Ārstnieciskā vingrošana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
masāža, Ārstnieciskā masāža Rīgas centrā, Fizioterapeits, Fizioterapija, Teipošana, Homeopāts, Pediatrs, masāža bērniem Rīgā, Ārstnieciskā vingrošana Rīgā, Bērnu ārsts Rīgā, Pediatrs Rīgā, Veselīgs uzturs

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
kopšana, skaistumkopšana, biorezonanse, biorezonanses terapija, dermatologs, dermatoloģija, masāža, ārstnieciskā , masāža, bērnu masāža, logopēdiska masāža, ārstnieciskā vingrošana , logopēds, homeopāts, grūtnieču masāža

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
vingrošana , ārstnieciskā vingrošana grupu nodarbības, ārstnieciskā vingrošana individuāli, slinga terapija, Ārstnieciskā vingrošana bērniem, stājas koriģējošā vingrošana bērniem.

Auxilia Prima, SIA, Ārstu prakse

Ventspils 17, Rīga LV-1002
Grūtniecība, grūtnieču aprūpe, grūtnieču konsultācijas, grūtnieču vingrošana , grūtnieču ultrasonogrāfija, , vakcinācija, analīzes, ārstnieciskā vingrošana , fizioterapeita konsultācijas, fizioterapeits, krūts

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Valters Emmanuels, sertificēts fizioterapeits Jūrmalā

Blāzmas 8, Jūrmala LV-2015
Par mani:

Piedāvāju fizioterapiju klātienē un mājas vizītes, esmu specializējies un nodarbojos ar – rehabilitāciju pēc traumu guvumiem, pēc locītavu endoprotezēšanas, fizioterapiju bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, pēc insulta rehabilitāciju, ārstniecisko vingrošanu, vingrinājumu programmas individuālā plāna sastādīšanu, kinezioloģisko teipošanu, sniedzu individuālās konsultācijās, veicu ārstniecisko masāžu.

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Med Transports, SIA

A.Deglava 126-108, Rīga LV-1082
Pakalpojumu klāsts: ✓ Pārvadāšana pacientiem ar kustības traucējumiem; ✓ Droši, ērti, un ar komfortu; ✓ Pārvadāšana lielos attālumos Transportēšana: Guļošo vai sedošo pacientu pārvadāšana ietver sevī pacienta transportēšana uz nestuvēm vai ratiņiem. Mediciniska transporta darbinieki nodrošinās pārvadājumu no ārstnieciskās iestādes – mājās vai otrādi, jebkurā citā vietā pēc viņa vēlmes. Nodrošinam pacienta ar kustības traucējumiem pārvadāšanu „no gultas uz gultu”, nešana no/uz vajadzīgo stāvu.Specializētais transports aprīkots ar visu nepieciešamo, lai pacients justos droši, ērti un komfortabli. Nodrošīnam speciālizēto transportu invalidiem, kā arī palīdzibu transportēšanas laikā, piemerām, nešana no/uz vajadzīgo stāvu ratiņos Sanitāra transporta pakalpojumi tiek sniegti ar palīgiem vai medicīniskiem darbiniekiem.

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "FizProf" profesionālā speciālistu komanda parūpēsies par jūsu veselību. Kompleksa pieeja, uzmanīga attieksme, mūsdienīgas zināšanas un inovatīvu tehnoloģiju izmantošana palīdzēs jums atgūties no traumām un slimībām, saglabāt formu, kā arī izbaudīt procedūras. Savas darba specifikas ietvaros mūsu personāls pastāvīgi saskaras ar ļoti dažādām medicīniskajām problēmām, kuras veiksmīgi tiek risinātas, pateicoties kvalificētam personālam un mūsdienīgām iekārtām. SIA „FizProf” personāla kodolu veido profesionāļi, pieredzējuši speciālisti katrs savā nozarē, medicīnā un atbilstošajiem specializētajai darbībai nepieciešamajiem sertifikātiem. Visi darbinieki brīvi pārvalda kā latviešu, angļu, tā arī krievu valodu.

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Leader PRO, SIA, Fizioveikals

Bruņinieku 28, Rīga, LV-1011
Pie mums ir pieejams:: ✓ Rehabilitācijas preces, ✓ Rehabilitācijas inventārs, ✓ Fizioterapijas preces, ✓ Ortozes, ✓ Teipi, ✓ Līdzsvara spilveni, ✓ Masāžas ruļļi, ✓ Kinezio teipi, ✓ Sejas teipi, ✓ Līdzsvara virsmas, ✓ Līdzsvara ruļļi, ✓ Vingrošanas preces.

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

Ciguns ar Daigu: Cigun, Taidzi, Reiki

Anniņmuižas bulvāris 29, Rīga, LV-1067
Nodarbību vietas:: ✓ Anniņmuižas bulvāris 29, Rīgas Kultūras un atpūtas centrs IMANTA ✓ Anniņmuižas bulvāris 85, VCA Poliklīnika ELITE ✓ Mežrozīšu iela 43 Bolderājā RVC filiāle BOLDERĀJADaugavgrīvas pludmale un Piejūras dabas parks ✓ Akadēmijas laukums 1, Latvijas Zinātņu akadēmija ✓ Puškina iela 11, Jauniešu kopienu attīstības un aktivitāšu centrs

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!