Pusdienas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Restart, viesnīca

Stacijas 30b, Rēzekne LV-4601
Pusdienas . Bankets. Furšets.

Ricca-11, SIA

"Piebalgas 85", Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Bistro, bistro Cēsīs, brokastis, aromātiska kafija, pusdienas Cēsīs, siltas pusdienas , pusdienu piedāvājums, , kompleksās pusdienas , garšīgi paēst, kafejnīca, kafejnīca Cēsis, ēdināšanas uzņēmums, kur paēst Cēsīs

Rodi, picērija- pusdienu bistro

O. Kalpaka 60, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pakalpojumi: ✓ Picas; ✓ Kompleksās pusdienas; ✓ Ēdiens līdzņemšanai; ✓ Ēdiena piegāde; Ēdienkarte: Ēdienkarte ir pieejama ne tikai pie mums uz vietas, bet arī digitālā formā mūsu mājaslapā. Piedāvājam arī saldās picas. Par picēriju: Gardas picas Gulbenē jebkura gaumei! Piedāvājam baudīt siltas picas un pusdienas patīkamā gaisotnē pie mums. Draudzīgas cenas un ātra apkalpošana.

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Piedāvājam:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Brokastis ✓ Banketu galdu klāšana ✓ Gaļas plates ✓ Bulciņas ✓ Pīrādziņi ✓ Tortes ✓ Pīrāgi ✓ Pašu cepta maize Kafejnīca-konditoreja:

Piedāvājam konditorejas izstrādājumus uz vietas un uz pasūtījuma - kūkas, kliņģerus, smalkmaizītes, cepumus. Pusdienu piedāvājumi, banketu galdu klāšana, svinību organizēšana mūsu telpās, pieņemam pasūtījumus gaļas platēm, zivju platēm, uzkodām, salātiem.

Royal Hotel Liepāja, viesnīca

Stūrmaņu 1, Liepāja, LV-3401
kafejnīca, vasaras terase, kāzas, korporatīvie pasākumi, picas, bistro, ēdienu piegāde, brokastis, pusdienas

Rozi, SIA

Rūjienas 3, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par uzņēmumu:

SIA "Rozi" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Valkā. 

1

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Nameju 2, Ceraukste, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov., LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

  • 1 Kafejnīcas, bāri, restorāni

Rudais Ūsiņš, kafejnīca

"Tiltnieki 1", Sērene, Sērenes pagasts, Aizkraukles nov., LV-5123
Garšīgi paēst, ēdināšana, pusdienas uz pasūtījumu, bēru galdi, bēru pusdienas , banketi., Pusdienas ceļā.

Rudzons, viesnīca

Saules 15, Madona, Madonas nov. LV-4801
Kafejnīca –krodziņš "Rudzons" Madonas centrā piedāvā garšīgus "mājas virtuves" ēdienus: brokastis, pusdienas

Runcis & Co, SIA, Kafejnīca

Smārde, Jaunā 9, Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Kafejnīca, ēdināšana. Kafejnīcas, bāri, restorāni; ēdināšanas uzņēmumi; pusdienu piegāde; ēdnīcas, picērijas, bistro, kafejnīca, kafejnīcas, banketi, jubilejas, galdu klāšana, svinību galdi, kāzas, bēres, svinības, pasākumi, semināri, nometnes. Kafejnīca Smārdē, banketi, banketi līdz 400 cilvēkiem, svinību galdu klāšana, izbraukuma

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

SIA Pusdienu bode

Vaidelotes iela 13 – 45, Rīga, LV-1055
likvidets

Saldus Sporta skola

Jelgavas 6, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Kafejnīca, Pusdienas , ēdināšana, banketi, galdu klāšana. Ērta piebraukšana, bezmaksas stāvvieta.

Sanders, kafejnīca

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Viesu nams, kafejnīca, naktsmītnes, brokastis, pusdienas , vakariņas, pirts, motelis, viesnīca; numuriņos

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Pededzes 4, Rīga, LV-1005
Siltas pusdienas . Ārsta konsultācijas. Sporta nodarbības. Vasaras nometnes, nometne bērniem.

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Seaside, bārs

Jomas 47/49, Jūrmala LV-2015
Kafejnīca, bārs, restorāns Jūrmalā, pie jūras, ar skatu uz jūru, uzkodas, dzērieni, pusdienas , vakariņas