Ārstnieciskā masāža, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

SIA “AKSO” filiāle “AKSO PLUS”

Ruses 6 k.1, Rīga LV-1029
, masāžas krēms, masāžas produkti, masāžas eļļas, profesionāla masāža , profesionāli, produkti profesionāļiem, , ķermeņa masāža , sejas masāža , relaksējoša masāža , stimulējoša masāža , pīlinga maska, sejas maska, barojoša

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Ārstnieciskā masāža , (masāžas). Ārstnieciskā vingrošana. Slinga terapija. Fizioterapija., Ārstnieciskā teipošana. Medicīniskie pakalpojumi.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
, klasiskā masāža , pretstresa masāža , zviedru masāža , sporta masāža , relaksējoša aroma masāža , medus, masāža , kāju masāža , taizemes pēdu masāža , dziļā audu masāža , šokolādes spa masāža , masāža grūtniecēm

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Medicīniskā palīdzība, ambulatorā, medicīniskā palīdzība, rehabilitācija. Ārstnieciskā masāža, (masāžas). Ārstnieciskā vingrošana. Slinga terapija. Fizioterapija. Zīdaiņu vingrošana, masāža. Bobata terapija. Fizioterapeita konsultācija, (konsultācijas). Neiroloģija. Ārstnieciskā teipošana. Medicīniskie pakalpojumi. Darba

Kristaps, frizētava

Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Frizētava Valmierā, manikīrs, manikīrs Valmierā, pedikīrs, masāža , masieris, ķermeņa masāža , ārstnieciskā , masāža .

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Vaksācija, nodarbības, akvaaerobika, aerobika ūdeni, ūdens fitness, Ārstnieciskā vingrošana, Ūdensaerobika, ultraskaņa, masāža , masāža ar rokām, ajurvēdiskā masāža , aparātmasāža, ārstnieciskās masāžas, pēdu masāža

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Sieviešu frizieris, Vīriešu frizieris, frizieris, Matu griezums, Frizūras, Vaksācija, Permanentais make-up, Weyergans procedūras, Detox programmas, La Manga, Skaistumkopšanas salons La Manga, nagu kopšanas speciālisti, sejas kopšanas procedūras, ķermeņa kopšanas procedūras.

Harmonijas Oāze

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Masāža , bērnu masāža , sporta masāža , ārstniecīskā masāža , klasiskā masāža , masāža Saulkrastos, masāža , Zvejniekciemā, masāža Limbažu novadā, relaksējošā masāža Saulkrastos, relaksējošā masāža Zvejniekciemā

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara 5, Rīga, LV-1009
Par medicīnas koledžu: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, īstenojot kopskaitā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas - Ārstniecība (ārsta palīgs), Ārstniecība (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs), Farmācija (farmaceita asistents) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī profesionālās vidējās izglītības studiju programmu - Zobārstniecība (zobārsta asistents). Koledža piedāvā pilna laika klātienes studijas, budžeta un maksas vietas.

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

Ciguns ar Daigu: Cigun, Taidzi, Reiki

Anniņmuižas bulvāris 29, Rīga, LV-1067
Nodarbību vietas:: ✓ Anniņmuižas bulvāris 29, Rīgas Kultūras un atpūtas centrs IMANTA ✓ Anniņmuižas bulvāris 85, VCA Poliklīnika ELITE ✓ Mežrozīšu iela 43 Bolderājā RVC filiāle BOLDERĀJADaugavgrīvas pludmale un Piejūras dabas parks ✓ Akadēmijas laukums 1, Latvijas Zinātņu akadēmija ✓ Puškina iela 11, Jauniešu kopienu attīstības un aktivitāšu centrs

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A - 4, 2.st., Rīga, LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Passo International, SIA

"Lidostas parks", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Preču katalogā pieejams:: ✓ Matu kosmētika ✓ Frizētavu aprīkojums (instrumenti, piederumi, matu krāsošana, pārējās preces) ✓ Vaksācija (depilācijas vaski, depilācijas kosmētika u.c.) ✓ Salonu aprīkojums (salonu aparāti, kušetes un krēsli, lampas un statīvi u.c. preces) ✓ Kosmētika (GMT, Courtin, Dermedics u.c.) ✓ Manikīra preces (nagu lakas, UV nagu lampas, manikīra galdi, u.c.) ✓ Pedikīra preces (pedikīra aparāti, pedikīra krēsli, urbji un frēzes, u.c.) ✓ Dezinfekcija (šķīdumi, salvetes, vienreizējie cimdi u.c.) ✓ Make-Up  ✓ Masāža 

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Svikle Marija, sertificēta fizioterapeite

Jomas 28 k-2, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Fizioterapija (pirms/pēc locītavu endoprotezēšanas, pēctraumu periodā, elpošanas un sirds-asinsvadu sistēmas saslimšanas gadījumos), individuāla vingrošana pieaugušajiem un bērniem, grūtnieču vingrošana, pēcdzemdību vingrošana, Bobata vingrošana zīdaiņiem, koriģējošā vingrošana bērniem, fizioterapeita konsultācijas un vingrojumu kompleksa sastādīšana, kinezioloğiskā teipošana, ārstnieciskā masāža. Darba laiks: pēc pieraksta.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.