Pusdienas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Bierhaus, SIA

Lāčplēša 12, Rīga, LV-1010
brūvēšana, alus meistars, alusdarītava, alus darītava Rīgas centrā, alus darīšana, alus karte, biznesa pusdienas

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
pakalpojumi, darbinieku ēdināšana, svētku galdu klāšana, konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma, pusdienas , , darījumu pusdienas , biznesa pusdienas , pusdienu piedāvājumi, pusdienu piedāvājums, biznesa pusdienu

Cafe Express, kafejnīca

Rīgas 4d, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Izbraukuma galda klāšana. Izbraukuma banketi. Piedāvājam kafiju, aukstās uzkodas, salāti, konditorejas izstrādājumi, saldie ēdieni, pusdienu piedāvājums. Kafejnīca Preiļos. Bārs. Ātri paēst, lēti paēst, Latgaliešu ēdieni, pasūtījumi grupām, pašceptā konditoreja, ēdieni uz pasūtījumu, svinību galdu klāšana, diētiskie ēdieni, bēru galdu

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Ceļmalas krodziņš Ābeļdārzs

"Kalnakrastiņi", Slampes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Kafejnīca pie Tukuma šosejas malā, pie Tukuma apļa, pusdienas , vakariņas, banketi, saldējums, kafija,

Ciemiņi, kafejnīca

Torņa 4, Rīga LV-1050
Kompleksās pusdienas katru dienu 3.00 EUR, (zupa, otrais ēdiens, maizīte, dzēriens)., Ēdināšana Vecrīgā, lētas pusdienas Vecrīgā.

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
Apraksts:

CORNER's stāsts kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus  izbraukumos. Šefpavārs Mārtiņš Zelmenis kopā ar savu komandu vienmēr parūpēsies par gardu un skaisti noformētu maltīti ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, uz vietas varam uzņemt līdz 60 cilvēkiem, izbraukumos - bez ierobežojuma. CORNER’s komanda novēl izbaudīt ar īpašām rūpēm radītu garšu ceļojumu!

Daba Mamma, restorāns

Kokneses prospekts 39, Rīga LV-1014
Pusdienas , vakariņas. Galdu klāšana. Tradicionālā virtuve. Bērnu mielasti. Restorāni.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Daily, pusdienu restorāns

Granīta 28A - 2.st., Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Daily, pusdienu restorāns

Lidosta "Rīga", Tehnikas 3, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053