Reklāmas, visā Latvijā

Drukāt

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
, gaismas stabi, tiltu konstrukcijas, trubas, caurules, metāla burti, ventilācijas, biroja mēbeles, reklāmas

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Labās idejas labām lietām. T kreklu un dažādu citu priekšmetu apdruka, cepures, somas, spilveni, krūzes, priekšauti, lietussargi, (pēc jūsu un mūsu zīmējumiem). Prezentmateriālu izgatavošana. Lielformāta izdrukas. Poligrāfijas pakalpojumi - vizītkartes, plakāti, afiša, dizains. Somas un maciņi ar jūsu foto. Apgleznoti trauki. Iespējams

DLL serviss, SIA

Aviācijas 10, Jelgava LV-3002
Degvielas un gāzes uzpildes iekārtas. Degvielas uzskaites un kontroles sistēmas. Tehnoloģiskie cauruļvadi, rezervuāri. Iekšējais DUS. DUS servisa aprīkojums. DUS, DUA, GUS, degvielas uzpildes stacijas, degvielas uzpildes iekārtas, degvielas uzpildes staciju iekārtas, degvielas uzpildes staciju aprīkojums, gāzes uzpildes iekārtas,

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uztura bagātinātāji, uztura bagātinātāju ražošana, vitamīni, minerālvielas, aminoskābes, augu preparāti, dabas veltes, vieglai dzīvei, ilgtspējīgai dzīvei, veselība, bezrecepšu zāles, dabas zāles, dabas medikamenti, dabīgās zāles, holesterīns, holesterīna pazemināšana, augsts holesterīns, aknu funkciju uzlabošana, holesterīna

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
EMIK, Kristaps Priedoliņš, finanšu speciālists, finansists, ekonomika, ekonomists, finanšu analītiķis, finanšu speciālista pakalpojumi, ārpakalpojumi, finanšu konsultācijas, konsultants, konsultēšana, finanšu modelēšana, izstrāde, plāna izpilde, analītiķis, finanšu analīze, analizēšana, budžets, budžeta izstrāde, budžeta

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

LPX Trade, SIA

Palangas 7, Liepāja, LV-3401
Produkti:: ✓ Kravas pārvadājumu piederumi ✓ Kravas bloķēšanas piederumi ✓ Plakanas lentveida stropes ✓ Stiprināšanas siksnas ✓ Apaļas stropes Par mums::

Pārvadājumu drošība, preču drošība un to stiprināšana, šķiet, ir specifiski jēdzieni un nav ļoti pazīstami plašam cilvēku lokam. Bet patiesībā tā ir svarīga ikdienas sastāvdaļa. Es vēlos saņemt preces savlaicīgi un droši, bez kavēšanās un bojājumiem, tādēļ visas darbības, kas saistītas ar preču, materiālu, kas tam ir nepieciešami, pareizu nostiprināšanu, ir svarīga ikdienas sastāvdaļa. Mēs palīdzam pārvadātājiem izvēlēties pareizos materiālus kravas nostiprināšanai, kā arī esam gatavi sniegt padomus par nostiprināšanu un pārvadājumu drošību.

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115c, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

"Arco Color Latvija" piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

AFI, SIA, Motoreļļas

Ciemupe, Daugavpils 1a, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Par uzņēmumu:

SIA "AFI" ir traktoru un lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu MTZ, T-40, T-25 u.c. veida tehnikām, cauruļu (eļļas, vakuuma, sūkšanas u.c.), smērvielu, eļļu, ķīļsiksnu, starteru, akumulatoru, gultņu, ģeneratoru, traktoru/piekabju riepu, blīvslēgu, manžetu, blīvjmateriālu, metināšanas aparātu un to piederumu, skrūvju, auto ķīmijas, slaukšanas iekārtu daļas u.c. materiālu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības veikals, kā arī tagad interneta vietnes www.a26.lv īpašnieks.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

BV Pack, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ Maisiņu izgatavošana ✓ Folijspiede ✓ Izciršana ✓ Kongrīva reljefspiede ✓ Kartona aplīmēšana ✓ Metāla gredzenu (kniežu) uzstādīšana ✓ Laminācija ✓ Urbšana ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ UV Laka ✓ Grafiskais dizains un maketēšana

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Auto Metro, SIA, Amerikas auto daļu veikals un autoserviss

Krasta 103, Rīga LV-1019
Apraksts:

Amerikas automašīnu rezerves daļu internetveikals. Amerikas auto rezerves daļu veikals un autoserviss.

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

P-Serviss, SIA - Starptautiskais kurjerpasts - ekspress sūtījumi

Kārļa Mīlenbaha 7, Rīga LV-1050
Mūsu piedāvātie starptautiskie kurjerpasta pakalpojumi:: ✓ ātrā piegāde ✓ vēstuļu piegāde ✓ korespondences piegāde ✓ mazu/lielu kravu piegāde ✓ paku piegāde ✓ dokumentu piegāde ✓ sūtījumu izsekošana ✓ Visi sūtījumi / vēstules saņem "Tracking number" (sūtījuma numuru)