A, adresē Purvciems

Drukāt
Banner 1050x80

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšanaPakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

ZL.LV iesaka

Vetklinika24, SIA, diennakts veterinārā klīnika

Dzelzavas 17, Rīga LV-1084
Apraksts:

Sniedzam kvalitatīvu neatliekamu veterinārmedicīnisku palīdzību 24 stundas diennaktī.

Klīnika ir aprīkota ar atsevišķu neatliekamās palīdzības bloku, stacionāru un intensīvās aprūpes iekārtām, kas paredz pacientam nepieciešama mikroklimata nodrošināšanu. Papildus diagnostikas veikšanai klīnikā atrodas arī laboratorija un vizuālās diagnostikas iekārtas – ultrasonogrāfiskai, rentgenogrāfiskai un zobu rentgenogrāfiskai izmeklēšanai

Ikdienā piedāvājam arī terapeitiskas un ķirurģiskas konsultācijas, tai skaitā gastroenteroloģiskas, dermatoloģiskas, stomatoloģiskas, ortopēdiskas un neiroloģiskas konsultācijas.

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Apraksts: Uzņēmums PLASTILUX-GROUP ražo un pārdod zīmolu ULTRAMARIN, SUNNEX, POLYNEX šūnu polikarbonātu. Visbiežāk polikarbonātu izmanto lauksaimniecībā – siltumnīcu būvniecībā, ziemas dārziem un verandām. Pēdējā laikā polikarbonāts tiek izmantots dažādu reklāmu un izstāžu stendu, vitrīnu un paviljonu veidošanai.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Heidelberg Materials Latvija Betons, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
Apraksts:

"Heidelberg Materials Latvija Betons" piegādā gatavu betonu ēkām un infrastruktūrai, kas veido modernas, ilgtspējīgas sabiedrības pamatu. Mēs esam pieredzējuši speciālisti betona transportēšanas un sūknēšanas jomā. Piegādājam lieliem un maziem uzņēmumiem, kā arī privātpersonām.

Milli Pro, Ziedu bāze

Gunāra Astras 2 k-1, Rīga LV-1084
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Apraksts:

Lai pēc veterinārārsta apmeklējuma Jūs varētu pagūt nopirkt visu dzīvniekam nepieciešamo, veterinārās aptiekas darba laiks ir garāks nekā veterinārajai klīnikai. Darba dienās aptieka strādā no plkst. 9.00 līdz plkst.19.00, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Grīdas RM, SIA

Augusta Deglava 55-2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Pieredzējis grīdu meistars ar darba praksi ārzemēs, piedāvā grīdu darbus no A - Z. Kvalitatīvi, akurāti par pieņemamām izmaksām. Aicinām sadarbībā!

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ SiltumenerģētikaAukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistikaAutotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pansija Pārsla

Ieriķu 28, Rīga, LV-1084
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69a, Rīga LV-1084
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk nekā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. "Aleksandrs" nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir vēlme atgriezties atkal un atkal.

VEF Elcomp, SIA

Ūnijas 6A, Rīga, LV-1084
Spiesto plašu PCB un elektronisko izstrādājumu projektēšana un izstrāde.:

Firma SIA "VEF ELCOMP" var izgatavot elektroniskos izstrādājumus gan kā paraugus, gan sērijveidā. Firmai ir lodēšanas automāts, kas uzliek virsmas elementus. Uzņēmuma darbinieki, kuriem ir vairāk nekā 20 gadu darba pieredze, var lodēt gan virsmas elementus (paraugi, remonts), gan pārējas, ar rokām.

Optiluks optika, veikals

Ilūkstes 40, Rīga LV-1082
Piedāvājam: : ✓ redzes pārbaudi ✓ briļļu ietvarus ✓ kontaktlēcas ✓ briļļu izgatavošanu ✓ saulesbrilles ✓ briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus Apraksts:

Optiluks optika darbojas jau vairāk nekā 22 gadus, piedāvājot klientiem augsta servisa līmeni un kvalitatīvas brilles. Mūsu optikas salonos ir plaša vadošo ražotājfirmu briļļu ietvaru, saulesbriļļu, briļļu lēcu un kontaktlēcu izvēle. Papildus iespējams iegādāties kvalitatīvus briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus un aksesuārus. Redzes pārbaude. Mēs pārstāvam brendus Latvijā BOLON, SOLANO, BALDININI u.c.

Optiluks optika, veikals

Augusta Deglava 67, Rīga LV-1082
Brilles, saulesbrilles, optiskās saulesbrilles, kontaktlēcas, lēcas, briļļu rāmji un ietvari, briļļu izgatavošana, briļļu remonts, optika, briļļu tirdzniecība, Briļļu kopšanas līdzekļi, briļļu aksesuāri un kopšanas līdzekļi, šķidrumi kontaktlēcām, kontaktlēcu kopšanas līdzekļi, Briļļu vairumtirdzniecība, redzes pārbaude, brilles