Virtuves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AM Furnitūra, SIA

Dārzciema 60f, Rīga LV-1073
durvju mehānismi, slēdzenes, bīdāmās durvis, iebūvējamie skapji, bīdāmās sistēmas, TANDEMBOX, METABOX, virtuves , mēbeļu furnitūra veikals, am furnitūra sia, durvju atdures, slēdzene, sienas paneļi, mdf plāksnes, virtuves

ANGSTRĒMS VIRTUVES, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Līvānu nov., Turku pag., Jaunā muiža, LV-5316
uzsākta likvidācija

ANY Metal, SIA

Metāla tirdzniecība. Turpinām strādāt klātienē!
Krustpils 121, Rīga, LV-1057
T, U Profili, plakanstieņi. Kvadrātcaurules, Kvadrātveida. Metāla režģi pakāpieniem, kāpņu pakāpieni, velmēts metāls, velmējumu pārdošana. Metālapstrādei, metālapstrāde. Metālizstrādājumi, rievotās, stieņi, sloksnes, profili, leņķi. Varš, vara loksnes, stieņi, misiņš, misiņa loksnes, Bronza, nerūsējošā tērauda slīpētas loksnes,

AR Virtuve, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Grobiņi 1", Demenes pag., Augšdaugavas nov., LV-5442
Informācija no uzņēmumu reģistra

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Labākās cenas, pasaules vadošo zīmolu motorzāģi - Husqvarna, dārza tehnika, profesionālie elektro rokas instrumenti un mājsaimniecības preces, zāģi Fiskar. Nodrošinām garantijas un pēc garantijas remontus. Talsi, Talsos.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

ASNAG Furniture, SIA

Bērzkalne, Balvu 2a, Bērzkalnes pagasts, Balvu nov., LV-4590
galdniecība Balvos, mēbeļu ražotāji Latvijā, mēbeles pēc pasūtījuma, mēbeles uz pasūtījuma, mēbeles, virtuves , iekārtas, iebūvējamās virtuves iekārtas, vannas istabas mēbeles, virtuves mēbeļu izgatavošana, priekšnama

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

AV Mēbeles, SIA, Virtuves mēbeļu salons

Kalnciema 1 k.2, Rīga, LV-1048
Koka galdi, koka krēsli, Klasiskās virtuves , modernās virtuves . Latvijā ražotas mēbeles., Virtuves mēbeles. Virtuves mēbeļu salons. Pārdaugavā, mēbeļu veikals Pārdaugavā.

AV mēbeles, virtuves mēbeļu salons

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Klasiskās virtuves , modernās virtuves . Latvijā ražotas mēbeles., Virtuves mēbeles, virtuves . MDF mēbeļu fasāžu izgatavošana un uzstādīšana.

AVD Group, SIA

Viestura 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
CANDY, Dirt Devil, BABYLISS, Lamart, Indesit, Ariete, Sadzīves tehnika, sadzīves tehnikas tirdzniecība, virtuves , mašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas, mikroviļņu krāsnis, putekļu sūcēji, roboti, tējkannas, virtuves

AVMM, SIA

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
polo krekli, cepures, dvieļi, kalkulatori, vizītkaršu etvijas, foto rāmji, atslēgu piekariņi, krūzes, virtuves

AZA lietotas preces

Zemnieku 4a, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!

1

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.
  • 1 Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Agates Āzijas virtuve, SIA

Vītolu iela 1 – 15, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

Agrafe, SIA

Mūkusalas 72b, Rīga LV-1004
tīrītāji, telefona ekrānu tīrītāji ar druku, plastikāta kartes, pVC kartes, papīra krūzes ar druku, virtuves

Agvik, SIA

Pērkoni, "Puku mājas" , Kubulu pagasts, Balvu nov., LV-4501
Mēbeļu tirdzniecība

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par kafejnīcu:

SIA "Ahh-meat" - kafejnīca Valmierā, ceļojums Turcijas garšu pasaulē! Izbaudi turku baklavu ar aromātisko tēju vai nogaršo Pide ar kapātu balto buļļu gaļu! Perfekto garšu salikumu atradīsi tieši šeit!

AiVi, SIA

K.Valdemāra 128 k.2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA "AiVi" ir uzņēmums, kas sekmīgi darbojas kopš 1991. gada. Uzņēmuma pamata darbības virzieni ir sadzīves tehnikas, meža, dārza un parku apkopes tehnikas mazumtirdzniecība, kā arī tehnikas servisa pakalpojumu sniegšana. Uzņēmumu labi raksturo vēlme sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas profesionalitāti un kvalitāti. To labi pierāda jau 27 gadu veiksmīga darbības pieredze un neapstāšanās pie padarītā. No 2010. gada 11. oktobra uzņēmums ir atvēris jaunu tirdzniecības centru apvienojot tajā pazīstamākos zīmolus un kvalitatīvāko tehniku AEG, Electrolux, Zanussi, Philips un Husqvarna preces vienuviet, paplašinot šo preču sortimentu un pakalpojumu servisu. Tagad droši varam saukties par Kurzemē lielāko sadzīves, meža, dārza tehnikas tirdzniecības un servisa centru! Visi ceļi ved uz Talsiem, Kr.Valdemāra ielu 128. Tagad arī www.aivi.lv