Virtuves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mebeline, veikals

Stopiņu 5, Rīga, LV-1035
guļbūve, guļbaļķi, guļbaļķiem, no virpotiem baļķiem, stabiem, galdi, galds, krēsli, krēsls, Korpusa virtuves

Mebelprof, SIA

Kalēju 9, Jaunsaurieši, Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.

Meistaru Grupa, SIA

"Kūtiņas", Kapsēde, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3461
ZL.LV iesaka

Meldernams, apartamenti

Dzirnavu 33, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viena no mūsu iecienītajām izvēlēm galamērķī Ventspils. Dzīvokļu viesnīca Meldernams atrodas Kurzemē, Ventspilī, aptuveni 1,8 km attālumā no Ventspils pludmales. Viesiem tiek piedāvātas uzturēšanās iespējas ar bezmaksas WiFi, kā arī bērnu rotaļu laukums, dārzs un bezmaksas privātā autostāvvieta. Katra uzturēšanās iespēja ir ar iekšpagalmu, labi aprīkotu virtuvi un privātu vannas istabu, kurā ir fēns. Viesu rīcībā ir arī plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem. Papildu ērtībās ietilpst mikroviļņu krāsns, ledusskapis, plīts virsma un tējkanna. Dzīvokļu viesnīcā ir pieejams grils. Dzīvokļu viesnīcā Meldernams tiek piedāvāta arī velosipēdu noma, un apkārtnē viesi var doties izbraucienos ar velosipēdiem.

Melnā bite, restorāns

Audēju 13, Rīga, LV-1050
Melnā Bite, restorāns "Melnā Bite", Wellton Centrum Hotel & Spa restorāns "Melnā Bite", Bite, dzīvā mūzika, svaigi produkti, fermeru virtuve, ēdienkarte fermeru stilā, restorāns Vecrīgā, bezmaksas WIFI, romantiskas vakariņas, biznesa pusdienas, rezervācija, banketi, grupu piedāvājums, restorāns Rīgā, demokrātiskas cenas, vīni, bāra karte,

Menerga Baltic, SIA

Bauskas 58, Rīga, LV-1004
Energoefektīvas gaisa apstrādes iekārtas. Ventilācija, kondicionēšana, notekūdeņu siltuma atgūšana, čilleri, mikro klimata kontrole, dzesēšana. Peldbaseinu mikro klimata iekārtas. Sabiedrisko ēku gaisa apstrādes iekārtas. Sporta būvju gaisa apstrādes iekārtas. Ražošanas ēku gaisa apstrādes iekārtas. Serveru telpu dzesēšanas iekārtas.

Merrem Industriplasts, SIA Plastmasas un gumijas materiālu, detaļu veikals - noliktava

Patversmes 21, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Plākšņu zāģēšana garenvirzienā un šķērsvirzienā ✓ Apaļstieņu un cauruļu zāģēšana nepieciešamajos izmēros ✓ Ēvelēšana, frēzēšana un urbšana ✓ Materiālu piegāde klientiem ✓ Plastmasas konstrukciju metināšana ✓ Gumijas izstrādājumu izgatavošana no gumijas loksnēm ✓ Konsultācijas, palīdzība materiālu izvēlē

Metalatelje.lv, metāla dizaina darbnīca

"Lazdaines", Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2121
radiatoru paneji, metāla krēsli, dārza mēbeles, āra apgaismojums, ielas apgaismojums, dārza apgaismojums, virtuves , mēbeles, virtuves dizains, gultas rāmju izgatavošana, gultas rāmji, pudeļu turētāji, pudeļu cietums,

Metos, SIA

Dricānu 2, Rīga, LV-1019
Virtuves projektēšana., Profesionālās virtuves plānošana.

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Miramax, SIA

Elizabetes 10B, Rīga LV-1010
Kafejnīcas, bāri, restorāni. Banketi. Ēdienu piegāde Rīgā, ēdienu piegāde uz mājām, ēdienu piegāde uz ofisiem un birojiem. Plovs, šašliks, samsa. Uzbegims, uzbeku nacionālā virtuve, Restorāns Rīgā, banketi, izbrauku banketi, telpas.

Misabil, SIA

Melnsila 23, Rīga LV-1083
sūcēji, mikseri, (putotāji) gludekļi, tējkannas, fēni, sulas spiedes, blenderi, boileri, profesionālās virtuves , Profesionālā virtuves tehnika, profesionālās virtuves tehnikas remonts.

Mitaha, SIA

Lidoņu 6B, Rīga, LV-1055
Vannas un virtuves maisītāji, ventiļi, noslēgarmatūra., sistēmas, ūdens maisītāji, dušas komplekti, dušas klausules, dušas stieņi, dušas aksesuāri, virtuves

Mkubs.lv, veikals

Eksporta 6-2.st., Tukums, Tukuma nov. LV-3104
dīvāni, guļamistabas iekārtas, divguļamās gultas, skandināvu mēbeles, Vācijas mēbeles, krēsli, galdi, virtuves , , istabas iekārtas, virtuves mēbeles, sienas skapīši, vannas istabas skapīši, biroja krēsli, šūpuļkrēsli

Moderna Virtuve, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Gustava Zemgala gatve 73, Rīga, LV-1039
Informācija no uzņēmumu reģistra

Moderum, SIA

Strēlnieku 45B, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Virtuves mēbeles, iekārtas, bērnu, viesistabas, priekšnama korpusa mēbeles, bērnu istabām, iebūvētie, Mēbeļu uzmērīšana, izgatavošana, Klasiskās, modernās virtuves . Latvijā ražotas mēbeles.

Modras mēbeles, SIA

"Modras", Sāti, Irlavas pagasts, Tukuma nov., LV-3137

Monogramma, SIA

Dzirnavu 43, Rīga LV-1010
Lustras, kristāla un stikla glāzes, apzeltīti galda piederumi, virtuves trauki, tējkannas utt. senas