Pusdienas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Daugavpils, Latgales simboliku, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni, dekoratīvie spilveni, segas, pledi, galdauti, šalles, gultas pārklāji, salvetes, gleznas, spoguļi, atklātnes, pulksteņi, krūzes, maki, lādītes, dekoratīvās figūras, telpu dekori, svečturi,

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
mēbeļu tirdzniecība Rēzeknē, mēbeles pēc individuāliem pasūtījumiem, virtuves mēbeles, biroja mēbeles, bērnu istabas, guļamistabas, dizainera pakalpojumi Rēzeknē, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma Rēzeknē, korpusa mēbeles, skolēnu mēbeles, dizainera pakalpojumi, mēbeļu sistēmu uzstādīšana un apkalpošana. Koka mēbeles, koka gultas,

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pusdienas , vakariņas, bēru mielasts, kāzu galds, ēdieni līdznešanai, kafe, kafija, atpūta, tēja, vīns, Cienastu un maltīšu galdi svinībām, brokastis, pusdienas , ēdināšana, uzkodas.

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Biznesa pusdienas . Banketi. Semināru telpas. Pārrunu zāle. Svinību, svinīgo pasākumu organizēšana.

Privātā vidusskola, INOVVA, Rīgas centrā

K.Barona 130, Rīga LV-1012
attīstošās datorspēles, radošās iztēles attīstība, mācīties prasmes veidošana, Bērnu kafejnīca, Kompleksās pusdienas

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, pulksteņi, rotaslietas, bižutērija, lietussargi, matu kopšanas līdzekļi, nagu lakas, dzintara rotas, kosmētika, krēmi, matu sprādzes, ķemmes, maki, dvieļi, zeķes, zeķu bikses,   dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni,

Garšeigs, SIA

Murjāņu 91, Rīga LV-1064
ķiploku, Latgale, frī kartupeļi, fast food Riga, Rīga, piegāde, delivery, takeaway, kafija, coffee, pusdienas

Picērija Zebra, KL 89, SIA

Partizānu 8, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
Apraksts:

"SVENTES MUIŽA" ir mājīga, pagājušā gadsimtā celta muiža, kurā ir iekārtota viesnīca un kas atrodas prom no pilsētas steigas gleznainā Daugavpils novadā. Restaurētās grāfa muižas atmosfēra, kas papildināta ar mūsdienīgām ērtībām, ir lieliska vieta atvaļinājumam, romantiskām brīvdienām, darba komandējumiem vai svinīgiem pasākumiem. Pie mums Jūs jutīsieties kā mājās, vai pat labāk.

Kuivižu enkurs, SIA, Ēdnīca

Pērnavas 31, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Par ēdnīcu "Kuivižu enkurs":

Ēdnīcā "Kuivižu enkurs" - vadoties pēc devīzes "Labs cilvēks ir paēdis cilvēks", par ļoti demokrātiskām cenām tiek piedāvātas sātīgas un gardas pusdienas pēc labākajām mājas virtuves receptēm.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Pusdienas, SIA

Dzintaru prospekts 48 – 9, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

MD Pusdienas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Dzelzavas iela 76 – 104, Rīga, LV-1082
Informācija no uzņēmumu reģistra

Pusdienas vienos, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Praulienas iela 9, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

SIA Pusdienu bode

Vaidelotes iela 13 – 45, Rīga, LV-1055
likvidets

Daily, pusdienu restorāns

Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga, LV-1050
Kafejnīcas, bāri, restorāni