Virtuves, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētā transporta dienests cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Zandartu 2A, Rīga, LV-1015
Humānā palīdzība. Humānās palīdzības apģērbu un apavu sadales punkts. Mazturīgo ēdināšana - zupas virtuve. Mazlietotu drēbju, apavu pieņemšana. Pieņemam mazlietotas drēbes, apģērbus. Gulošu klientu, slimnieku, invalīdu, pacientu, vecu cilvēku pārvadāšana, pārvešana, transportēšana Latvijā un Eiropā. Pavadoņa, asistenta pakalpojumi.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Aprūpe mājās, sociālā palīdzība, sociālā aprūpe mājās, vecu cilvēku, (ļaužu) aprūpe, invalīdu, slimu, vientuļu cilvēku aprūpe, pavadoņa, (pavadoņu) personīgā asistenta pakalpojumi, pavadoņa-asistenta pakalpojumi, drošības poga, invalīda transports, specializētais, speciālais transports cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, guļošu cilvēku

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Aprūpe mājās, sociālā palīdzība, sociālā aprūpe mājās, vecu cilvēku, (ļaužu) aprūpe, invalīdu, slimu, vientuļu cilvēku aprūpe, pavadoņa, (pavadoņu) personīgā asistenta pakalpojumi, pavadoņa - asistenta pakalpojumi, drošības poga, invalīda transports, specializētais, speciālais transports cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, guļošu cilvēku

Home & You

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.
ZL.LV iesaka

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Valdo" piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Informācija par dūmvadu tīrīšanas pakalpojumiem un apkuri: ✓ Dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšana, remonts. ✓ Dūmvadu oderēšana ar nerūsējošā tērauda čaulām. ✓ Konsultācijas, cik bieži jātīra dūmvads. ✓ Dūmvadu tīrīšanas akts (cietajam, šķidrajam kurināmajam). ✓ Skursteņa darvas tīrīšana. ✓ Aktu sastādīšana par dūmvadu un ventilācijas kanālu tehnisko stāvokli cietajam un šķidrajam kurināmajam.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

KP MONTAGE, SIA

Bultu 8, Rīga LV-1057
Apraksts:

Veicam virtuves un mēbeļu montažu,santehnikas pieslēgšanu,tehnikas pieslēgšanu kā arī demontējam vecās mēbeles.Darbu veicam ātri,kvalitatīvi un ar atbildības sajūtu.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Baltic Digital, SIA

Patversmes 17, Rīga LV-1005
Piedāvājam:: ✓ Āra LED video ekrāni ✓ Āra LED video piloni ✓ Iekštelpu LED video ekrāni ✓ Iekštelpu HD, FHD augstas izšķirtspējas video ekrāni ✓ Pārvietojami iekštelpu LED video ekrāni uz riteņiem ✓ Iekštelpu LED video piloni ✓ LED reklāmas video izkārtnes ✓ LED virtuves paneļi ✓ LED slīdošā teksta rindas (vienkrāsainas un daudzkrāsainas) ✓ LED autotransporta zīmes ✓ LED elektroniskās norādes ✓ LED elektroniskie tablo DUS ✓ LED elektroniskie pulksteņi un termometri

Livo Art, SIA, Darbnīca

Anšlava Eglīša 9, Rīga LV-1024
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā.

Livo Art, SIA

Miera 20, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta, kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā, Lapmežciemā.

Livo Art, SIA

Lubānas 100A, Rīga, LV-1021
Iekšējie, ārējie apdares materiāli, virtuves darba virsmas, palodzes, kapu apmales, kamīnu apdares materiāli

Livo Art, SIA, Darbnīca

Jaunciema 8. šķērslīnija 8, Rīga, LV-1023
Kapu pieminekļi, skulptūras, apmales. Granīta pieminekļi, granīts, kapakmeņi, kapu akmeņi, tirdzniecība, uzstādīšana, restaurācija. Iekšējie, ārējie apdares materiāli, virtuves darba virsmas, palodzes, kapu apmales, kamīnu apdares materiāli, trepes. Kapu pieminekļi Rīgā, Rīgas rajonā. Laukakmeņi. Kapakmeņi, krusti, kapakmeņu, kapu

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, Rīga LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fissman, veikals t/c Mols, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, Rīga LV-1003
Virtuves naži pavāriem. Virtuves naži izvēlēties šeit., Virtuves naži izvēlēties šeit. virtuves naži x12mf. Labākie virtuves naži. Virtuves šķēres.