Ķīmiskā tīrīšana, visā Latvijā

Drukāt

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Virsbūves remonts un krāsošana:: ✓ Visa veida un sarežģītības auto virsbūves remonts ✓ Iespiedumu, īpaši krusas, izlīdzināšana bez lakas bojājumiem ✓ Plastikāta detaļu atjaunošanas darbi un krāsošana ✓ Virsbūves pēcremonta mazgāšana un tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana vieglajiem un kravas auto ✓ Virsbūves pulēšana ✓ Remontdarbu tāmes sastādīšana apdrošināšanas kompānijām ✓ Maiņas auto

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

DHS, SIA

Salamandras 1 k-2-8, Rīga LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Kurzemes Dziļurbums, SIA

Avotu 2-2, Liepāja LV-3401
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Dziļurbuma aku urbšana, ✓ Aku tīrīšana (atpumpēšana), ✓ Dziļurbumu likvidācija (tamponāža), ✓ Dziļurbumu sūkņu izstādīšana, ✓ Ģeotermisko urbumu urbšana, ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana, ✓ Ūdensvada ierīkošana, ✓ Kanalizācijas ierīkošana, ✓ Santehnisko darbu veikšana.

Nodrošinām visu mūsu piedāvāto darbu projektēšanu un nepieciešamo dokumentu noformēšanu.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

SkillAuto, SIA

1. Pasažieru 4, Daugavpils LV-5401
tīrīšana ., tīrīšana Daugavpilī, auto remonts Daugavpilī.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

Gunāra Astras 2B, Rīga, LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 34A, Rīga, LV-1021
Priekšrocības:

Saviem klientiem piedāvājam veikt hidroizolācijas darbu izpildi, sniedzam konsultācijas HYPERDESMO sistēmas ieklāšanā, piegādājam materiālus un apmācām tehnoloģiski pareizi veikt hidroizolācijas darbus, veicam tehnoloģijas uzraudzību.

✓ Hidroizolācijas sistēmas ✓ Hidroizolācijas konsultācijas ✓ Hidroizolācijas darbi ✓ Hyperdesmo ✓ Industriālās grīdas ✓ Terases un balkoni ✓ Stadioni un sporta laukumi ✓ Rezervuāri un baseini ✓ Deformācijas šuves ✓ Tilti un ceļi ✓ Pamatu hidroizolācija ✓ Jumtu hidroizolācija

Dinsbergas klīnika, SIA

Skanstes 52, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Klīnikas piedāvājumi. ✓ Ginekoloģiskās konsultācijas. ✓ Diskrēti pilna spektra ginekoloģijas pakalpojumi pēc Eiropas vadošo klīniku standartiem. ✓ Endokrinologa konsultācijas. ✓ Visaptveroša pieeja sievietes reproduktīvās veselības vajadzībām visasdzīves garumā. ✓ Dermatologa pakalpojumi. ✓ Dermatologa konsultācijas un lāzerprocedūras. ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumi. ✓ Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, ultrasonogrāfija olvadu caurlaidības. pārbaudei, histerokontrastsonogrāfija dzemdes dobuma pārbaudei, ultrasonogrāfija grūtniecēm. ✓ Ķirurga, flebologa, proktologa konsultācijas un ārstēšana. ✓ Konsultācijas un diagnostika. Kāju vēnu duplekssonogrāfija. Proktoskopija. Ķirurģiskās manipulācijas. Skleroterapija. Lāzerprocedūras. ✓ Uztura speciālista konsultācijas. ✓ Grūtniecības laikā, pēc grūtniecības un jo īpaši menopauzes laikā svarīgi ievērot atbilstošu diētu, lai justos labāk. ✓ Sertificēta fizioterapeita konsultācija. ✓ Sertificētā fizioterapeite konsultē un strādā ar sievietēm, kuras ikdienā veic statistisku darbu un noslogo muguru, plecu un kakla zonu. ✓ Laboratoriskie izmeklējumi.

Tvaikonis, SiA, Ķīmiskā tīrītava Ogrē

Mednieku 21/23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Ķīmiskā tīrīšana

TīrSaka, SIA

Dzintaru 7, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov., LV-3466

Kalve Kandavā, SIA, Ķīmiskā tīrītava un veļas mazgātava

Zīļu 3A, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Veļas mazgātava, mazgāšana, ķīmiskā tīrīšana Kandavā.