Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

APSARDZE ZZR, SIA

Mazā Nometņu 63-4, Rīga LV-1002
Mēs garantējam:: ✓ Cenas un kvalitātes saderība ✓ Bezmaksas izbraukumi un speciālista konsultācijas ✓ Liela darba pieredze, kvalificēts personāls ✓ Kvalitāte it visā un individuāla pieeja ✓ Miers, uzticamība un drošība Fakti par kompāniju: Pieredze ✓ Vairāk nekā 10 gadi drošības sistēmu tirgū. Augstākie apkalpošanas kvalitātes standarti ir viena no mūsu darba prioritātēm. Labākie speciālisti ✓ Jau vairāk nekā 10 gadus mēs ieņemam stabilas pozīcijas, apsardzes pakalpojumu tirgū. Mēs sadarbojamies ar pasaulē labākajiem apsardzes iekārtu ražotājiem. Mūsu izstrādātā tehnoloģija iekārtu uzstādīšanā un apkalpošanā ir izturējusi laika pārbaudi. Tehnoloģijas ✓ Mūsdienīgās tehnoloģijas ļauj rīkoties ar apsardzes sistēmu pat nepieredzējušiem cilvēkiem. Aizmirstiet par sapīšanos vados un sienu urbšanu. Pēc jūsu vēlēšanās mēs varam uzstādīt bezvadu ierīces, tādēļ jums nebūs jāuztraucas par nesen veikta remonta sabojāšanu.

AR & DE, SIA

Skolas 21, Rīga LV-1010
Arhitektūra. Sabiedrisko, dzīvojamo ēku projekti. Privātmāju un interjeru projekti.

AR 2012, SIA

Audēju 14-3, Rīga, LV-1050
Arhitektūra, projektēšana

AR ASIS, SIA

Brīvības 21, Ogre, Ogres nov., LV-5001

AR Structural Solutions, SIA

Vītoliņi, Lāču 83, Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017

ARA Kalnozols, SIA

"Kalnozoli" , Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Nestandarta iekārtu projektēšana un izgatavošana, metāla apstrāde, ražošanas līnijas, individuālie pasūtījumi

ARA intellect, SIA

Vītoliņi, Lāču 83, Valgundes pagasts, Jelgavas nov. LV-3017

ARB Inženieri, SIA

Dobeles iela 68, Jelgava LV-3001

ARG projekts, SIA

Aveņu 1, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
, ražošanas ēkas, ražošanas ēku projektēšana , sporta zāles projektēšana , sporta būve, sporta būvju projektēšana , , veikalu projektēšana .

ARHIS MEP, SIA

Vizmas Belševicas 13, Rīga LV-1082

ARHit, SIA

Linu 4, Jelgava LV-3007
Informācija no uzņēmumu reģistra

ARRE, SIA, Metālkalumi, metāla vārti

Turpinām strādāt klātienē!
"Cieceri" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Piedāvājam:: ✓ Margas ✓ Vārtus ar kalumiem ✓ Žogus ✓ Dažādus metālkalumus ✓ Dažādus metālizstrādājumus ✓ Zirgu boksus ✓ Vārtus, žogus bez kalumiem Apraksts:

Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot, izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu, t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras skiču veidā izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.

ASTEGRO, SIA

Malta, Franča Trasuna 55a, Maltas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4630
1

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.
  • 1 Arhitektūra, projektēšana