Žalūzijas

Drukāt
Banner 1050x80

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69a, Rīga LV-1057
Mansarda logiem, logiem jumtā, jumta žalūzijas . Moskītu tīklu remonts., Žalūzijas , aizkari, stieņi, rulveida žalūzijas . Komplektējošās sastāvdaļas pretmoskītu sistēmām.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Angāri, Tenti, Paviljoni, Markīzes, Nojumes, Angāru tirdzniecība, ražošana, uzstādīšana. Markīzes, vasaras kafejnīcas, nojumes, paviljoni, lielie saulessargi, saulessargu izgatavošana, pasūtīšana, uzstādīšana. Tenti, tentu arhitektūra, (membrānas). Tenti. Angāri, angāru ražošana un celtniecība, Visa veida vizuālā reklāma, banneri,

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Durvju atslēgas. Durvju čipatslēgas, atslēgas ar čipu. ASSA ABLOY pārstāvis Latvijā, Master Key sistēmu izgatavošana, evakuācijas aprīkojums, "anti-panic" aprīkojums, durvju automātika, durvju specifikācijas izstrāde, viesnīcu durvju aprīkojums, sertificēta durvju aprīkojuma uzstādīšana, slēdzeņu remonts, atslēgu remonts, slēdzeņu

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas

Logu Exports, SIA

Rīgas 2, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Saviem klientiem mēs piedāvājam kvalitatīvus:: ✓ logus, ✓ palodzes, ✓ durvis, ✓ logu un durvju sietus, ✓ žalūzijasMūsu projekti: Esam likuši logus un durvis dzīvokļos, privātmājās, sabiedriskajās ēkās, ražotnēs, noliktavās.  Mūsu galvenais mērķis – kvalitatīvi paveikts darbs, kas apmierina klientu.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69a, Rīga, LV-1057
Apraksts: Plastikāta, alumīnija, koka logu un durvju konstrukciju pēc garantijas serviss. Sertificēti darbinieki veiks logu un durvju remontu un modernizāciju. Insektu un moskītu tīklu ražotāji.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

RigasDizains.lv

Nometņu 38, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Apraksts:

Rīgas Dizains - profesionāla interjera dizaina izstrāde privātajiem un publiskajiem projektiem. 3D vizualizācijas. Aizkaru un žalūziju izgatavošana no sauli atstarojošiem materiāliem. Audumi un materiāli tieši no Eiropas bāzēm - bez starpniekiem. Žalūziju un aizkaru automātika - motorizācija. Integrēšana vienotā Smart Home (Gudrā Māja) sistēmā. Virtuves dizains un mēbeļu rasējumu izstrāde. Markīzes gan privātmājām, gan kafejnīcām un viesnīcām.

Loguapkope.lv - Logu remonts - Logu apkope

Latgales 130A, Rīga LV-1003
Apraksts:

SIA "Logu Apkope" darbs saistīts ar gaismu caurlaidīgajām konstrukcijām, alumīnija, plastmasas un koka konstrukcijām. Kvalitatīvs LOGU remonts, LOGU apkope, logu apkalpošana, Steidzams logu remonts. Meistari operatīvi veiks logu remontu, kvalitatīvi noregulēs jebkuru loga mehānismu, nomainīs logu blīvgumiju PVC, alumīnija, koka logu konstrukcijām. Nomainīs stikla paketes. Uzstādīs moskītu tīklus. Veiks modernizāciju visu veidu logiem. Mēs veicam jebkuras sarežģītības pakāpes demontāžas, uzstādīšanas un remonta darbus jūsu logiem. Mūsu meistari ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbu veic efektīvi un, svarīgākais, norādītajā laikā! Esam profesionāli, sākot no PVC logu pieregulēšanas līdz komplicētu konstrukciju uzstādīšanai un to uzturēšanai darba kārtībā lielās rūpniecības vai biroja telpās.

Logu remonts, apkalpošana un modernizācija visu veidu logiem. Plastikāta logu, balkonu un ārdurvju regulēšana. Izsauciet meistaru no Logu Remonti, un mēs operatīvi un kvalitatīvi noregulēsim jebkuru mehānismu. Likvidēsim tādas problēmas kā aukstuma ienākšana pa šķirbām, kondensāta parādīšanos, ķeršanos vai apgrūtinātu atvēršanu / aizvēršanu, vērtnes nosēšanos, kā arī gadījumus, kad salūzis rokturis. Jauni logi kalpos ievērojami ilgāk, ja regulāri tiks veikta profilaktiskā apskate un nepieciešamības gadījumā veikti nepieciešamie remontdarbi. Mūsu speciālisti veiks apskati, noskaidros bojājumu iemeslus un operatīvi atrisinās problēmu. Mūsu pakalpojumi: STIKLA PAKETES NOMAIŅA Plastikāta logos Koka logos Alumīnija logos Vienkameras Divkameru Stikla paketes ar termorāmi Tonētie LOGU REMONTS Steidzams Plastikāta logu Koka logu Alumīnija logu Furnitūras remonts un nomaiņa Blīvgumijas nomaiņa Regulēšana MOSKĪTU TĪKLI Rāmju tīkli Rullo tīkli Durvju tīkli Bīdāmie tīkli Antikaķu tīkli RULLO KASEŠU ŽALŪZIJAS

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
pakešu logiem, rullo žalūzijas , logu žalūzijas , logu žalūzijas cenas, žalūzijas durvīm, žalūzijas logiem, , koka žalūzijas cena, koka žalūzijas cenas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Logu noformēšanai, aizsardzībai pret sauli, telpas aptumšošanai un pat drošībai ir pieejamas dažādu materiālu un funkcionalitātes žalūzijas. Lielā audumu izvēle ļauj tās pieskaņot katras telpas interjeram. Vertikālās, rullo, horizontālās un romiešu žalūzijas, kā arī - žalūziju paneļu sistēmas un aizsargžalūzijas iespējams izvēlēties atbilstoši lietošanas ērtumam un iedomātajam mērķim. Pieejamas arī žalūzijas jumta logiem, kas ir būtiski, jo augšstāva telpas mēdz ievērojami sakarst. Paceļamās aizsargžalūzijas un aizsargrežģi iecienīti drošībai. Savukārt markīzes paredzētas logu un fasādes aizsargāšanai pret sauli un nokrišņiem, uzstādot tās ārpusē. Uzņēmumi pieņem arī nestandarta pasūtījumus, veic uzstādīšanu.