Virtuves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zemgales smēde, SIA, Zemgales Nažu Darbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 64D, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

"Zemgales smēde" ir metālapstrādes darbnīca, un tās galvenais kalējs ir Uldis Šulcs. Darbnīca nodarbojas ar dažādu veidu metālapstrādi un metāla izstrādājumiem pēc pasūtījuma. Ir EN-1090 sertifikāts. Galvenā darbnīcas joma ir nažu un citu asmeņu izgatavošana - izgatavojam virtuves nažus, mednieku nažus, metamos nažus, kā arī lielākus asmeņus, piemēram, cirvjus un mačetes. Katrs izstrādājums tiek veikts ar uzsvaru uz detaļām, piedodot asmeņiem juvelierdarba smalkumu. Ulda pēdējā aizraušanās ir asmeņi no Damaskas tērauda, kas ļauj izpausties un apvienot raupjo āmura kalšanu ar juveliera smalko darbu, un galējais iznākums ir brīnišķīgs. Taču bez asmeņiem mūsu darbnīcā iespējams pasūtīt daudzus citus metāla izstrādājumus - gaismas ķermeņus, dekoratīvos žogus, loga režģus un daudzus citus izstrādājumus, radītus praktiskām vai dekoratīvām vēlmēm.

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Zona2, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Mēbeļu tirdzniecība

Zum 1, veikals - noliktava

Abula 6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
naktsgaldiņi, skapji, plaukti, lietoti atpūtas krēsli, koka krēsli virtuvei, koka krēsli ēdamistabai, virtuves

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov., LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Zābaciņi, brīvdienu māja

"Skabārži", Meijermuiža, Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Viesu māja „Zābaciņi” piedāvā: pirts, (lauku, slapjā) nakšņošana brīvdienu mājā, (līdz 9 pers.) neliela kamīnzāle, (līdz 12 pers.) ar virtuvi; atpūta pie dabas; teltsvietas, ugunskura vieta, lapene, spēļu laukums bērniem, aktīvās atpūtas iespējas. Viesu namiņš „Zābaciņi” piemērots gan nosalušiem slēpotājiem ziemas sezonā, (blakus Slēpošanas

Zālītes, viesu nams

Mērsrags, Ceriņu 43, Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Atpūta pie jūras. Labiekārtota divstāvu brīvdienu māja 6-8 personām, (visas ērtības, virtuve). Ar malku kurināma mitrā pirts ar atpūtas telpu. Atrodamies netālu no Engures ezera. Rezervācija ar iepriekšēju pieteikšanos pa telefonu vai e-pastu. Krievu pirts. Latviešu pirts. Pēršanās. Slotiņas. Makšķerēšana. Engures ezers. Latvia, Latvija,

Zāģis, veikals, STIHL dīleris Sirus SIA

Bērzu 5A, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Preces un pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnika ✓ Meža tehnika ✓ Dārza un meža tehnikas remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Konsultācijas ✓ Steidzami un ātri tehnikas remontdarbi Meža un dārza tehnikas veikals:

Veikals "ZĀĢIS" ir uzņēmuma Sirus meža un dārza tehnikas veikals, kas piedāvā tehniku un aprīkojumu no pasaules vadošajiem ražotājiem. Veikals ir viens no labākajiem STIHL un VIKING dīleriem. Mūsu veikalā jūs apkalpos kvalificēti un pieredzējuši darbinieki, kuri lieliski pārzina mūsu piedāvāto produktu īpatnības un ar prieku palīdzēs piemeklēt tieši jūsu vēlmēm un vajadzībām visatbilstošāko aprīkojumu. Mūsu regulāro klientu lokā ietilpst gan profesionāļi ar specifiskām prasībām un standartiem, gan vienkārši mājsaimnieki, kuriem vajadzīgi ilgtspējīgi darbarīku par saprātīgām cenām.

Zītari LZ, SIA, Ēdnīca

Vaļņu 30, Rīga LV-1050
Ēdnīcas, picērijas, bistro

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

ZL.LV iesaka

akcijaspreces.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Augusta Deglava 46, Rīga, LV-1035
Par mums:

"Akcijaspreces.lv" - plašākais mēbeļu sortiments. Zemāko cenu un ātrāko piegāžu garantija. Sortimentā viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, bērnistabas mēbeles, virtuves mēbeles, ofisa mēbeles.

bs-partner.lv, veikals

Brīvības 52-20, Rīga, LV-1011
mazgājamā mašīna Bosch, tvaika nosūcēji, iebūvējamā sadzīves tehnika, plīts virsmas, kafijas automāti, virtuves
ZL.LV iesaka

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

buro modena, SIA

Mazā Stacijas 4-43, Rīga LV-1083
Mēbeļu tirdzniecība
ZL.LV iesaka

durvjubaze.lv, SIA SP Trade

Augusta Deglava 46, Rīga, LV-1035
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Kafejnīca Liepājā, kur paēst Liepājā, Liepāja, garšoēst, kur pasēdēt Liepājā, konditoreja Liepājā, garšīgs ēdiens, uzņēmumu ēdināšana, pusdienu piedāvājums, ātrā apkalpošana, Laumas rajons, kur paēst Laumas rajonā, ātri paēst Liepājā, ātra apkalpošana, ēdiens līdznešanai, kompleksās pusdienas, ēdināšana, ēdnīca, Liepāja, paēst Liepājā,

hotei.lv

Praulienas 7, Rīga, LV-1021
Sushi, suši, sushi Rīga, sushi piegāde, sushi 1 + 1. Piegāde Rīgā, wok, Hotei, sushi virtuve. Sushi piegāde Rīgā, suši akcija, suši piegāde Rīgā.
ZL.LV iesaka

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Augusta Deglava 46, Rīga, LV-1035
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.

mebelutirgus.lv, internetveikals

Ganību 69/71, Liepāja, LV-3401
brends, marka, mīkstās mēbeles, karkasa mēbeles, skapji, galdi, krēsli, gultas, dīvāni, tahtas, pufi, virtuves