Ēdiens līdzņemšanai, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Kur paēst Lielvārdē, banketi Lielvārdē, svinību bankets, maltītes līdzņemšanai Lielvārde, kafejnīca, Lielvārdē, ēdieni līdzņemšanai , ēdināšana, ēdināšanas uzņēmums Lielvārdē, siltas brokastis, siltas pusdienas

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Kafejnīca Koknesē, kur paēst Koknesē, ēdieni līdzņemšanai , ēdienu piegāde, ēdināšana, banketi, ēdināšanas

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Ramala radošās maizes laboratorija, Paspārne krīzes centrs ģimenēm ar bērniem. Kafejnīca, radošā darbnīca, maizes terapija, vērts apmeklēt Ventspilī, Ventspils. Bērniem, pieaugušajiem, ar ģimeni, maizes tapšanas process, ar draugiem, ar kolēģiem, jauka vieta, kafija, tēja, kūciņas, maizītes, tematiskie pasākumi, telpas svinībām,

A.R.D. Mēnestiņš, SIA, konditoreja, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Mēnestiņš" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Piedāvājumā:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Atspirdzinošie dzērieni ✓ Alkoholiskie dzērieni ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Ēdiens līdzņemšanai

Pagrabiņš, krodziņš

Baznīcas 5, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par kafejnīcu:

Kafejnīca "Pagrabiņš" piedāvā iespēju garšīgi paēst – gan ikdienā, gan arī svētkos. Galdiņu rezervēšana citiem dzīves svarīgiem notikumiem. Vasarā iespējams rezervēt galdiņu terasē virs Alekšupītes pusdienām un vakariņām, kā arī svētkiem. Iespējams ēdienu pasūtīt līdzņemšanai.

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Kristīnes picērija un beķereja" - Tērvetē, pašā ceļa malā, ieguļ maza picērija-beķereja. Picas ar pašu rokām mīcītas mīklas pamatni, šķipsniņa mīlestības un visu to labāko jums. Saimnieces Kristīnes gardās kūkas, našķi, uzkodas un maizītes. Klājam galdus.

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Bistro "Bukstiņš" atrodas pilsētas centrā, kur var ātri un labi paēst. Galvenokārt bistro piedāvā tradicionālos latviešu ēdienus, tostarp putras (bukstiņu putra ar speķi, zirņu biezenis, grūbas u.c.), saldos ēdienus (maizes zupa ar putukrējumu), smalkmaizītes (speķa pīrādziņi, biezpiena un ābolu rausis, sklandrauši u.c.). Šeit varēsiet ēdienu paņemt arī līdzi. Uzņēmums specializējas arī galdu klāšanas mākslā, kā arī piedāvājam izbraukuma ēdināšanu, piemēram, nometnēs, brīvdabas pasākumos u.c.

Nāc un ēd, veikals-ēdnīca

Bērzpils 3a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Ātri un garšīgi paēst jebkurā dienas laikā! Ēdnīca "Nāc un ēd" piedāvā brokastis, pusdienas un vakariņas. Jūs atradīsiet plašu ēdienu sortimentu par ļoti pievilcīgām cenām: gaļas un zivju ēdienus, salātus, piedevas, desertus un dzērienus. Gaidām Jūs katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Pēc pasūtījuma tiek klāti viesību un bēru galdi.

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

Picērija Zebra Alūksne

Latgales 3a, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

"Picērija Zebra" Alūksnē. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Balvi

Partizānu 8, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

"Picērija Zebra" Balvos. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Smiltene

Kalna 8, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

Nāc ciemos - Kalna iela 8, Smiltene vai zvani 24993993 un izcepsim picu uz Tev vēlamo laiku līdzņemšanai.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

Rodi, picērija- pusdienu bistro

O.Kalpaka 60, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pakalpojumi: ✓ Picas; ✓ Kompleksās pusdienas; ✓ Ēdiens līdzņemšanai; ✓ Ēdiena piegāde; Ēdienkarte: Ēdienkarte ir pieejama ne tikai pie mums uz vietas, bet arī digitālā formā mūsu mājaslapā. Piedāvājam arī saldās picas. Par picēriju: Gardas picas Gulbenē jebkura gaumei! Piedāvājam baudīt siltas picas un pusdienas patīkamā gaisotnē pie mums. Draudzīgas cenas un ātra apkalpošana.

Garīši, ZS

"Garīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

ZS "Garīši" dibināta 1995. gadā. Veiksmīga biznesa un klientu uzticības rezultātā "Garīši" ir ieņēmuši stabilu vietu starp vadošajiem skābēto un sautēto kāpostu ražotājiem Latvijā. Piegādājam savu produkciju gan vairumtirdzniecībai, gan mazumtirdzniecībai, esam gatavi sadarboties ar jebkuru klientu un atrast abpusēji izdevīgus risinājumus sadarbībai. Plašs produkcijas klāsts - vārīti un fasēti dārzeņi (bietes, burkāni, zirņi, pupiņas). Kāposti - skābēti, marinēti, sautēti, svaigi. Svaigi dārzeņi.

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
Apraksts:

CORNER's stāsts kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus  izbraukumos. Šefpavārs Mārtiņš Zelmenis kopā ar savu komandu vienmēr parūpēsies par gardu un skaisti noformētu maltīti ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, uz vietas varam uzņemt līdz 60 cilvēkiem, izbraukumos - bez ierobežojuma. CORNER’s komanda novēl izbaudīt ar īpašām rūpēm radītu garšu ceļojumu!

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Kafejnīca, naktsmītne Gaisma, ZS Mazcelmiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Gaismas" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca Tērvetē, Kroņaucē, brokastis, pusdienas, vakariņas, ēdināšana, banketi, jubilejas, svinības, svētki, dzimšanas dienas, svinīgie pasākumi, kāzas, kāzu vieta, atpūtas vakari, bērnu svētki, jubileju, banketu, svinību, konferenču zāle, furšeti, viesības, bēru mielasti, ēdināšanas uzņēmumi, ģimenes

Musk Trading, SIA

Marijas 25, Rīga, LV-1011
Basmati rīsi, indiešu ēdiens , apģērbs sievietēm, autentisks ēdiens , veģetārs ēdiens , apģērbs vīriešiem, , kokvilnas apģērbs, autentisks apģērbs, ēdiens līdzņemšanai , indiešu apģērbs, pledi, segas, mugursomas