A, adresē Šķirotava

Drukāt
Banner 1050x80

4 Collas, SIA, santehnikas un siltumtehnikas vairumtirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Sadarbības nosacījumi: Korporatīvajiem klientiem pēc līguma noslēgšanas tiek piešķirtas pastāvīgās atlaides, apmaksas termiņi un pieeja mājaslapai elektronisko pasūtījumu veikšanai.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

A Fruits, SIA

Lubānas 82d, Rīga LV-1021
Apraksts: Augļi – dārzeņi tā ir mūsu ikdiena, ar ko mēs lepojamies. Mūsu mērķis ir sniegt profesionālu apkalpošanu ikvienam pircējam, ko līdz šim esam veiksmīgi darījuši visās Baltijas valstīs. Mūsu vīzija ir būt līderiem savā sfērā, kas rūpējas par veselīgu dzīvesveidu, un ar katru pārdoto kilogramu augļu uzlabot veselību un dzīves kvalitāti mūsu klientiem.

Almita, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic visdažādāko darbu spektru metālapstrādē: virpošanas, frēzēšanas un metināšanas darbus. Mēs spējam izpildīt jebkurus uzstādītos uzdevumus metālapstrādē ar izcilo precizitāti un ražoto produktu augsto kvalitāti. Tieši tas raksturo mūs kā mūsdienīgo un drošo partneri metālapstrādes jomā. Mēs esam ieinteresēti ilgtermiņa sadarbības veidošanā, tāpēc mūsu uzņēmuma prioritātes ir produkcijas augsta kvalitāte, individuāla pieeja katram klientam un pasūtījumu izpilde īsākajos termiņos. Mēs piedāvājam jebkuras sarežģītības metināšanas pakalpojumus saskaņā ar pasūtītāja skicēm un rasējumiem. Metināšanas darbi var būt paveikti gan individuāla pasūtījuma , gan komplekso metālapstrādes pakalpojumu sniegšanas ietvaros. Izpildām jebkuras sarežģītības metāla virpošanas un frēzēšanas darbus pēc pasūtījuma kvalitatīvi un savlaicīgi. Detaļu ražošana tiek veikta uz mūsdienīga CNC aprīkojuma. Visa produkcija paaujas stingrai kvalitātes kontrolei visu virpošanas posmā. Metāla virpošanas tehniskā kontrole ļauj mums garantēt sniegto pakalpojumu kvalitāti. Pieņemam pasūtījumus uz detaļu virpošanas apstrādi un galaproduktu ražošanu no dažādiem materiāliem: melniem un krāsainiem metāliem, dažādiem sakausējumiem, kā arī no polimēriem. Metāla detaļu Metināšana, virpošana, frēzēšana Latvijā.

AV metāls, SIA

Krustpils 12D, Rīga, LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžiju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam logu atveramas un fiksētas alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi, konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, iestiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Metāla vārtiņu izgatavošanas un uzstādīšana. Ražojam pirts krāsns. Ilgās degšanas krāsns ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcas apkures krāsns. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsns. Krāsns AVELON. Ugunskura vietas.

Metāla metinātas konstrukcijas. Nerūsējošā tērauda margas. Vārtiņu ražošana. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Ražošanas uzņēmums Latvijā. Rīga, Rīgas rajons.

Elaks, SIA Metāla durvju ražotne

Drošas metāla durvis!
Mazā Rencēnu 10, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze METĀLA DURVJU ražošanā! Mēs izgatavojam metāla durvis, kā arī uzstādām jebkurā Latvijas nostūrī.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4A, Rīga, LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi

Agios, SIA, Darba apģērbi

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, darba cimdu tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Individuālo apģērbu ražošana, šūšana. Mūsu uzņēmums sadarbojas ar dažādiem Eiropas ražotājiem. Darba dūraiņi, metinātāja cimdi, metinātāja kostīms, darba T-krekls, polo krekli, cepures. Mums ir vienreizēja produkcija: priekšauti, uzroči, nitrila, vinila cimdi, bahilas u.c.

Transgaz, SIA

Katlakalna 8, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "Transgaz" ir Termet zīmola oficiālais pārstāvis Latvijā. Termet ir gāzes katlu un caurteces ūdens sildītāju ražotājs, kura augstā kvalitāte ir peejama vairāk kā 40 pasaules valstīs. 3 gadu garantija visiem produktiem, vienkāršs un videi draudzīgs risinājums daudzdzīvokļu ēkām un privātmājām. 

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Salons Wenden

Katlakalna 6d, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "WENDEN GRUPA" ir latviešu mēbeļu ražotājs, kas produkciju izgatavo, apvienojot senas, gadu desmitiem izkoptas mēbeļu ražošanas tradīcijas ar mūsdienīgām tehnoloģijām. Ražotnē, kas atrodas Jaunpiebalgā, tiek izgatavoti galdi, krēsli, taburetes, kumodes un cita veida koka mēbeles. Sekojot atbildīgas ražošanas principiem, mēbeļu izgatavošanā tiek izmantoti koki tikai no labi un ilgtspējīgi apsaimniekotiem mežiem, turklāt maksimāli izmantojot katra baļķa lietderīgo iznākumu.

VM metāls, SIA

Krustpils 35, Rīga, LV-1073
Piedāvājam šādus izstrādājumus:: ✓ profila caurules, ✓ apaļas caurules, ✓ leņķus, ✓ armatūru, ✓ sijas, ✓ U-profila sijas, ✓ loksnes, ✓ apaļstieņus, ✓ kvadrāta un sešstūru profilus, ✓ plakandzelzi.

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Purvciemā

Lubānas 64, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: "1 un 2 automazgātavas" ir automātiskās mazgātavas, kurās tiek izmantotas modernas rūpnīcā "Istobal" izgatavotas iekārtas. Šīs iekārtas apvienojumā ar profesionālu autoķīmiju un personāla veiktu auto mazgāšanas priekšapstrādi nodrošina kvalitatīvu un ātru rezultātu.

RBB Serviss, SIA

Krustpils 15 k-1, Rīga, LV-1073
Tehnoloģijas un iespējas:: ✓ Vibrodiagnostikas iekārtas; ✓ Lāzercentrēšanas iekārtas; ✓ Dinamiskās balansēšanas stends līdz 3,5t; ✓ Iekārtu pārbaudes stends līdz 1000 kW; ✓ Platība 1800 m2; ✓ Krānu celtspēja 15 t; ✓ Žāvēšanas krāsns; ✓ Apdedzināšanas krāsns ar temperatūras kontroli; ✓ Termiskās pārbaudes iekārtas; ✓ Transports izbraukuma servisam un iekārtu piegādei.

JMJ Tirdzniecības Grupa, SIA

Krustpils 6, Rīga LV-1073
Metāla izstrādājumi:

SIA "JMJ Tirdzniecības Grupa" ir viens no vadošajiem uzņēmumiem savā nozarē. Uzņēmums nodarbojas ar metāla izstrādājumu vairumtirdzniecību jau kopš 2002.gada. Uzņēmums piedāvā tādus materiālus kā: metinātie metāla platformu režģi, presētie metāla platformu režģi ,  profilētie režģi, kāpņu pakāpieni, kāpnes, cirsti vilktie sieti, pītie sieti, metinātie sieti, paneļu žogi,   perforētas loksnes, rievotās loksnes  un ceļu barjeras.       Mūsu priekšrocības ir – plašs noliktavas sortiments, ātras piegādes un konkurētspējīgas cenas ne tikai Latvijas mērogā. Mūsu uzkrātā pieredze un profesionālās zināšanas ļauj nodrošināt šo profesionālo servisu un konkurētspējīgo cenu politiku. Ar mūsu piedāvāto produkciju ir pazīstams ikviens uzņēmums, kurš cenšas panākt sava gala produkta augstāko kvalitāti par labāko cenu.       Ikviens klients vienmēr būs laipni gaidīts Mūsu birojā un noliktavā - Krustpils ielā 6, Rīgā.

Box Homes Norge, SIA

Rājumsila 33, Rīga LV-1057
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvas moduļu mājas, kas var kalpot visdažādākajiem mērķiem. Mūsu uzņēmums izveidos tieši jūsu vajadzībām piemērotu moduļu māju. Mājas ražošanu mūsu profesionālajiem darbiniekiem aizņems vien dažas nedēļas, tajā tiks izmantoti tikai augstas kvalitātes materiāli un gatavā ēka tiks operatīvi uzstādīta jums nepieciešamajā vietā un laikā!

Livo Art, SIA

Lubānas 100A, Rīga, LV-1021
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta, kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā, Lapmežciemā.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.