Pusdienas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kopmans & Co, SIA, Alus bārs

ēdienu piegāde,ēdieni līdzņemšanai 29941064
Strauta 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Banketi, bankets, banketa zāle. Ēdināšana, pusdienu piegāde, ēdienu piegāde. Izbraukuma banketi, tirdzniecība. Svinības. Pasākumu organizēšana bērniem un pieaugušajiem. Galdu klāšana. Pasākumu rīkošana.Bēru mielasts. Bēru galdu klāšana. Bērnu pasākumi, kristības. Jubileju svinības. Kamīnzāle 30 personām. Alus, Užavas, Piebalgas, Cēsu,

Korona, kafejnīca

Atbrīvošanas aleja 95a, Rēzekne, LV-4601
Kafejnīcas bāri restorāni, ēdināšanas uzņēmumi, ēdināšana, brokastis, pusdienas , biznesa pusdienas , furšeti, paēst Rēzeknē, banketi Rēzeknē, ēdināšana Rēzeknē, kafija, tēja Rēzeknē, izbraukuma banketi Rēzeknē, pusdienas

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Mākslīgais akmens, galdu virsmas, bāra virsmas, bāra lete, virtuves sala, izlietne, virtuves paneļi, biroja darba virsmas, mākslīgā akmens apstrāde, palodzes, gaļas dēlītis, dizaina elementi, mākslīgā akmens mēbeles, darba virsmu izgatavošana, darba virsma virtuvē, virtuve, akmens apstrāde, akmens, dekoratīvie apdares materiāli,

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, pulksteņi, rotaslietas, bižutērija, lietussargi, matu kopšanas līdzekļi, nagu lakas, dzintara rotas, kosmētika, krēmi, matu sprādzes, ķemmes, maki, dvieļi, zeķes, zeķu bikses,   dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni,

KrekluKrogs, krogs

Lielā 19a, Jelgava LV-3001
Restorāns Jelgavā, pusdienu piedāvājums, biznesa pusdienas , vakariņas, bārs, dzērieni, bērnu ēdienkarte

Kristīne, kafejnīca

Baznīcas 25, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Kafejnīca, bārs, banketi, pusdienas , biznesa pusdienas . Kāzas, jubilejas, svinības., Ēdināšana, ģimeņu pusdienas . Galdu klāšana kāzās, bērēs, svinībās.

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca, pica, picas, picērija, picu cepšana, ēdināšana, pusdienas , uzkodas, picas līdzņemšanai, līdznešanai, , ēdieni, pusdienas , pusdienu piedāvājums, dzērieni, sulas, kafija, tēja, picu pasūtīšana, vakariņas,

Kuivižu enkurs, SIA, Ēdnīca

Pērnavas 31, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Par ēdnīcu "Kuivižu enkurs":

Ēdnīcā "Kuivižu enkurs" - vadoties pēc devīzes "Labs cilvēks ir paēdis cilvēks", par ļoti demokrātiskām cenām tiek piedāvātas sātīgas un gardas pusdienas pēc labākajām mājas virtuves receptēm.

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

Kultūras centra kafejnīca

Brīvības 15, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Kompleksās pusdienas . Galdu klāšana izbraukumā. Izbraukuma banketi Ogres rajonā.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25c, Ventspils LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

LOR klīnika, SIA

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Ausu ārsts. LOR. Diagnostiski izmeklējumi. LOR saslimšanas, LOR konsultācijas, LOR operācijas, speciālistu konsultācijas, LOR slimības, alergologs, gastroenterologs, runas uztvere, LOR Klīnika, LORS, ausu ārsts, sāp auss, kakla ārsts, Sāp kakls, deguna ārsts, iesnas, deguna skalošana, ožas tests, ožas speciālists, ožas traucējumi, dzirdes

LaGritti, SIA, Kafejnīca

Pērnavas 4, Jelgava LV-3004
Kafejnīca, kompleksās pusdienas , siltas pusdienas , tūristu grupu apkalpošana, ēdināšana, ēdieni līdzņemšanai

LaPizza, SIA

Dārzu 23, Rēzekne LV-4601
Ēdnīcas picērijas bistro, Picas, Pica, Picu piegāde, Picērijas, Ēdienu piegāde, hotdogi, pankūkas, pusdienas

Laivu centrs, restorāns

Krasta 7, Rīga LV-1003
Biznesa pusdienas . Restorāns. Vasaras terase. Eiropas tautas virtuve. Ēdienkartē jūras veltes., Biznesa pusdienas , vakariņas, uzkodas. Kāzu svinības. Ēdināšana. Vecmeitu, vecpuišu ballītes.

Lassi, SIA

Liepu 36, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
piedāvājums, zupas, furšeti, ēdināšanas pakalpojumi, jubilejas, dzimšanas dienas, atpūtas pasākumi, biznesa pusdienas

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Lauku sēta, kafejnīca

Ugāle, "Vecdarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Kafejnīca, banketi, Lauku sēta, siltas pusdienas , salāti, deserti, kafija, tēja, sulas, dienas piedāvājums