Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga, LV-1003
Zobu tehniskā laboratorija. Izņemamās protēzes, neizņemamās protēzes. Kapes. Metālkeramika. Valtplasts. DEFLEX. Zobārstniecība, zobārstniecības pakalpojumi, zobu balināšana, zobu raušana, mutes higiēna, zobārsts, zobārsti, zobārstniecības, zobu labošana, zobu ārstēšana, stomatoloģija, stomatologs, stomatologi, zobārstniecības

Agates smaids, SIA

Ziedu 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Zobārsts Siguldā, Zobārstniecība Siguldā, zobārstniecība un mutes higiēna, zobārstniecības klīnika, zobārsts, zobārsti, zobu labošana, zobu plombēšana, zobu estētiskā restaurācija, plombēšana un endodontiska ārstēšana, mutes dobuma zobu ekstrakcija, rentgena izmeklējumi, zoba rentgens sigulda, zobu rentgens, stomatoloģija, mutes

Dr. Sandras Ratnieces zobārstniecības prakse, SIA

Brīvības gatve 300, Rīga LV-1006
Zobārstniecība un mutes higiēna
ZL.LV iesaka

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Diagnostika, PET/CT, Pozitronu emisijas tomogrāfija, datortomogrāfija, Magnētiskā rezonanse, MR, Datortomogrāfija, kompjūtertomogrāfija, CT, Mamogrāfija, Mamogrāfija ar tomosintēzi, Krūšu dziedzera skrīninga izmeklējumi, Ultrasonogrāfija, USG, Rentgens, RTG, krūšu dziedzera rentgenoloģiskā izmeklēšana, Kardiogrāfija,
ZL.LV iesaka

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26 - 1.st., Rīga, LV-1050
Zobārsts, zobārsti, zobu ārstēšana, protezēšana, terapija, ķirurģija, zobu higiēna, higiēnists, zobu balināšana, zobu rentgens.
ZL.LV iesaka

Dental septiņi, SIA, zobārstniecības klīnika Pļavniekos

Dzeņu 7 k-1 - 97, Rīga, LV-1021
Zobārsts Pļavniekos, zobārste Šandroha Gražina, zobu labošana, zobu plombēšana, zobu raušana, zobu protezēšana, zobu protēzes, zobu implanti, zobu fotobalināšana, sejas un žokļa ķirurģija, zoba kanālu ārstēšana, zobu kroņi, cirkonija kroņi, venīri, e-max kroņi, augmentācija - kaula pieaudzēšana, APRF, IPRF metode, paradontīta ārstēšana, 3D
ZL.LV iesaka

Imeda, SIA, Heliodenta, zobārstniecības kabinets

Rīgas 48 - 15, Daugavpils, LV-5401
Zobārsts, zobārsti, stomatologs, zobārsti Daugavpilī, zobārstniecība, zobu raušana, zobu labošana, zobu protezēšana, zobu higiēna, mutes higiēna.

Dental Office, SIA

Dzelzavas 76 k-3, Rīga, LV-1082
Zobārsts, zobārsti Purvciemā, zobārsts, zobārsti Pļavniekos, zobu ārstēšana, terapija, zobu ķirurģija, zobu protezēšana, zobu higiēnists, profesionālis, zobu higiēna, zobu rentgens, (digitālais).

Heliks DS, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Zobu plates remonts Rīgā. Zobu tehnikas pakalpojumi un protezēšana, protēžu platīšu kroņu izgatavošana un remonts, metāla keramikas, plastmasas kroņi un protēzes, parciālas, totālas plates labošana un korekcija.
ZL.LV iesaka

Kvant, SIA, Pirts

Jelgavas 53, Rīga, LV-1004
Pirts. Sabiedriskā pirts. Pārdaugavas pirts. Pirts Pārdaugava. Malkas pirts. Pirts ar slotām. Kafejnīca. Frizētava. Masāža. Masieris. Kosmētiskais kabinets. Publiskā pirts. Slapjā pirts. Sausā pirts. Ar malku kurināma pirts. Sieviešu nodaļa. Vīriešu nodaļa. Vienlaicīgi darbojas sieviešu nodaļa 2. stāvā un vīriešu nodaļa 1. stāvā. Pirts visai

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārārsts. Veterinārie pakalpojumi. Vetārsts. Veterinārā barība. Ārsta konsultācijas. Nagu griešana.Zooveikals, Dzīvnieku barība, Zoopreces, preces suņiem, preces kaķiem, preces grauzējiem, gultiņas, barība, vitamīni dzīvniekiem, zoopreces suņiem, bļodas, kārumi, Guļvietas, Kosmētika un šampūni, Kopšanas līdzekļi zobiem,

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Krasta 52, Rīga, LV-1003
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

Modus Invest, SIA

Slokas 26 - 1, Jūrmala, LV-2015
Zobārstniecība un mutes higiēna

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga, LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Latinwest, SIA

Ūdens 12-76, Rīga, LV-1007
Piedāvājam:

Mēs piedāvājam visu, kas nepieciešams mūsdienīga ūdens rekreācijas SPA kompleksa izveidei – baseini, saunas, tvaika kabīnes, kā arī speciālus klimata kontroles agregātus slēgto peldbaseinu telpām. Dizains, kvalitāte, profesionalitāte, jaunākās tehnoloģijas, mūsu uzņēmuma sniegtās garantijas un serviss – tie ir svarīgi argumenti, izvēloties uzņēmumu, kam uzticēt mājas atpūtas vai SPA zonas izveidi.

Labrains, SIA

Latgales 127A, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"LABRAINS" ir Latvijā ražota dabiska dermokosmētika, kas ir īpaši radīta cilvēkiem ar jutīgu, kairinātu, sausu, kā arī normālu sejas ādu. Mēs ražojam veselībai drošu, bezalergēnu kosmētiku, kas izstrādāta saskaņā ar jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem. LABRAINS produkti ir paredzēti dažādām vecuma grupām un sejas ādas problēmām.

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.