Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

SV Steps, SIA

Jēkabpils 20, Jūrmala LV-2011
Sertificētas betona kāpnes, Betona kāpnes, Betona izstrādājumi, betona pakāpieni un pakāpienu uzlikas. Margas. Betona stabi, pasētas, plāksnes. Koka žogi. Metāla žogi. Industriālo paneļu un sietu žogi. Vārti, vārtu automātika. Nestandarta produkcija parkiem, dārziem. Betona, metāla, koka izstrādājumi parkiem, dārziem.

SWEDICO, SIA

Cēsu 25, Ērgļi, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
Kokapstrāde

Saime-C, SIA

Noliktavu 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Saligun, IK

"Kalnozoli", Suntažu pagasts, Ogres nov., LV-5060

Salons Wenden

Katlakalna 6D, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "WENDEN GRUPA" ir latviešu mēbeļu ražotājs, kas produkciju izgatavo, apvienojot senas, gadu desmitiem izkoptas mēbeļu ražošanas tradīcijas ar mūsdienīgām tehnoloģijām. Ražotnē, kas atrodas Jaunpiebalgā, tiek izgatavoti galdi, krēsli, taburetes, kumodes un cita veida koka mēbeles. Sekojot atbildīgas ražošanas principiem, mēbeļu izgatavošanā tiek izmantoti koki tikai no labi un ilgtspējīgi apsaimniekotiem mežiem, turklāt maksimāli izmantojot katra baļķa lietderīgo iznākumu.

Sandis Stepiņš, IDV

Sidgunda , Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Apraksts:

Pieredzējuši profesionāļi pēc pasūtījuma zāģē zāģmateriālu līdz 13m, skaldām lapu koku malku, zāģējam ar mobilo lentzāģi. Zāģējam Siguldā un izbraucam pēc klientu vajadzības uz Eiropas valstīm. Veicam arī galdnieku darbus - unikālas sekcijas, žurnālgaldiņi, izturīgas koka kastes. Viss no Latvijas koka. Cenas zemas! Strādājam visu gadu. 

Sandra mēbeles, SIA

"Silvidi", Gardene, Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3701
ražošana , izgatavošana, projektēšana, piegāde, uzstādīšana, gultas, bīdāmās sistēmas, kāpņu, trepju, Virtuves iekārtas, dīvāni, stūra dīvāni, mēbeļu veikals, biroja mēbeles, lētas mēbeles, bērnu mēbeles

Sapņu mēbeles

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Mēbeļu tirdzniecība, Mēbeles, Mīkstās mēbeles, Mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, darbagaldi, datorkrēsli,, Bīdāmas durvis, sistēmas, matraču ražošana , matrači, žalūzijas, matrači.

Sapņu virtuve, SIA

"Priedes 4", Silakrogs-18, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2133

Saules 1, SIA

Saules 6, Ozolkalns, Beļavas pagasts, Gulbenes nov., LV-4410

Sauskāju dzirnavas, ZS

"Sauskāju dzirnavas", Taurupes pagasts, Ogres nov., LV-5064

Selko, SIA

Ausekļa 1, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
sagataves, sagatave, bērza sagataves, mēbeļu sagataves, kokapstrāde, bērza zāģmateriāli., pakalpojumi, treilera pakalpojumi, ekskavatora pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, paletes, palešu ražošana

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Senās pasaules mēbeles, SIA

"Lilastes Priedes", Lilaste, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.