Žalūzijas

Drukāt
Banner 1050x80

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
lūka, FAKRO jumta logi, Roto logi, bēniņu lūkas, bēniņu kāpnes, virsgaismas logi, VELUX jumta logi, žalūzijas

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Durvis, logi, Logu izgatavošana, PVC logi, Metāla durvis, Ārdurvis, Durvju montāža, Logu montāža, Bīdāmās durvis, Stikla paketes, HS sistēmas, Noliktava, alumīnija logi, alumīnija durvis, durvju ražošana, durvju serviss, fasādes, iekšdurvis, koka logi, koka durvis, logu serviss, logu tirdzniecība, durvju tirdzniecība, logu uzstādīšana,
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
sūkņi, celtniecības tehnika, lauksaimniecības tehnika, jumta un PVC logi, jumta segumi, ģeneratori, Žalūzijas

WWW PROF SERVICE, SIA

Suži, Pulkveža 5, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
apkope, vārtu remonts, vārtu kļūdu novēršana, garāžas vārti, rūpnieciski vārti, barjera un hidraulika, žalūzijas

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.
ZL.LV iesaka

Jurimaks, SIA, aizkaru, audumu, šūšanas piederumu veikals - šūšanas darbnīca

Latgales 322B, Rīga LV-1063
logu dizains, logu noformēšana, aizkaru šūšana, aizskari, shtori, aizkaru aksesuāri, aizkaru stangas, žalūzijas , - ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, romiešu žalūzijas , kasešu žalūzijas , žalūziju

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17b, Jelgava LV-3001
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas .

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis,

Montāžnieks DE, SIA, Ogres struktūrvienība

Grīvas prospekts 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas .

Montāžnieks DE, SIA, Talsu struktūrvienība

Miera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas .

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas . Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas .

Montāžnieks DE, SIA, Jēkabpils struktūrvienība

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas .

Montāžnieks DE, SIA, Valmieras struktūrvienība

J.Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

EILA, kancelejas preču veikals un dokumentu serviss

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Esam kas vairāk nekā kancelejas preču veikals. Pie mums var iegādāties arī preces rokdarbiem, dāvanām. Piedāvājam pilna servisa dokumentu apstrādes pakalpojumus.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ AizsargžalūzijasŽalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Logu noformēšanai, aizsardzībai pret sauli, telpas aptumšošanai un pat drošībai ir pieejamas dažādu materiālu un funkcionalitātes žalūzijas. Lielā audumu izvēle ļauj tās pieskaņot katras telpas interjeram. Vertikālās, rullo, horizontālās un romiešu žalūzijas, kā arī - žalūziju paneļu sistēmas un aizsargžalūzijas iespējams izvēlēties atbilstoši lietošanas ērtumam un iedomātajam mērķim. Pieejamas arī žalūzijas jumta logiem, kas ir būtiski, jo augšstāva telpas mēdz ievērojami sakarst. Paceļamās aizsargžalūzijas un aizsargrežģi iecienīti drošībai. Savukārt markīzes paredzētas logu un fasādes aizsargāšanai pret sauli un nokrišņiem, uzstādot tās ārpusē. Uzņēmumi pieņem arī nestandarta pasūtījumus, veic uzstādīšanu.