Mēbeļu vairumtirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Valdlauči, Mazā Rāmavas 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Pie mums ir pieejams:: ✓ Tirdzniecības iekārtas ✓ Veikalu aprīkojums ✓ Veikala projekts ✓ Veikala interjera dizaina izstrāde ✓ Apgaismes tehnika veikala interjerā ✓ Veikalu plaukti ✓ Veikalu plauktu sistēmas ✓ Plauktu dalītāji ✓ Letes veikaliem ✓ Stendi ✓ Vitrīnas ✓ Grozi ✓ Metāla āķi ✓ Mēbeļu furnitūra ✓ Mēbeļu vairumtirdzniecība ✓ Noliktavu plauktu sistēmas ✓ Metāla plaukti

 

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Apraksts:

Mūsu Veikalā - Noliktava, Brīvības gatvē 401, pieejamas mēbeles no dažādiem Eiropas ražotājiem par īpaši izdevīgām cenām. Noliktava mums ir liela, tādēļ esi pārliecināts, mēs izdarīsim visu, lai pie mums Tu atrastu dīvānu savām vēlmēm un Tavs prieks būs mūsu lielākā balva.

Valants, SIA, Veikals

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles. Iegāde:

Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu jūs varat, rakstot e-pastu vai zvanot. Pēc pasūtījuma noformēšanas 24 stundu laikā uz jūsu norādīto e-pasta adresi jūs saņemsit apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
"Troll" produktu izgatavošanas standarti::

"Troll" produkti ir izgatavoti tā, lai tie atbilstu Eiropas, Austrālijas vai Amerikas drošības standartiem. Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un sertificēti dažādos akreditētos Eiropas testu institūtos. "Troll Nursery" ar lepnumu piedāvā jums vienu no drošākajiem pieejamajiem produktiem tirgū.

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga LV-1026
Preces: ✓ Plaukti ✓ Bērnu barošanas krēsli ✓ Bērnu galdiņi ✓ Bērnu krēsliņi un soliņi ✓ Bērnu šūpuļzirgi ✓ Gultas ✓ Matrači ✓ Ēdamgaldi ✓ Interjera aksesuāri ✓ Krēsli ✓ Biroja krēsli ✓ Kumodes ✓ Skapji ✓ Lādes un mantu kastes ✓ Matrači ✓ Naktsskapīši ✓ Paklāji ✓ Sienas plaukti ✓ Pūdergaldi ✓ Spoguļi

KLZ, SIA

Ganību 21, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Uzņēmums ar mēbeļu un interjera lietu tirdzniecību nodarbojas jau 17 gadus. SIA "KLZ" veikali atrodas Kuldīgā un Talsos. SIA "KLZ" darbojas jau 17 gadus un ieguvis uzticību un atzinību no klientu puses. Uzņēmums jau ilgus gadus sadarbojas ar ražotājiem no Polijas, Lietuvas, Vācijas un Latvijas. Lai gan veikali šobrīd darbojas divās pilsētās, uzņēmumam jau ir pastāvīgie klienti arī no citām Latvijas pilsētām - iegādāto preci piegādāsim jums līdz pat pašām durvīm, kā arī, ja nepieciešams, varam palīdzēt ar mēbeļu ienešanu mājā/dzīvoklī. Piedāvājumā: viesistabas un guļamistabas mēbeles, bērnu istabas mēbeles, virtuves, priekšnama, biroja mēbeles, vannasistabas mēbeles, interjera lietas.

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

Džusegs, SIA, Džusa, mēbeļu veikals - salons

Avotu 4b, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Mīksto grīdas segumu vairumtirdzniecība , paklāju vairumtirdzniecība ., Dārza koka mēbeles, Koka mēbeles, Koka galdi, Mēbeļu koka komplekti.

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles Iegāde: Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu Jūs varat rakstot e-pastu vai zvanot..Pēc pasūtījuma noformēšanas, 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pasta adresi Jūs saņemsiet apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.