Virtuves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

1

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

  • 1 Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Galdiņš DV, SIA

Liepu 58, Rēzekne, LV-4601
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Galdniecība

Kvēles 17, Rīga, LV-1024
Virtuves mēbeles, Galdnieku darbi, Mēbeļu ražošana. Mēbeles pēc pasūtījuma., Mēbeles no MDF, lamināta, masīvkoka - kafejnīcām, skolām, virtuves mēbeles, bāriem, veikaliem, mēbeles

Galdniecība A, SIA

Kalnu 2-3, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par uzņēmumu:

SIA "Galdniecība A "piedāvājumā visa veida koka durvju, logu, kāpņu un mēbeļu izgatavošanu pēc individuāliem pasūtījumiem.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

Gan Bei, vasaras restorāns

Jomas 72, Jūrmala, LV-2015
Kafejnīcas, bāri, restorāni

GanCo, SIA

"Skudras", Daukstu pagasts, Gulbenes nov., LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.
ZL.LV iesaka

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Garīši, ZS

"Garīši", Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

ZS "Garīši" dibināta 1995. gadā. Veiksmīga biznesa un klientu uzticības rezultātā "Garīši" ir ieņēmuši stabilu vietu starp vadošajiem skābēto un sautēto kāpostu ražotājiem Latvijā. Piegādājam savu produkciju gan vairumtirdzniecībai, gan mazumtirdzniecībai, esam gatavi sadarboties ar jebkuru klientu un atrast abpusēji izdevīgus risinājumus sadarbībai. Plašs produkcijas klāsts - vārīti un fasēti dārzeņi (bietes, burkāni, zirņi, pupiņas). Kāposti - skābēti, marinēti, sautēti, svaigi. Svaigi dārzeņi.

Garšvielas, SIA

Ģertrūdes 101A, Rīga, LV-1009
Rīsu tvaicējamie katli, virtuves piederumi, speciālie trauki.

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

Gastrobārs Yoggi Bear, SIA

Saules 32, Daugavpils, LV-5401
Gastrobārs Yoggi Bear, bārs Daugavpilī, kafejnīcas, bāri, restorāni Daugavpilī, inovatīva virtuve, virtuve jebkurai ģimenei, veģetārā virtuve, individuāla pieeja katram klientam.

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Informācija par dūmvadu tīrīšanas pakalpojumiem un apkuri: ✓ Dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšana, remonts. ✓ Dūmvadu oderēšana ar nerūsējošā tērauda čaulām. ✓ Konsultācijas, cik bieži jātīra dūmvads. ✓ Dūmvadu tīrīšanas akts (cietajam, šķidrajam kurināmajam). ✓ Skursteņa darvas tīrīšana. ✓ Aktu sastādīšana par dūmvadu un ventilācijas kanālu tehnisko stāvokli cietajam un šķidrajam kurināmajam.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Gigant, veikals-noliktava

Latgales 322D, Rīga LV-1063
Mēbeļu tirdzniecība

Gigant, veikals-noliktava

Dzelzceļu 9A, Daugavpils, LV-5401
mēbeles, Korpusa mēbeles, Rotanga mēbeles, Mēbeles, dīvāni, stūra dīvāni, gultas, sekcijas, skapji, virtuves