Ārstnieciskās masāžas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

REBUS veselības studija

Atbrīvošanas aleja 128, Rēzekne LV-4601
Fizioterapija Rēzeknē, Fizioterapija, Fizioterapeits, Vingrošana, SPA masāžas , SPA masāžas Rēzeknē,, , enerģiskās masāžas Rēzeknē, Masieris, masieris Rēzeknē, Masāžas salons Rēzenē, Limfordrenāža, limfodrenāža

Rehabilitācijas centrs Tērvete, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Rehabilitācijas centrs Tērvete", Tērvete, Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Rehabilitācijas centrs, ūdensprocedūras, masāžas , ārstnieciskā vingrošana, ūdens dziedniecība, fizikālā

Ingrīdas Šilbergas ārsta prakse ginekoloģijā - ginekoloģijas centrs, SIA Heala

Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!!!
Brīvības gatve 410, Rīga LV-1024
Pakalpojumi:: ✓ Grūtnieču vingrošana ✓ Grūtnieču aprūpe  ✓ Ultasonogrāfiskā izmeklēšana ✓ Pēcdzemdību vingrošana ✓ Ginekoloģisko saslimšanu diagnostika un ārstēšana ✓ Fizioterapija ✓ Vingrošana ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Dežūrārsti un neatliekamā palīdzība

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k-2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Veselības studija, SIA

Pils 16, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Veselības studija" sniedz dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus un relaksējošas masāžas. Mūsu pakalpojumi iekļauj ķermeņa ietīšanas procedūras un aplikācijas, mezoterapiju, vaksācijas procedūras, masāžu grūtniecēm, šokolādes masāžu un citus. Klasiskās sejas un aparātprocedūras. Augsti sertificēta un profesionāla kosmetologa pakalpojumi. Kā arī medicīniskās rehabilitācijas procedūras.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža, Ārstniecības iestāde

Vidus prospekts 36, Jūrmala, LV-2010
Apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas (LU PSK) Ārstniecības iestāde (ārstniecības iestādes kods - 004000002) darbojas kā koledžas struktūrvienība, kas ir tiesīga sniegt ārstnieciskus pakalpojumus un atbilst Veselības inspekcijas obligātajām prasībām.

Iestāde savu darbību uzsāka 2022. gada 1. novembrī, Jūrmalā - Bulduros. LU PSK Ārstniecības iestādē darbojas masāžas, podologa un skaistumkopšanas speciālista kosmetoloģijā kabineti, kuros pakalpojumus sniedz koledžas docētāji - ārstniecības personas un studējošie, kuri strādā nozares profesionāļu uzraudzībā.

Vides pieejamība iestādē ir nodrošināta, lai pakalpojumus varētu saņemt arī personas ar funkcionēšanas traucējumiem.

 

Nodieva Anda, Ārsta prakse pneimonoloģijā

Dārza 13, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Ārsta prakse pneimonoloģijā - plaušu slimību un miega apnojas diagnostika un ārstēšana:

Nodieva Anda ir pieredzējusi pneimonoloģe,ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā specialitātē. Andas Nodievas ārsta prakse specializējas plaušu slimību un miega apnojas diagnostikā un ārstēšanā.  Prakse atrodas Smiltenē. Piedāvājot pacientiem augstas kvalitātes medicīnas aprūpi un rūpīgu pieeju, Nodieva Anda cenšas nodrošināt optimālus veselības risinājumus saviem pacientiem. Andas privātprakses speciālais fokuss uz plaušu veselību un miega apnojas problēmu diagnosticēšanu ļauj pacientiem saņemt precīzu un efektīvu ārstēšanu. Ar mīlestību pret medicīnu un pacientu veselību, Nodieva Anda ir gatava piedāvāt kvalitatīvas ārstēšanas iespējas, lai uzlabotu pacientu dzīves kvalitāti un veselību.

Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 9416-00032

ZL.LV iesaka

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga, LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

GMT Beauty Trade, SIA

Lepojamies ražot Latvijā!
Pulkveža Brieža 39-2.st., Rīga LV-1045
Ikdienas kosmētika:: ✓ Acīm,  ✓ Anti-age,  ✓ Attīrīšana un mitrināšana sejai,  ✓ Attīrīšana ķermenim, ✓ Aļģu maskas, ✓ Dezinfekcija / Higiēna, ✓ Eļļas, ✓ Kolagēns, ✓ Krēma / Gela maskas / Plastificējošās maskas ✓ Matiem ✓ Pretcelulīta, ✓ Sejai, ✓ Serumi, ✓ Sportam, ✓ Ķermenim

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.

Acu veselības centrs, SIA

Aleksandra Čaka 70-6, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Ambulatorie pakalpojumi ✓ Pieaugušo acu ārsts ✓ Bērnu acu ārsts ✓ Acu sausums ✓ Svešķermenis acī ✓ Acu operācijas ✓ Kataraktas operācija ✓ Glaukomas operācija ✓ Veidojumu noņemšana ✓ Plakstu operācijas ✓ Acu lāzerprocedūras ✓ Tīklenes lāzers ✓ Glaukomas lāzers ✓ Sekundārās kataraktas šķelšana ✓ Acs izmeklējumi ✓ OCT Izmeklējums ✓ Redzes lauks ✓ Acs biometrija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Acs spiediens ✓ Optometrista pakalpojumi ✓ Brilles ✓ Lēcas ✓ Intravitreālās injekcijas ✓ Vecuma makulas deģenerācija ✓ Avastīna intravitreālā injekcija ✓ Eylea intravitreālā injekcija ✓ Kenaloga intravitreālā injekcija

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Vizlas salons, SPA masāžas – frizētava

Vizlas 11, Rīga, LV-1057
Apraksts: Nav noslēpums, ka pie mums ikviens var izbaudīt masāžu, neļauties nogurumam, stiprināt organismu pret dažādām kaitēm un vairojam labsajūtu. Skaistums un sakoptība ir katra cilvēka labo, pozitīvo emociju veiksmes atslēga ikdienas steigā! Apciemo Vizlas salonu Ķengaragā ikdienu! Zvani un piesakies 29708989!

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35A, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

SkinPRO, lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs

Ernesta Birznieka-Upīša 20A, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerepilācija ✓ Lāzerkosmetoloģija ✓ Ķermeņa korekcijas procedūras ✓ Kosmetoloģija Lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs:

SkinPRO centrs ir lāzerepilācijas un kosmetoloģijas etalons Rīgā. Mēs rūpējamies par jūsu komfortu un veselību. Mūsu mērķis bija izveidot vietu ar augstākās kvalitātes aprīkojumu no Izraēlas, Vācijas un Itālijas ar augsti kvalificētiem Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas speciālistiem.