ārstnieciskās masāžas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
1

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Latvija, labākais spa centrs Latvijā, Pīlings, SPA procedūras Kaļķu iela 7, SPA Vecrīgā, SPA Rīgā, masāžas
  • 1 Skaistumkopšana

Ārona Zemīša rehabilitācijas centrs, SIA

Valsts APMAKSĀTI fizioterapijas pakalpojumi! Zvani +371 22303883
Nometņu 18 k-1, Rīga, LV-1048
Apraksts:

“Ārona Zemīša rehabilitācijas centra” prakse nodarbojas ar ārstnieciskās masāžas, fizikālās medicīnas, fizioterapijas un alternatīvās medicīnas pakalpojumu sniegšanu. Centra vērtība ir atbildība, godprātība, drošības principu ievērošana sadarbībā ar pacientiem. Ārstniecības procesa mērķis ir veicināt pacienta veselības un funkcionālā stāvokļa uzlabošanos. Centra darbību nodrošina multidisciplināra komanda, sadarbojoties ar citiem veselības aizsardzības jomas speciālistiem.

Vizlas salons, SPA masāžas – frizētava

Vizlas 11, Rīga, LV-1057
Apraksts: Nav noslēpums, ka pie mums ikviens var izbaudīt masāžu, neļauties nogurumam, stiprināt organismu pret dažādām kaitēm un vairojam labsajūtu. Skaistums un sakoptība ir katra cilvēka labo, pozitīvo emociju veiksmes atslēga ikdienas steigā! Apciemo Vizlas salonu Ķengaragā ikdienu! Zvani un piesakies 29708989!

SkinPRO, lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs

Ernesta Birznieka-Upīša 20A, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerepilācija ✓ Lāzerkosmetoloģija ✓ Ķermeņa korekcijas procedūras ✓ Kosmetoloģija Lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs:

SkinPRO centrs ir lāzerepilācijas un kosmetoloģijas etalons Rīgā. Mēs rūpējamies par jūsu komfortu un veselību. Mūsu mērķis bija izveidot vietu ar augstākās kvalitātes aprīkojumu no Izraēlas, Vācijas un Itālijas ar augsti kvalificētiem Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas speciālistiem.

Estētiskā kosmetoloģija, salons

Brīvības gatve 306, Rīga LV-1006
Estētiskā kosmetoloģija, salona pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Masāžas ✓ Vaksācija ✓ Lāzerepilācija Sejas kosmētiskās procedūras:: ✓ Ādas stāvokļa diagnostika ✓ Sejas masāža ✓ Aparātkosmetoloģija ✓ Galvanika, dezinkrustacija, jonoforēze ✓ Mikrodermabrāzija, elektroporācija ✓ Radioviļņu liftings (bipolārs) ✓ Ultraskaņa, liftings, stimulācija ✓ Endodermalā masāža ✓ Mezoterapija ✓ Injekcijas metodes ✓ Lāzerprocedūras ✓ Ķīmiskais pīlings

Lamanga, SIA, Skaistumkopšanas salons Rīgas centrā

Lāčplēša 62, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas. 

 

Par mums:

Skaistumkopšanas salons "La Manga" sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras. Masāžas procedūras, Masāžas pakalpojumi Rīgas centrā.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža, Ārstniecības iestāde

Vidus prospekts 36, Jūrmala, LV-2010
Apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas (LU PSK) Ārstniecības iestāde (ārstniecības iestādes kods - 004000002) darbojas kā koledžas struktūrvienība, kas ir tiesīga sniegt ārstnieciskus pakalpojumus un atbilst Veselības inspekcijas obligātajām prasībām.

Iestāde savu darbību uzsāka 2022. gada 1. novembrī, Jūrmalā - Bulduros. LU PSK Ārstniecības iestādē darbojas masāžas, podologa un skaistumkopšanas speciālista kosmetoloģijā kabineti, kuros pakalpojumus sniedz koledžas docētāji - ārstniecības personas un studējošie, kuri strādā nozares profesionāļu uzraudzībā.

Vides pieejamība iestādē ir nodrošināta, lai pakalpojumus varētu saņemt arī personas ar funkcionēšanas traucējumiem.

 

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga, LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

GMT Beauty Trade, SIA

Lepojamies ražot Latvijā!
Pulkveža Brieža 39-2.st., Rīga LV-1045
Ikdienas kosmētika:: ✓ Acīm,  ✓ Anti-age,  ✓ Attīrīšana un mitrināšana sejai,  ✓ Attīrīšana ķermenim, ✓ Aļģu maskas, ✓ Dezinfekcija / Higiēna, ✓ Eļļas, ✓ Kolagēns, ✓ Krēma / Gela maskas / Plastificējošās maskas ✓ Matiem ✓ Pretcelulīta, ✓ Sejai, ✓ Serumi, ✓ Sportam, ✓ Ķermenim

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Dabiska, organismam nekaitīga un vienlaikus efektīva kosmētika, kas atspoguļo 30 gadu ilgo pieredzi skaistumkopšanā un labsajūtas radīšanā mūsu SPA salona "Līga" klientiem. Katram kosmētikas produktam ir sava, īpaši izstrādāta koncepcija, kas palīdz risināt ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā ir saskārušies mūsu salona klienti. Tā ir rokām radīta kosmētika no rūpīgi atlasītām izejvielām, ņemot vērā  jaunākos atklājumus organiskās kosmētikas industrijā, kā arī katras sastāvdaļas organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz ādu un organismu kopumā. "Līga Nature SPA" sejas un ķermeņa kosmētikas līdzekļu ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas, kas radītas mūsdienīgās laboratorijās vai iegūtas organiskās saimniecībās, kuru darbība tiek stingri uzraudzīta. Tādā veidā samazinām jebkādu organismam un videi kaitīgu vielu izmantošanu un nokļūšanu "Līga Nature SPA" kosmētikas līdzekļos.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167147833) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no

 

1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "Arho Medicīnas Serviss" ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Kristaps, frizētava

Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Frizētava visai ģimenei. Manikīra un pedikīra pakalpojumi. Ķermeņa masāža.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A - 4, 2.st., Rīga, LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

BSO Group, SIA, bstore.eu interneta veikals

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga, LV-1039
Frizieru, skaistumkopšanas salonu un spa centru preču un piederumu veikals: ✓ Profesionālie manikīra un pedikīra piederumi ✓ Epilācijas līdzekļi un piederumi ✓ Depilācijas kosmētika ✓ Depilācijas vaski ✓ Skropstas un uzacis ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Matu kopšana ✓ Sejas ādas kopšana ✓ Ķermeņa kopšana ✓ Roku kopšana ✓ Pēdu kopšana ✓ Frēzes uzgaļi manikīram un pedikīram ✓ Frizieru instrumenti ✓ Frizētavu aprīkojums un piederumi ✓ Dezinfekcijas šķidrumi ✓ Aprīkojums un mēbeles skaistumkopšanas saloniem un SPA centriem ✓ Vienreizlietojamās preces ✓ Tetovēšanas aprīkojums  ✓ Aksesuāri nagiem ✓ Nagu kopšanas instrumenti ✓ Nagu kopšanas šķidrumi ✓ Nagu dizaini ✓ Gēllakas

Passo International, SIA

"Lidostas parks", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Preču katalogā pieejams:: ✓ Matu kosmētika ✓ Frizētavu aprīkojums (instrumenti, piederumi, matu krāsošana, pārējās preces) ✓ Vaksācija (depilācijas vaski, depilācijas kosmētika u.c.) ✓ Salonu aprīkojums (salonu aparāti, kušetes un krēsli, lampas un statīvi u.c. preces) ✓ Kosmētika (GMT, Courtin, Dermedics u.c.) ✓ Manikīra preces (nagu lakas, UV nagu lampas, manikīra galdi, u.c.) ✓ Pedikīra preces (pedikīra aparāti, pedikīra krēsli, urbji un frēzes, u.c.) ✓ Dezinfekcija (šķīdumi, salvetes, vienreizējie cimdi u.c.) ✓ Make-Up  ✓ Masāža 

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Ingrīdas Šilbergas ārsta prakse ginekoloģijā - ginekoloģijas centrs, SIA Heala

Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!!!
Brīvības gatve 410, Rīga LV-1024
Pakalpojumi:: ✓ Grūtnieču vingrošana ✓ Grūtnieču aprūpe  ✓ Ultasonogrāfiskā izmeklēšana ✓ Pēcdzemdību vingrošana ✓ Ginekoloģisko saslimšanu diagnostika un ārstēšana ✓ Fizioterapija ✓ Vingrošana ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Dežūrārsti un neatliekamā palīdzība

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.