Pusdienas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Burtniekkrasts, viesu nams - kafejnīca

Burtnieki, Ozolu 10, Burtnieku pagasts, Valmieras nov. LV-4206
galdi, svētku galdi, bēru mielasti, kafejnīca Burtniekos, ēdināšanas uzņēmums, ēdināšana, kompleksās pusdienas

Bārbala, IU

"Saules" , Bārbeles pagasts, Bauskas nov., LV-3905
Nakšņošana, banketi, svinības, bēres, uz pasūtījumu gatavotie ēdieni, siltas pusdienas , pusdienas grupām

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
pakalpojumi, darbinieku ēdināšana, svētku galdu klāšana, konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma, pusdienas , , darījumu pusdienas , biznesa pusdienas , pusdienu piedāvājumi, pusdienu piedāvājums, biznesa pusdienu

Bērzi, kafejnīca

Plācis, "Bērzi" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Pusdienas Plācis. Ēdināšana Plācis. Furšeti Plācis. Kāzu galdi Cēsis. Bēru galdi Cēsis.

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pusdienas , vakariņas, bēru mielasts, kāzu galds, ēdieni līdznešanai, kafe, kafija, atpūta, tēja, vīns, Cienastu un maltīšu galdi svinībām, brokastis, pusdienas , ēdināšana, uzkodas.

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Viesnīca, semināri, kāzas, numuriņi, istabas, naktsmājas. Pusdienas, vakariņas, bēru mielasts, kāzu galds, ēdieni līdznešanai, kafe, kafija, atpūta, tēja, vīns, alus, vasaras terase. Viesnīca, viesu nams, 34 numuri, zāle 240 m2, mazā zāle 140 m2, baseina zāle 60 m2. Semināri līdz 200 cilvēkiem, korporatīvo pasākumu telpas, semināru aprīkojums,

Cafe 21, kafejnīca

Kungu 3, Liepāja, LV-3401
Ēdienu piegāde, banketi, mielasti, garšīgi ēdieni, pusdienas , lētas pusdienas , izbraukuma banketi., , pusdienas Liepājā, pusdienas Liepājā, biznesa pusdienas , lietišķās pusdienas , pusdienu piedāvājums,

Cafe Express, kafejnīca

Rīgas 4d, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Izbraukuma galda klāšana. Izbraukuma banketi. Piedāvājam kafiju, aukstās uzkodas, salāti, konditorejas izstrādājumi, saldie ēdieni, pusdienu piedāvājums. Kafejnīca Preiļos. Bārs. Ātri paēst, lēti paēst, Latgaliešu ēdieni, pasūtījumi grupām, pašceptā konditoreja, ēdieni uz pasūtījumu, svinību galdu klāšana, diētiskie ēdieni, bēru galdu

Central Cafe, SIA

Lielā 3-29, Jelgava, LV-3001
Kafejnīca, restorāns, pusdienas , pusdienu, vakariņu piegāde, ēdienu piegāde, svētki, dzimšanas dienas, , atpūtas vakari, bērnu ballītes, svētku svinēšana, saviesīgi pasākumi, lietišķas pusdienas , ēdināšana

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Ceplis, Kafejnīca

Saules 5, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Mūsu kafejnīca piedāvā garšīgi paēst un izbaudīt katru brīdi, ko Jūs varat veltīt ģimenei un draugiem pie mūsu gatavotās maltītes.

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pakalpojumi: ✓ Banketu galdi ✓ Kāzas ✓ Korporatīvie pasākumi ✓ Izbraukuma tirdzniecība ✓ Kafijas pauzes Par uzņēmumu:

SIA "Cepliņi" komanda piedāvā klientiem ēdināšanas pakalpojumus gan Skrundā, gan arī ārpus tās. Kāzas, korporatīvi pasākumi, banketu galdi, izbraukumu tirdzniecība, kafijas pauzes. Mums ir svarīgi, lai tiktu izpildītas ne tikai klientu vajadzības, bet arī vēlmes. Varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus neierobežotam personu skaitam! Zvani - vienosimies!

Ceļa maize, kafejnīca

"Kolkas Rags" , Kolkas pagasts, Talsu nov. LV-3275
Ēdināšana, kafejnīca, Kolkasrags, pusdienas , vakariņas, vasaras kafejnīca, kaffe, kafija, pusdienas ,

Ceļmalas krodziņš Ābeļdārzs

"Kalnakrastiņi" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Kafejnīca pie Tukuma šosejas malā, pie Tukuma apļa, pusdienas , vakariņas, banketi, saldējums, kafija,

Ciemiņi, kafejnīca

Torņa 4, Rīga LV-1050
Kompleksās pusdienas katru dienu 3.00 EUR, (zupa, otrais ēdiens, maizīte, dzēriens)., Ēdināšana Vecrīgā, lētas pusdienas Vecrīgā.

Comedor, SIA

Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
Ēdieni, ēdināšana, brokastis, pusdienas , vakariņas, galdu klāšana, picērija Jelgavā, zupas, otrie ēdieni

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
Apraksts:

CORNER's stāsts kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus  izbraukumos. Šefpavārs Mārtiņš Zelmenis kopā ar savu komandu vienmēr parūpēsies par gardu un skaisti noformētu maltīti ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, uz vietas varam uzņemt līdz 60 cilvēkiem, izbraukumos - bez ierobežojuma. CORNER’s komanda novēl izbaudīt ar īpašām rūpēm radītu garšu ceļojumu!

Courland Village, SIA

Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
galds, bēru mielasts, mielasts, atvadīšanās, dzimšanas diena, vārda diena, kristības, kāzas, laulības, pusdienas , Biznesa pusdienas , dienas piedāvājums.

Daba Mamma, restorāns

Kokneses prospekts 39, Rīga LV-1014
Pusdienas , vakariņas. Galdu klāšana. Tradicionālā virtuve. Bērnu mielasti. Restorāni.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!