Šķeldas tirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ciprese 1, SIA

"Lapiņi" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
taras ražošana, palešu ražošana, koku iepirkšana, taras kluču iepirkšana, pērk taras klučus, šķelda, šķeldas , Ražošana, tirdzniecība . Eksports. Tirdzniecība . Padoni. Kopa palešu ražotne, vietējais ražotājs.

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Kokmateriālu tirdzniecība ., Koka mājas, koka māju ražošana, tirdzniecība .

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Ēku demontāža, Demontāžas darbi, demontāža, nojaukšana, demontēšana. Teritorijas sakopšana, nojaukšanas darbi, dārza mājas, mājiņas, ēkas, šķūņi, rūpnieciskās ēkas. Teritorijas izlīdzināšana, planēšana, grunts pacelšana, grunts izvešana. Teritorijas sakopšana, zemes darbi, zemes līdzināšanas, attīrīšanas, izlīdzināšanas darbi.

Dozimetrs, SIA

Senču 2, Rīga, LV-1012
Radiācijas mēriekārtas, Dozimetri, Dozimetru tirdzniecība .

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Ecotechno, SIA

Rīgas 36, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
atkritumu presēšana, presēšanas, atkritumu pārdošana, atkritumu pārdošanas iekārtas, atkritumu tehnikas tirdzniecība , Valmierā, dalīšanas tehnika Valmierā, presēšanas tehnika Valmierā, pārdošanas iekārtas Valmierā, tehnikas tirdzniecība

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Industriālo iekārtu un elektroiekārtu:: ✓ programmēšana - Siemens, Rockwell Allen-Bradley, ✓ montāža, ✓ pārbūve, ✓ apkalpošana, ✓ serviss Atkritumu šķirošanas automātikas projektēšana, uzstādīšana un programmēšana:

Biokurināmā katlu un palīgiekārtu automatizācija jauniem un lietotiem katliem no 1MW-9MW. Esam izveidojuši automātiku vairāk kā 30 apkures katliem. Projekti realizēti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Zviedrijā, Dānijā, Polijā. 

Erte Grupa, SIA

Gardene, "Jaunkļavas" , Auru pagasts, Dobeles nov. LV-3701
paletes, žāvētas koka paletes, paletes, pallet, palet, pakešu eksports Latvija, standarta paletes, šķeldas , pārdošana, skaidu realizācija, skaidu tirdzniecība , skaidu pārdošana, apaļkoku iepirkšana, taras kluči

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

GB Koks, SIA

Murmastiene, Muižas 6, Murmastienes pagasts, Varakļānu nov. LV-4835
Kokapstrāde

Graintech, SIA, Graudu pirmapstrādes iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts:

SIA "GRAINTECH" ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Graintech, SIA, Latgales filiāle

Trūpi, "Ozoli" , Viļānu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4650
Apraksts: SIA GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Grantiņi 1, SIA

Gaujasrēveļi, "Kartona fabrika 2" , Rankas pagasts, Gulbenes nov. LV-4416
Apraksts:

"Grantiņi 1" ir viens no vadošajiem mežizstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ir sasniegts ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu, godprātīgu un lojālu attieksmi pret klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu galvenie pakalpojumi: mežizstrāde, kokmateriālu transports, šķelda. Piedāvājam arī treileru, iekrāvēju un remontdarbnīcas pakalpojumus.

Griezes, ZS

"Jaunansiņi" , Kandavas pagasts, Tukuma nov., LV-3120
ārējai apdarei, celtniecībai, būvniecībai, dārzam, galdniecībai, terases dēļi, taras zāģmateriāli, šķeldas , , ražots Latvijā, priedes, egles, oša, ozola zāģmateriālu ražošana, tirdzniecība .

HLG, SIA

Līči, "Gerberas" , Preiļu pagasts, Preiļu nov., LV-5301
Taras dēļu ražošana, tirdzniecība , šķeldas ražošana, tirdzniecība , šķeldas ražošana Preiļi, Latgale,
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Jaunvilki Plus, SIA

Roja, Torņa 66, Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
krūmu zāģēšana, apaugumu novākšana, mežsaimniecība, mežsaimniecības darbi, jaunaudžu kopšana, šķelda, šķeldas , ražošana, šķeldas pārdošana, apaļkoku pārdošana, zāģbaļķi, taras kluči, papīrmalka, kurināmā malka,
1

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

  • 1 Kokapstrāde

Kraujas Z, SIA

"Siltais" , Lizuma pagasts, Gulbenes nov. LV-4415
Apraksts:

SIA "Kraujas Z" nodarbojas ar dažāda sortimenta taras dēļu ražošanu. Esam pierādījuši sevi kā stabilu un uzticamu sadarbības partneri gan vietējā, gan eksporta tirgū, un esam gatavi piedāvāt produktus, kas interesētu pircējus.

Krauzers, SIA

Celtnieku 23, Talsi, Talsu nov. LV-3201
zaru šķeldošana; kokmateriālu transports, (pārvadājumi) kravu pārvadājumi, mežu kopšana, atjaunošana, šķeldas , tirdzniecība un transports; kokmateriālu tirdzniecība ; skaldītas malkas tirdzniecība ; skaldīta malka