Kumodes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Skapji, galdi, dīvāni, krēsli, gultas, kumodes , spoguļi.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
, Barošanas krēsli, Preces māmiņai, Laktators, Termofori, Nintendo, Moser, Sencor, Mēbeles, Skapji, Kumodes , Kumodes . Skapji. Nakts skapji. Galdi. Plaukti. Stalažas. Mēbeles no ražotāja. Ražots Latvijā.

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
nojumes, tenta angārs, angāri, nojume cena, konsoļu plaukti, moduļu plaukti, noliktavas plaukti, Garāžas plaukti, metāla plaukti, metāla plauktu sistēmas, tenti, palešu plaukti, plauktu sistēmas, PVC angāri, akcijas plaukti, metāla plaukts, pasākumu telts, plauktu sistēmas.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
galdi, konsules, etažeres, vāzes, trauki, figūras, statuetes, skulptūras, dīvāni, mīkstās mēbeles, kumodes

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Latvijā ražotas bērnu koka mēbeles:: ✓ Bērnu gultiņas ✓ Transformējamās gultiņas ✓ Zīdaiņu gultiņas, šūpulīši ✓ Pārtinamie galdi, kumodes ✓ Pārtināmā virsma ✓ Koka mēbeļu komplekti ✓ Skapji ✓ Mantu kastes ✓ Koka drošības sētiņas ✓ Mēbeļu riteņu komplekti ✓ Pusaudžu gultas ✓ Barošanas krēsliņi ✓ Bērnu tekstilizstrādājumu ražošana Latvijā ✓ Bērnu istabas piederumi ✓ Veļas komplekti bērnu gultiņām ✓ Gultas veļas komplektu izgatavošana ✓ Palags ar gumiju ✓ Frotē palagi ✓ Gultas veļas komplekti ✓ Palagi bērnu gultiņai ✓ Tekstila piederumi priekš pārtīšanas ✓ Pārtinamais matracis ✓ Bērnu tekstils ✓ Zīdaiņa ligzdiņa ✓ Matracis ar kokvilnas pārvalku ✓ Matrači ar stepētu kokvilnas pārvalku ✓ Kokosa matracis ar stepētu kokvilnas pārvalku ✓ Spilveni un segas no dabīga materiāla ✓ Bērnu gultas aizsargapmales ✓ Bērnu gultiņu aizsargspilveni ✓ Rotaļu baseins

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
Zollner, Noppies, baldahīni, matrači bērnu gultai, šūpulis, bērnu preces, pledi, bērnu gulta, pārtīšanas kumodes

ROKOKO, veikals, SIA Betibellas Mēbeles

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts: Iespēja iegādāties antīkas mēbeles, kā arī tās nomāt.

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Black line, SIA

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "Black line" nodarbojas ar kvalitatīvu, kā arī ekskluzīvu mēbeļu ražošanu, mēbeļu dizainu.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

Kumode, veikals

Lielirbes 29, TC "Spice", Rīga, LV-1046
Galantērijas preču tirdzniecība

Kumode, veikals

Stacijas laukums 2, TC "Origo"-2, Rīga, LV-1050

Baltā kumode, veikals

Elizabetes 57, Rīga, LV-1050
Apavi: tirdzniecība

Kumode, veikals

Audēju 16, TC "Galerija Centrs", Rīga, LV-1050

Kumode, veikals

Brīvības gatve 372, TC "Alfa"-2.st., Rīga, LV-1006

Kumode, veikals

Latgales 322, Rīga LV-1063
Mēbeļu tirdzniecība