Naktsmītnes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Patīkamas cenas Rīgas sirdī, centrālā stacija, autoosta, centrāltirgus, Vecpilsēta atrodas 1, 2 km attālumā, starptautiskā lidosta „Rīga” atrodas 10 km attālumā. Stāvvieta, lobbi bārs, diennakts viesu reģistrācija, bezmaksas WIFI, katrs numurs ir aprīkots ar individuālu wc, viesnīcas tuvumā atrodas populāri restorāni, kafejnīcas, bistro,

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
nakšņot, atpūta Liepājā, pie jūras, labs serviss, ērtā vietā, pārnakšņot, pārnakšņošanas iespējas, naktsmītnes

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Naktsmītnes , viesnīca, restorāns, ēdināšana, konferences, banketi, izbraukuma banketi, kāzu svinību, Kuldīgā, naktsmītnes Kuldīgas centrā, vecpilsētā, Kurzemē, Kuldīga, nakšņošana, viesnīca, bezmaksas

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Tūristu naktsmītnes . Tūrisms viesnīcu rezervēšana. Lēta viesnīca. Bezmaksas autostāvvieta.

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

SIA Zemgales 29, Hostelis

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Hostelis: Dienesta viesnīca Olainē. Piedāvājam naktsmītnes četrvietīgās istabās.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Celmiņi, viesu nams, MP Plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Celmiņi" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Apraksts:

Kas var būt brīnišķīgāks par projām no pilsētas trokšņa un ikdienas steigas. Iespēja baudīt pilnvērtīgu atpūtu pilnīgā klusumā un mierā, kur diena sākas ar saullēktu un beidzas ar saulrietu slejas brīvdienu māja „Celmiņi“. Vieta, kur pavasarī dzirdami strazdu traļļi, vasarā stārķa klabināšana un rudenī gājputnu spārnu švīkoņa. Mobilie sakari un WiFi šeit “īpašā režīmā“, jo jābauda atpūta un daba.

Fontaine, viesnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Fontaine" atrodas Liepājas centrā blakus promenādei un tikai 800 metrus no pludmales. Viesnīcas numuriņi ir ļoti skaisti, atjaunoti dažādos stilos. Katrā numurā dažādu mākslinieku gleznojumi. Var baudīt Arābu istabu, Safari telpu, Kapteiņu istabu un daudz ko citu. Laipni gaidīti.

Drabešu Jaunā pamatskola

Drabeši, "Drabešu skola" , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

"Drabešu Jaunā pamatskola" – vieta, kur kopā būt! Pamatskolas darbības mērķis ir radīt skolas vidi, kurā mācību un audzināšanas procesa pamatā ir valstī noteikto ārējo normatīvo aktu prasībām atbilstošu mērķu un uzdevumu sasniegšana, kas tiek īstenota, ievērojot skolas misiju, vīziju un vērtības.

Daugavkrasti, SIA, viesnīca ***

Mežrūpnieku 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Viesnīca "Daugavkrasti" ir plašu pakalpojumu klāsta viesnīca, kas ir atzīta kā padomju laika kultūrvēsturisks mantojums ar skaistu skatu uz Daugavu, kas atrodas tikai pāris metrus no viesnīcas. Viesnīcā var apmesties līdz 80 cilvēkiem.

ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Apraksts: Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša, vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem! Tāda ir Druvas vidusskola! Vidusskolā piedāvā: dabaszinību, dizaina un tehnoloģiju, valodu un kultūras kā arī inženierzinātņu un IT virzienus.
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Kuldīgas novada sporta skola, Dienesta viesnīca

Virkas 13, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam iespēju nakšņot Kuldīgas novada Sporta skolā. Cena no 7.20 līdz 18.00 EUR/diennaktī.

Kuldīgas novada sporta skola, Baseins

Kalna 6, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Viesnīcas un sporta zāles komplekss piedāvā: ✓ sporta zāle; ✓ baseins; ✓ dambretes klubs; ✓ riteņbraukšanas boksi un darbnīca; ✓ naktsmītnes. Kuldīgas novada sporta skola:

Baseins – peldbaseins, bērnu baseins, pirts, sāls istaba. Peldētapmācība dažādām vecuma grupām. Apmācība profesionāla trenera uzraudzībā. Laipni gaidīti visi interesenti!

Madonas novada pašvaldība, Lazdonas pagasta pārvalde

Lazdona, Meža 2, Lazdonas pagasts, Madonas nov., LV-4824
Apraksts: Lazdonas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā centrālajā daļā. Robežojas ar sava novada Madonas pilsētu un Praulienas, Mārcienas un Aronas pagastiem. Lazdonas pareizticīgo baznīca, Lazdonas luterāņu baznīca, Lazdonas ezers, Lazdona. Rāceņu ezers, Uzņēmējdarbība Lazdonā. “Lazdonas piensaimnieks” pie sevis ciemos gaida arī tūristus. Piedāvājumā: ekskursija uz ražotni, piena pārstrādes procesa vērošana, ”piena meistara” stāsts par piena ceļu līdz gardajiem produktiem, produkcijas degustācija un iegāde. Maksa par ekskursiju ar degustāciju ir 3 EUR skolēniem un 4 EUR pieaugušajiem. Minimālais grupas lielums - 5 personas. Adrese: Klēts, Lazdonas pagasts, Madonas novads, tālrunis pieteikumiem 26467187, uzzini vairāk par uzņēmumu: "Smeceres sils" - distanču slēpošana, piedzīvojumu parks, BMX, naktsmītnes, mototrase, biatlona šautuve, rolerslēpošana, velosipēdu noma.

Madonas novada pašvaldība, Ošupes pagasta pārvalde

Degumnieki, Skolas 4, Ošupes pagasts, Madonas nov., LV-4833
Apraksts:

Izbaudi Ošupes pagastā plašumu gan laukos, gan Lubānas ezera krastos! Ošupes pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā dienvidaustrumos. Robežojas ar sava novada Barkavas pagastu, Lubānas novada Lubānas pilsētu un Indrānu pagastu, Balvu novada Bērzpils pagastu, kā arī Rēzeknes novadu. Degumniekos (lidlaukā) norisinās novadā iemīļotie mazās Aviācijas svētki, www.aviofest.lv, kuri solās būt interesanti, apmeklētājiem piedāvājot aizraujošu pasākumu programmu ar zaļumballi vakarā!

Madonas novada Tūrisma informācijas centrs

Skolas 10a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Madonas novadā aizraujoši laiku iespējams pavadīt jebkurā gadalaikā. Tev ir dažādas izvēles iespējas - Tu vari kļūt par dalībnieku vai aculiecinieku dažādos sportiskos notikumos, Tu vari ļauties mākslas un mūzikas baudīšanai, Tu vari doties izzinošās un izklaidējošās ekskursijās dabā, Tu vari iepazīties ar Madonas novada uzņēmējiem - gan ražojošiem, gan tiem, kas uzņem savās saimniecībās tūristus, Tu vari atbalstīt tos tradicionālajos tirdziņos, Tu vari nenogurstoši svinēt svētkus un piedalīties dažnedažādos festivālos. Ienāc www.visitmadona.lv

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem