Stikla trauki, visā Latvijā

Drukāt

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
muciņas kloķvārpstas, kloķvārpstu šāles, motorzāģu ķēžu eļļa, antifrīzs, destilēts ūdens, dzirdināmie trauki

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
kartona kastes, kartona iepakojums, kartons, iepakojuma plēve, papīra iepakojums, vienreizējas lietošanas trauki , kartona kastes, kartona iepakojums, kartons, iepakojuma plēve, papīra iepakojums, vienreizējas lietošanas trauki

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Prezentreklāma, reklāmas suvenīri, biznesa dāvanas, pildspalvas, prezentreklāmas, prezentdāvanas, T-krekli ar apdruku, somas ar apdruku, pulksteņi ar apdruku, šķiltavas ar apdruku, karogi ar apdruku, reklāmas baloni ar apdruku, kausi ar apdruku, spēļu komplekti ar apdruku, kausi ar gravējumu, tampodruka, tampondruka, sietspiede,

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Ozolkoka masīva līmētās ārdurvis,\, ar vai bez stikla , ar papildus sekciju vai bez.

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
filtri, skaitītāji, lokanie pievadi, vārsti, atgaisotāji, krāni, apkures katli, hidrofori, izplešanās trauki

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
sērs, magnijs, neitralizēšanas spēja, granulometrija, mikroelementu noteikšana, organiskās vielas, stikla

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
riteņi, mēbeļu kājas, galda kājas, galda furnitūra, mēbeļu slēdzenes, slēdzenes koka durvim, slēdzenes stikla

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, moving services, moving, pārvākšanās, movers, pārvest mantas, personīgo mantu, mājas iedzīves, biroja, biroju, ofisa, ofisu pārvešana, pārvietošana, biroja resursu, telpaugu, dzīvnieku, mājdzīvnieku, arhīvu un noliktavu pārvešana, krāvēji, krāvēju pakalpojumi, iekraušana, izkraušana,

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
LOCK & LOCK – pārtikas uzglabāšanas trauki . RAYEN – apģērbu kopšanas un virtuves piederumi.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
mazgājamās mašīnas, Veļas mazgājamās mašīnas, Žāvējamās iekārtas, Gāzes plītis, Elektriskās plītis, Stikla , preces māmiņam, stiga rezerves daļas, baby Design, galda spēles, tactic, chicco, virtuves piederumi, trauki

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces Telpaugi, sēklas, stādi, mākslīgie ziedi, konfešu pušķi, stikla , šķirnes, tomātu sēklas, puķu stādi, zemeņu stādi, dārza puķes, puķu sēklas internetā, stādi, augsne, trauki

Līgas Floristika, SIA

Tērbatas 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Līgas floristika Valmierā. Floristika, floristikas materiāli, dāvanas, pērles, pērlītes, dāvanu papīrs, lentes, lentītes, spalvas, materiāli dekorēšanai, dāvanu kastītes, putuplasta izstrādājumi, saiņojamie materiāli Valmierā. Helija baloni un to piepūšana. Dekoru noma, no foto stūrīša līdz kazu galdam. Svečturi, likturi, spuldžu virtenes, arkas, stikla trauki, karodzini.

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
A.Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

ZL.LV iesaka

Elston, SIA

Rīgas 24, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

SIA "Elston" nodarbojas ar ziedu un ziedu pušķu tirdzniecību. Mašīnu rotāšana, dekorēšana. Ziedu piegāde. Dāvanas. Kāzu pušķi. Sēru pušķi. Vainagi. Apbedīšanas pakalpojumi Valka, Valga, Valmiera. Smiltene, Rūjiena

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

ZL.LV iesaka

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Ziedu salons, ziedu tirdzniecība. Piegādāsim ziedus un apsveikumus Jūsu norādītajā adresē! Idejas dāvanām, dāvanas un to iesaiņošana. Florista pakalpojumi.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.
ZL.LV iesaka

„Krokusiņš”, ziedu un dāvanu salons

Strādājam pēc pasūtījuma!
A.Lerha-Puškaiša 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Ziedu un dāvanu tirdzniecība, floristikas pakalpojumi dažādiem dzīves gadījumiem, jubilejām, kāzu un kristību noformējumi, sēru pušķi, telpu dekorēšana. Ziedu piegāde, ziedu muzikālā piegāde. Glāžu un citu stikla trauku dekorēšana pēc pasūtījumiem, kartiņu, dāvanu aplokšņu izgatavošana. Fotosesija ar zirgiem Strādājam, uzklausot un izpildot klientu vēlmes. Strādājam pēc pasūtījuma, iespējama arī piegāde!