Spēles, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Valguma pasaule, atpūtas centrs

Valgums -2, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3148
Ekskursijas skolēniem, darījumu, biznesa cilvēkiem, semināri ar ēšanu, gulēšanu, sporta spēles , klasiskā

Valrek, SIA

Rīgas 33, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Rotaļlietas, Spēles un kancelejas preces, Slidināšanās palikņi, kamaniņas, slēpes, Dažādi, Dārzam, Augsnes, Rotaļlietas, Spēles un kancelejas preces, Slidināšanās palikņi, kamaniņas, slēpes, Dažādi, Dārzam, Augsnes

Valrek, SIA, Veikals

Rīgas 3A, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Rotaļlietas, Spēles un kancelejas preces, Slidināšanās palikņi, kamaniņas, slēpes, Dažādi, Dārzam, Augsnes

Valrek, SIA, Veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Saimniecības preču tirdzniecība Strenči. Preces bērniem, Mantu kastes, šūpoles, krēsliņi. Rotaļlietas, Spēles un kancelejas preces, Slidināšanās palikņi, kamaniņas, slēpes, Dažādi, Dārzam, Augsnes, Sīksīpoli, Auklas, Atkritumu konteineri, Dārza dekoratīvās lampas, plastmasas apmales, Dēstu podiņi, kasetes, Grili un to piederumi,

Vanilla Catering, SIA

Murjāņu 1A, Rīga, LV-1024
Kāzu galdu klāšana, jubilejas, korporatīvie pasākumi, pasākumu inventāra īre, sporta spēles , galdu noformēšana

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k-2, Jūrmala, LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Vidzemes jūrmalas mūzikas un mākslas skola

Zvejniekciems, Ostas 15, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov. LV-2161
Mūzikas skola Zvejniekciemā, Mūzikas skola Saulkrastos, Mūzikas skola Pierīgā, Mākslas skola Zvejniekciemā, Mākslas skola Vidzemes Jūrmalā, Mākslas skola Saulkrastos, Stīgu instrumentu apgūšana, ģitārspēle, vijoles spēle, iemācīties gleznot, gleznošana Saulkrastos, apgūt animāciju Saulkrastos, apgūt animāciju Zvejniekciemā, apgūt

Viesnīca Viktorija ***

Aleksandra Čaka 55, Rīga LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

Vladimira Kazika psihiatra-narkologa privātprakse

Turpinām strādāt klātienē!
Emīlijas Benjamiņas 3-321, Rīga LV-1050
Apraksts:

Narkologs, Dr. Vladimirs Kaziks ir vienīgais ārsts Latvijā, kas izmanto savā ārsta praksē hipnozi un kodēšanu.

Vālodzes, viesu nams

Matiņi, Saltavota 54, Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
pirtis, naktsmītnes, viesību telpas līdz 60 personām, galdu klāšana, aktīvā atpūta, volejbols, sporta spēles

Vītoli, naktsmītne

Tome , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Naktsmājas, nakšņošana, kempings. Guļvietas. Treileru vietas. Telšu vietas. Atpūta pie dabas. Telts vieta. Treilera vieta, treileru novietne. Piknika vietas. Ugunskura vieta. Batuts. Grils. Bērnu spēļu laukums. Labierīcības, duša, virtuve. Labiekārtotas mājiņas. Dīķis. Atpūtas namiņš. Lapene. Tome, Tomē, Ķegums, Ķegumā, Daugmale. Netālu

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Web Media Group, SIA

Krišjāņa Valdemāra 147 k-2, Rīga LV-1013
IT, Informācijas tehnoloģijas

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Z Home, SIA

Jaunolaine, Martas 6, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Labiekārtošana, apzaļumošana

ZOO Centrs, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Dzīvnieki, dzīvnieku, dzīvniekiem, suņi, suņu, suņiem, kaķi, kaķu, kaķiem, zivis, zivju, zivīm, putni, putnu, putniem, bruņurupuči, grauzēji, grauzēju, grauzējiem, barība, rotaļlietas, pavadas, bļodas, būri, būru piederumi, aksesuāri, guļvietas, apģērbi, smiltis, veterinārija, pakaiši, akvāriji, akvāriju, piederumi, ķīmija, barotava,

Zelta Rasa, Privātais bērnudārzs Ķekavā

Zemes 2, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību- ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi- atbilstoši katram vecumam, mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Ķekavā:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Baložos

Lakstīgalu 11A, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību- ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi- atbilstoši katram vecumam, mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Baložos:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Mārupē

Lielā 19 k-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību - ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi - atbilstoši katram vecumam mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Mārupē:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību, mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.