A, adresē Maskavas forštate

Drukāt
Banner 1050x80

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.

Aroda centrs, SIA, apmācības, kursi Rīgas centrā

Krāslavas 12, Rīga LV-1003
Licencētas apmācību programmas: ✓ Autoiekrāvēja vadītājs, iegūta autokrāvēju vadītāja apliecība ✓ Elektroiekrāvēja operators ✓ Sastatņu montāžas, montēšanas operators ✓ Stropētājs ✓ Lifta operators ✓ Izlices celtņa operators ✓ Telfera operators ✓ Tilta un buka celtņa operators ✓ Torņa celtņa operators ✓ Portālceltņa operators ✓ Autoceltņa operators ✓ Hidrauliskā manipulatora operators ✓ No zemes vadāmo tilta tipa celtņa operators ✓ Cilvēku celšanai paredzēto pacēlāju apkalpošanas operators ✓ Motorzāģa un krūmgrieža operators ✓ Ar sašķidrināto propāna–butāna gāzi darbināmā autotransporta gāzes iekārtu uzpildīšanas, ekspluatācijas un sašķidrinātās gāzes balonu uzglabāšanas operators ✓ Katlu iekārtu operators (ar siltumnesēja t līdz 1100 C) ✓ Spiedieniekārtu operators (ar siltumnesēja t virs 1100 C) ✓ Darbs augstumā, augstskāpēja darbs ✓ Metāla griezējs ✓ Elektriskā loka metināšana, gāzmetināšana

P-Serviss, SIA - Starptautiskais kurjerpasts - ekspress sūtījumi

Kārļa Mīlenbaha 7, Rīga LV-1050
Mūsu piedāvātie starptautiskie kurjerpasta pakalpojumi:: ✓ ātrā piegāde ✓ vēstuļu piegāde ✓ korespondences piegāde ✓ mazu/lielu kravu piegāde ✓ paku piegāde ✓ dokumentu piegāde ✓ sūtījumu izsekošana ✓ Visi sūtījumi / vēstules saņem "Tracking number" (sūtījuma numuru)

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.

Latvijas Mediji, akciju sabiedrība

Toma 4, Rīga, LV-1003
A/S "Latvijas Mediji" izdevumi:: ✓ Latvijas Avīze ✓ Mājas Viesis ✓ Praktiskais Latvietis ✓ Kultūrzīmes ✓ Planētas Noslēpumi ✓ Medības ✓ Agrotops ✓ Praktiskie Rokdarbi ✓ LA Tematiskās Avīzes ✓ Vakara Romāns

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Mūsu specializācijas: ✓ jumiķu darbi, jumtu darbi ✓ jumtu remonts, jumta remonts ✓ sīki jumtu remontdarbi ✓ jumtu maa un nomaa ✓ plakano, lēzeno jumtu ieklāšana un uzkausēšana ✓ jumta (jumtu) pieslēgumu remonts (skursteņa, sienu) Papildu jumtu remontdarbi Remontējam un ieklājam uzkausējamā ruļļmateriāla jumtus. Veicam jumtu siltumizolācijas darbus, veicam arī skursteņu un parapetu restaurāciju.

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA

Jēkabpils 28, Rīga LV-1003
Apraksts: Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo aauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. PILNS KREMĀCIJAS KOMPLEKTS - tikai par 500 EUR. Apbedīšanas komplekts ietver: dokumentu noformēšana, mirušā transportēšana uz morgu (gan Rīgā, gan ārpus pilsētas), morga pakalpojumi (sanitārā un kosmētiskā sagatavošana), atvadu zāles noma, kremācijas process, urna pelniem, zārka noma bēru ceremonijai, ceremonijas atribūti (sveces).

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA, apbedīšanas nams - krematorija, atvadu zāle

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Krematorija, licencētā krematorija, kremācijas centrs, Valmieras kremācijas centrs, Kocēnu kremācijas centrs, Rīgas krematorija, kremācija Rīgā, krematorijas atvadu zāle, Vidzemes kremācijas centrs, kremācija, kremēšana, kremācijas atļauja, kremēšanas atļauja, kremācijas cena, kremēšanas cena, kremācijas pakalpojumu izmaksas, pirmā

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Žalūzijas:

Žalūzijas plastmasas logiem – gaismu aizturošu izstrādājumu kopums, ko var piestiprināt tieši pie loga rāmja. Šādas žalūzijas stiprinās dažādi: uz skoča, uz kronšteiniem, uz skrūvēm. Plastmasas logiem var uzstādīt horizontālas žalūzijas un rullo aizkarus; kā kasešu tipa, tā arī brīvi krītošus izstrādājumus. Izmantojot kasešu tipa rullējamos aizkarus (mini kasetes Uni1 un Uni2), audums pa malām tiek nostiprināts, tādējādi, izmantojot gaismas necaurlaidīgo audumu Blekaut, telpā var panākt simtprocentīgu gaismas izolāciju. Pilnīga vai daļēja gaismas izolācija nepieciešama kinoteātros, kā arī guļamistabās un bērnistabās. Izmantojot blīvus izteiksmīgu toņu audumus, žalūzijas kļūst par gaismas filtriem logos un piepilda istabu ar krāsām.

Lili 1, SIA, Parūkas un šinjoni, noma

Spīķeru 3, Rīga LV-1050
Apraksts: Parūkas un šinjoni katrai gaumei! Vairāk kā 1000 modeļu. Cenas no eur 5 līdz eur 50. Iespējams parūkas nomāt, cena no eur 10 līdz eur 13 diennaktī. Pastāvīgajiem klientiem 10% atlaide. Īsta parūku paradīze! Piedāvājam arī parūku nomu, īri.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, Rīga LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

Amserv Krasta, autocentrs, Peugeot, Opel pilnvarotais pārstāvis, Chevrolet oficiālais serviss

Krasta 66, Rīga LV-1019
Apraksts: LABI AUTO – LABĀ VIETĀ! Amserv autocentru uzdevums – piedāvāt Klientiem vislabāko un vajadzībām atbilstošāko risinājumu. Tas nozīmē patiesas rūpes un cieņas pilnu attieksmi pret ikvienu Klientu, kas ierodas jebkurā no mūsu autocentriem. Tā ir atbildība pret mums uzticēto Klienta īpašumu un ikvienu lietu, kas nepieciešama Klienta problēmas atrisināšanā. Mūsu atslēgvārdi – PIEREDZE un ATKLĀTĪBA. Kompetence un profesionālisms ir kvalitatīvas apkalpošanas pamats. Mēs allaž esam pieejami saviem klientiem un piedāvajam mūsu komandas iniciatīvu, pieredzi un zināšanas veiksmīgai ikviena jautājuma risināšanai. Jautājiet, un atbilde būs vienmēr! Mēs vēlamies pārspēt Klientu cerības gan par jauna auto iegādi, gan tā apkalpošanu. AMSERV KRASTA – tie ir oficiālie Peugeot un Opel zīmolu autocentri Rīgā, Krasta ielā 66. REDZI AUTO – DOMĀ AMSERV!

Loguapkope.lv - Logu remonts - Logu apkope

Latgales 130A, Rīga LV-1003
Apraksts:

SIA "Logu Apkope" darbs saistīts ar gaismu caurlaidīgajām konstrukcijām, alumīnija, plastmasas un koka konstrukcijām. Kvalitatīvs LOGU remonts, LOGU apkope, logu apkalpošana, Steidzams logu remonts. Meistari operatīvi veiks logu remontu, kvalitatīvi noregulēs jebkuru loga mehānismu, nomainīs logu blīvgumiju PVC, alumīnija, koka logu konstrukcijām. Nomainīs stikla paketes. Uzstādīs moskītu tīklus. Veiks modernizāciju visu veidu logiem. Mēs veicam jebkuras sarežģītības pakāpes demontāžas, uzstādīšanas un remonta darbus jūsu logiem. Mūsu meistari ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbu veic efektīvi un, svarīgākais, norādītajā laikā! Esam profesionāli, sākot no PVC logu pieregulēšanas līdz komplicētu konstrukciju uzstādīšanai un to uzturēšanai darba kārtībā lielās rūpniecības vai biroja telpās.

Logu remonts, apkalpošana un modernizācija visu veidu logiem. Plastikāta logu, balkonu un ārdurvju regulēšana. Izsauciet meistaru no Logu Remonti, un mēs operatīvi un kvalitatīvi noregulēsim jebkuru mehānismu. Likvidēsim tādas problēmas kā aukstuma ienākšana pa šķirbām, kondensāta parādīšanos, ķeršanos vai apgrūtinātu atvēršanu / aizvēršanu, vērtnes nosēšanos, kā arī gadījumus, kad salūzis rokturis. Jauni logi kalpos ievērojami ilgāk, ja regulāri tiks veikta profilaktiskā apskate un nepieciešamības gadījumā veikti nepieciešamie remontdarbi. Mūsu speciālisti veiks apskati, noskaidros bojājumu iemeslus un operatīvi atrisinās problēmu. Mūsu pakalpojumi: STIKLA PAKETES NOMAA Plastikāta logos Koka logos Alumīnija logos Vienkameras Divkameru Stikla paketes ar termorāmi Tonētie LOGU REMONTS Steidzams Plastikāta logu Koka logu Alumīnija logu Furnitūras remonts un nomaa Blīvgumijas nomaa Regulēšana MOSKĪTU TĪKLI Rāmju tīkli Rullo tīkli Durvju tīkli Bīdāmie tīkli Antikaķu tīkli RULLO KASEŠU ŽALŪZIJAS

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo aauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā aattālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.