl citas. Spēles pieejamas vairākās valodās: latviešu valodā, angļu valodā un arī krievu valodā. Romantiskiem un kaislīgiem mirkļiem kopā - masāžas eļļas sveces, kura degot izkūst un kļūst par maigi siltu masāžas eļļu. Romantiska dāvana pārim kāzu gadadienā. Par kvalitatīvi pavadītu laiku kopā!

Esmilufoto.lv

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Apraksts: ES MĪLU FOTO komanda parūpēsies par Tavu skaistāko notikumu iemūžināšanu kvalitatīvos foto produktos - personalizētos kalendāros, kanvās, plānotājos un fotogrāfijās! ES MĪLU FOTO mājaslapā Tev ir iespēja īpašā veidā iemūžināt neaizmirstamus dzīves mirkļus un dalīties ar tiem, iepriecināt sevi, savus mīļos - draugus, ģimeni vai kolēģus!

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava

K.Barona 39, Rīga, LV-1011
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm

Rokdarbu materiālu veikals - bāze Pērļotava

Brīvības 155 k.3, Rīga, LV-1012
Pērļošanas materiāli Rīgā. Hobija preces Rīgā. Rokdarbu veikals Rīgā. Bižutērija, rotas lietas, hobija materiāli, hobija preces. Mazum un vairumtirdzniecība, rotaslietas, bižutērija, suvenīri, pērles, krelles, furnitūra. Hobija materiāli, pērļošanas materiāli, sudrabs, dabīgie akmeņi, swarovski kristāli, rotaslietu instrumenti,

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Tavadruka.lv, SIA

Nometņu 6, Jūrmala LV-2016
Apraksts:

"TAVA DRUKA" ir apdrukas interneta veikals, kur var iegādāties gatavus oriģināldizaina produktus, kā arī izveidot savu dizainu un veikt apdruku uz dažādiem produktiem. Pie mums var pasūtīt arī apdruku vairumā - iespējams visplašākais piedāvājums ar apdrukas produktiem!