Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

A.R.T. projekts, SIA

Kalnciema 44-2, Rīga, LV-1046
, māju projekti, būvju projektēšana , ēku projektēšana , konstrukciju projektēšana , inženieru birojs, dzīvojamo, projektēšana , kanalizācija, kanalizācijas sistēmas, kanalizācijas projektēšana , ūdens apgāde, ūdens

AAO projekts, SIA, projektēšana, elektromontāža, būvuzraudzība, caurduršana

Kazarmu 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
SIA "AAO Projekts'' dibināts 2015. gadā. Uzņēmuma pamatdarbība ir elektroietaišu projektēšana, izbūve, remonti, pārbaudes un mērījumi. Saviem klientiem vienmēr cenšamies būt uzticams sadarbības partneris, kas nodrošina augstu kvalitāti un solītos termiņus. Uzņēmumam ir visa nepieciešamā tehnika, aparatūra un materiāli, kā arī darbiniekiem ir vajadzīgās atļaujas un sertifikāti, lai nodrošinātu būvdarbu veikšanu, projektēšanu, uzraudzību un mērījumus.:

Darbojamies visā Latvijas teritorijā. Elektromontāžas darbi. Elektroietaišu projektēšana. Būvuzraudzība. Beztranšeju horizontāla urbšana.

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30a, Rīga LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

AB Studio, SIA

O.Kalpaka prospekts 2, Jūrmala, LV-2010

AB virtuves, salons

Krasta 68a, Rīga, LV-1019
Virtuves mēbeles, virtuves mēbeļu projektēšana , virtuves mēbeļu, mēbeļu ražošana, mēbeļu tirdzniecība, , interjera projektēšana , mākslīgā akmens virsmu izgatavošana, darba virsmu apstrāde, darba virsmu tirdzniecība

AB virtuves, salons

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Virtuves mēbeles, virtuves mēbeļu projektēšana . Virtuves mēbeļu ražošana un tirdzniecība., Interjera projektēšana . Mākslīgā akmens virsmu izgatavošana. Darba virsmu apstrāde un tirdzniecība.

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

ABI technology, SIA

K.Valdemāra 106-20, Rīga, LV-1013

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

ACL, SIA

Stapriņi, "Jaunliepiņas" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši būvnieki, veic kvalitatīvus pilna cikla celtniecības darbus. Sadarbībai atvērti!