Virtuves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fissman, veikals t/c ORIGO, trauki un virtuves aksesuāri

Satekles 2B, Rīga, LV-1050
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fissman, veikals t/c SĀGA, trauki un virtuves aksesuāri

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Virtuves naži pavāriem. Virtuves naži izvēlēties šeit., Virtuves naži izvēlēties šeit. virtuves naži x12mf. Labākie virtuves naži. Virtuves šķēres.

Flex Design, SIA

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
ekskluzīvas lampas, ekskluzīvi gaismekļi, metāla krēsli, dizaina krēsli, dārza mēbeles, dārza apgaismojums, virtuves
ZL.LV iesaka

Flīžu tirdzniecība, SIA Oši Ltd.

Stacijas 19a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Apraksts:

Mūsu partneri ir Spānijas flīžu ražotāji ar plašu un kvalitatīvu flīžu piedāvājumu!   Stendes noliktavā vismaz 10 000 m2 flīžu var nopirkt bez iepriekšēja pasūtījuma. 

Katram klientam palīdzam izdarīt pareizo flīžu izvēli, atbilstoši to lietojumam, aprēķinām nepieciešamo flīžu daudzumu.  Sezonas izpārdošanas un laimīgās stundas pirkuma cenas iepriecinās ekonomisko projektu realizētājus.  Nozares profesionāļiem piedāvājam iepazīties ar jaunākajām flīžu kolekcijām, flīžu paraugiem un nepieciešamo informāciju projektu realizācijai. 

Mēs palīdzam meklēt to, kas interesē jūs, un piedāvājam to, ko esam atraduši mēs.  Mūsu galvenais mērķis ir: profesionāla un abpusēji izdevīga sadarbība.

 

Flīžu tirgus, SIA

Rēzeknes 5A, Rīga, LV-1073
Apdares materiāli: tirdzniecība

Fontaine Delisnack, restorāns

Pasta 45, Jelgava, LV-3001
Ēdienu piegāde. Bērnu ēdienkarte, diennakts ēdienu piegāde, picu piegāde, burgeru piegāde, pica, picas, burgeri, ikdienas speciālie piedāvājumi. Projektors, galda futbols. Alus bārs. Meksikāņu, ķīniešu ēdieni. Brokastis. Uzkodas. Dzērieni. Skandināvu lauku virtuve. Arābu virtuve. mērces.
ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

Frisbi, SIA

Dzirnavu 13-51, Rīga, LV-1010
dizains un interjers. Dizaina idejas. Tekstildizains. No idejas līdz realizācijai. Dizaina realizācija. Projekta izstrāde. Dizaina projekta izstrāde. Apgaismojuma projekta izstrāde. Gaismas aprēķini. Gaismas ķermeņi, lampas. Gaismas ķermeņu piegāde. Apgaismojuma montāža. Tekstildizaina projekta izstrāde. Šūšana. Modelēšana.

Furni, SIA

"Lomaņi", Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015
Guļamistabas, bērnistabas, priekštelpas, ēdamistabas, virtuves , viesistabas, darbistabas., plaukti, spoguļi, vannasistabas paklāji, bāra krēsli un galdi, galda piederumi, galdi, stāvošie skapji, virtuves

Furniture Projects, SIA

Slokas 52 k.1, Rīga LV-1007
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Furšets, SIA

Zinātnes 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Galdu klāšana, apkalpošana - banketi, izbraukumi, kāzas, jubilejas, svinības, bēres, (siltie, uzkodas, konditoreja). Ēdienu piegāde Siguldā. Ātri sasaldētas vietējās produkcijas ražošana vakuuma iepakojumā un vairumtirdzniecība, (zupas, dārzeņu maisījumi, Siguldā). Kafejnīca, bārs, ēdināšana, pusdienu piegāde darba vietās,

G & J, SIA, Logu un durvju ražotne, galdniecība

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

SIA “G&J” piedāvā pēc individuāla pasūtījuma ražotus logus, durvis, mēbeles, kāpnes u.c. Daudzo darba gadu laikā esam guvuši pieredzi un jaunas zināšanas, kas palīdz arī nestandarta projektu risināšanā. Esam zinoši savā nozarē un katru klienta pasūtījumu realizējam ar maksimālu atdevi, lai klientam sniegtu tikai to labāko. Mēs jūsu ideju spēsim pārvērst realitātē, tāpēc savus jautājumus uzticiet tikai profesionāļiem.

G-Mēbeles, SIA

Baldones 1, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam un nodrošinām:: ✓ Projekta izstrādi un vizualizāciju ✓ Pieņemamus izgatavošanas termiņus ✓ Plašu materiālu izvēli ✓ Kvalitatīvu furnitūru ✓ Piegādi ✓ Uzstādīšanu Par uzņēmumu:

Izgatavojam mēbeles dzīvokļiem, mājām, birojiem, sabiedriskām telpām un izstāžu zālēm. Realizējam dažādas sarežģītības projektus un spējam atrisināt nepieciešamos tehniskos risinājumus. Šo gadu laikā esam ieguvuši nepieciešamo pieredzi un nenovērtējamo klientu atzinību.

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Durvis un logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji ✓ Kāpnes ✓ Iekštelpu un āra mēbeles Mēbeļu ražotājs:

GE Woodworks ir pilna servisa mēbeļu ražotājs, kuru vada Gints Eliass un kas atrodas Cēsu novada Vaives pagastā, Latvijā.

GLASMET, SIA

Katlakalna 9, Rīga LV-1073
bezrāmja stikla durvis, stikla durvis vannai, bīdāmās stikla durvis terasei, salokāmās stikla durvis, virtuves

GM Style Plus, SIA, Filiāle

Višķu 2 k-1, Rīga LV-1063
Nestandarta mēbeles, virtuves mēbeles, vannas istabas mēbeles, veikalu mēbeles, ofisa mēbeles, mēbeles

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

1

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

  • 1 Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.